Prima pagină APICULTURA GENERALA BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE

Discutii despre tratamentele efectuate familiilor de albine,medicamente,mod de administrare,etc. , discutii despre bolile si daunatorii albinelor
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Glifosatul, erbicidul cancerigen ce omoară şi albinele..

Mesajde kiloz » 23 Feb 2017, 07:42

Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz
 
Mesaje: 1945
Membru din: 23 Feb 2011, 15:08


Re: Glifosatul, erbicidul cancerigen ce omoară şi albinele..

Mesajde kiloz » 18 Mar 2017, 08:08

Ce mai folosesc fermierii pentru a obtine un profit mai mare.

Terra-Sorb Complex respinge insectele

Materia primă din care se obține Terra-Sorb-ului Complex este reprezentată de proteine de origine animală, tocmai de aceea produsul are un miros neplăcut. Acest miros specific are un efect secundar, acela de respingere a insectelor. Chiar dacă nu înlocuiește aplicarea insecticidului, biostimulatorul ajută la o mai bună acțiune în lupta contra insectelor prezente în cultură.

9. Terra-Sorb Complex se aplică pe toată suprafață celei mai mari exploatații agricole din Europa

Un argument competitiv important al produsului este acela că Terra-Sorb Complex este folosit, pentru al cincilea an consecutiv, în cea mai mare exploatație agricolă din Europa, cea din Insula Mare a Brăilei. Biostimulatorul se aplică pe toată suprafața, pe 57.000 de hectare, la toate culturile, iar eficiența demonstrată a produsului a determinat ca acesta să nu fie schimbat în cei cinci ani.
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz
 
Mesaje: 1945
Membru din: 23 Feb 2011, 15:08

Re: Glifosatul, erbicidul cancerigen ce omoară şi albinele..

Mesajde peterneamt » 06 Apr 2017, 21:30

Publicat pe 11 noiembrie 2016
Titlu engleză:
pulverizări Glifosatul / pesticide pădure lângă fosta graniță „Inner-german“

A fost un eveniment de după-amiază liniștită în Octobre 2016, când au făcut această crimă. Ce crezi, ce este? Este un elicopter, care spray-uri de aerosoli / chemtrails în lemn sau este un elicopter, care Contamines pădure cu glifosat / pesticide ??? Ambele opțiuni ar fi rău. Când am făcut teza de poze / fotografii, am plecat în jurul valorii de gardul „Schifflersgrund“ muzeu lângă Bad Sooden / Allendorf în Hesse și multe sate din zona Eichsfeld / Turingia în Orientul Mijlociu Germania.

Pesticide au fost utilizate pe scară largă pentru controlul dăunătorilor și bolilor legate de dăunătorilor în agricultură, piscicultură, silvicultură și industria alimentară. În această revizuire, identificăm o serie de simptome respiratorii și a bolilor thathave fost asociat cu expuneri de pesticide profesionale. afectarea functiei pulmonare a fost atât de-a observat în rândul persoanelor expuse profesional la pesticide. Nu a existat dovezi puternice pentru asocierea între expunerea la locul de muncă de pesticide și astm, dragoste mai ales în ocupații agricole. In plus, am găsit dovezi sugestive pentru o legătură între expunerea la pesticide ocupațională și bronșita cronică sau BPOC.

Este o după-amiază de toamnă liniștită, în octombrie 2016, atunci când ea a comis această crimă. Ce crezi, ce e asta? Este un elicopter aerosoli pulverizați / dungi Chimie în pădure sau este un elicopter, care a contaminat pădure cu glifosat / pesticide ??? Ambele posibilități ar fi supărat. Când am făcut aceste imagini / fotografii, eu sunt, în jurul valorii de mers gardul „Schifflersgrund“ parcul muzeului, lângă Bad Sooden / Allendorf în Hesse și multe sate din regiunea Eichsfeld / Turingia în Germania centrală.

On a spus Schifflersgrund - Muzeul francmasoneriei își are „degetul“ în joc. De „Lions Club“ ilustrativ prezența sa la intrarea in muzeu.

În agricultură și silvicultură pesticide sunt utilizate în principal din motive economice. Utilizarea pesticidelor în municipalități și în zona de grădină privată are un motiv central ușor diferită: Aceasta este, de obicei, totul despre punct de vedere estetic preocupări motivate, cum ar fi paturi fără buruieni, poteci și drumuri. Cu toate acestea, considerațiile aici economice joacă în interiorul ca poteci pavate si Drumurile pot werden.Als efectiv distruse de plante sălbatice pesticide multe substanțe chimice sintetice și țesături combinații diferite sunt numite, care sunt toxice pentru nedorite în orice organism de aplicare particulare (animale sau plante). Termenul „pesticide“ este derivat din cuvântul englezesc „paraziți“ (dăunători). Se poate pesticidele de pe subdiviza scop: în așa-numita „protecție a plantelor“, în agricultură, silvicultură și grădinărit pe de o parte - și biocide pentru controlul organismelor nedorite în gospodărie, cum ar fi otrava Arsenal exterminatorul. În plus, toxinele sunt clasificate în funcție de „organisme țintă“. Astfel, există insecticide (contra insectelor), erbicide (contra plantelor), fungicide (împotriva ciupercilor) și altele.

Modul de funcționare și de precizie pot fi foarte diferite. Răspândită sunt comercializate în întreaga lume de gigantul chimic Monsanto sub denumirea „Roundup“ în diferite variante așa-numitele „erbicide cu spectru larg“, cum ar fi glifosat. Glifosatul este toxic pentru toate plantele verzi. Glifosatul Roundup pesticidelor este oferit nu numai pentru agricultură și silvicultură, dar și pentru uz privat în grădină. Alte pesticide sunt preluate de plante (folositoare) și a le face atat de toxice pentru insecte, cum ar fi afide. Un exemplu este relativ nou agent nervului clotianidin Bayer, cu toate acestea, acest lucru nu este numai pentru „paraziți“ de moarte, ci și pentru albine - și de a transforma agricultura este de sine stătătoare. Ultimele Agro-pesticide, de asemenea, paria pe nanotehnologie, ceea ce înseamnă riscuri necunoscute suplimentare pentru natură și mediul înconjurător.
Google Traducere pentru companii:Translator ToolkitInstrumentul de traducere a site-urilor webGlobal Market Finder
Despre Google TraducereComunitateMobilDespre GoogleConfidențialitate și termeniAjutorTrimiteți feedback
;)
Avatar utilizator
peterneamt
 
Mesaje: 4868
Membru din: 28 Noi 2011, 18:19

Re: Glifosatul, erbicidul cancerigen ce omoară şi albinele..

Mesajde peterneamt » 06 Apr 2017, 22:10

Publicat pe 17 martie 2016
Sănătate: pesticide glifosat cel mai utilizat din lume, considerate periculoase de către OMS

OMS consideră glifosat dăunătoare sănătății și susține interzicerea lui. Dar Comisia Europeană, mai puțin alarmist, ar putea extinde comercializarea acestuia.

Glifosatul este cel mai utilizat erbicid din lume. Este prezentă în mai mult de 750 de produse și erbicide utilizate atât de fermieri, și gradinarii. Acest produs este nociv pentru sănătate? Clienții de o grădină mare stoca îndoielile lor. Compania a creat un departament special pentru a le direcționa spre alternative. Obiectiv: Pentru a limita cumpărarea de produse chimice a căror vânzare va fi interzisă în Franța din 2017.

Franța împotriva comercializării glifosat
Mai multe țări europene, printre care Franța, au votat împotriva autorizarea vânzării de glifosat. De asemenea, susține că Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Aceasta se bazează pe Cancer Research Center, care a ajuns la concluzia că pesticidul este un carcinogen.

Un aviz nu împărtășește Comisia Europeană, care citează studii de către producătorii de pesticide. Ei estimează că este puțin probabil ca riscul de cancer. Mai multe ONG-uri sunt o provocare raportul Comisiei care acuza de părtinire. Deci, Comisia Europeană va prelungi autorizația de glifosat? Nimic nu este mai puțin sigur. Într-adevăr, prea multe țări europene se opun. Bruxelles-ul dorește o decizie în următoarele săptămâni.

Glifosatul este dăunătoare?
Glifosatul este inima unei controverse timp de mai multe luni pe periculozității lui. Acesta este un produs chimic prezent pe scară largă în pesticide utilizate în Franța și în lume. El este suspectat de a fi cancerigene, dar autoritățile de sănătate se luptă să cadă de acord asupra periculozității sale.
:roll:
Avatar utilizator
peterneamt
 
Mesaje: 4868
Membru din: 28 Noi 2011, 18:19



Re: Glifosatul, erbicidul cancerigen ce omoară şi albinele..

Mesajde peterneamt » 30 Aug 2017, 13:25

Timp de 20 de ani, în Argentina au fost plantate zone uriașe de soia modificată genetic. În monocultură. La început, acesta a fost un festival de plăcere pentru fermieri, vânzători de semințe și companii chimice. În primul rând, Monsanto. Astăzi modelul Monsanto a eșuat. Nu pentru fondul de investiții, ci pentru fermierii locali și pentru consumatorii din orașe. 20 de milioane de hectare de teren sunt inundate cu erbicide, insecticide, fungicide și îngrășăminte artificiale. Rezultatul este inundațiile unor părți uriașe ale țării. Controalele de stat nu sunt disponibile. Argentina deține recordul mondial pentru consumul de glifosat. Ceea ce industria alimentară aduce din aceste domenii în supermarketuri și exporturile este otrăvitoare. Dar există alternative la această cultură agrară de moarte.

:roll:
Avatar utilizator
peterneamt
 
Mesaje: 4868
Membru din: 28 Noi 2011, 18:19

Re: Glifosatul, erbicidul cancerigen ce omoară şi albinele..

Mesajde peterneamt » 30 Aug 2017, 13:28

Avem nevoie de un alt fel de agricultură! Sfârșiți cu supra-fertilizare, pesticide și utilizarea intensă a zonei!
Avatar utilizator
peterneamt
 
Mesaje: 4868
Membru din: 28 Noi 2011, 18:19


Re: Glifosatul, erbicidul cancerigen ce omoară şi albinele..

Mesajde kiloz » 02 Oct 2017, 21:06

In seara asta:-Agro.tv.
Sustine :
Nu se poate fara neonicotinoide si fara glifosat.
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz
 
Mesaje: 1945
Membru din: 23 Feb 2011, 15:08

Re: Glifosatul, erbicidul cancerigen ce omoară şi albinele..

Mesajde stefanmadalin » 02 Oct 2017, 21:59

Se poate, dar cu niste preturi prea mari.

https://echa.europa.eu/search?p_p_id=ec ... earch=true

Astia care nu mai puteti cu substante, lasati masinile, tehnologia, viata voastra, confortul, dreptul la viata, si fugiti in padure. Acolo este doar ursul.
stefanmadalin
 
Mesaje: 1483
Membru din: 24 Feb 2012, 04:52

Re: Glifosatul, erbicidul cancerigen ce omoară şi albinele..

Mesajde kiloz » 03 Oct 2017, 01:45

Nu mai spune. Poate tii se satura odata si tie ficatul ,sau devin copii, nepotii alergic la tot ce mananca,atunci o sa schimbi parerea si o sa devii tu ursu.
O emisiuna care se termina in stil tipic romănesc.
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz
 
Mesaje: 1945
Membru din: 23 Feb 2011, 15:08

Re: Glifosatul, erbicidul cancerigen ce omoară şi albinele..

Mesajde Bambucha » 07 Oct 2017, 08:30

"Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”
Avatar utilizator
Bambucha
 
Mesaje: 2785
Membru din: 23 Feb 2011, 13:38
Localitate: Bucuresti

Re: Glifosatul, erbicidul cancerigen ce omoară şi albinele..

Mesajde peterneamt » 07 Oct 2017, 08:41


Oponenții răpitoarei de buruieni Glyphosat au forțat o audiere în Parlamentul European cu protestele lor în masă. O inițiativă a cetățenilor europeni a adunat aproximativ 1,1 milioane de semnături valabile pentru interzicerea pesticidelor. Organizatorii au acum posibilitatea de a-și prezenta preocupările Parlamentului European. Comisia trebuie să adopte o poziție.

În plus față de interzicerea glifosatului în UE, semnatarii cer o reformă a procedurii de acordare a licențelor pentru pesticide. Acestea nu ar trebui să fie permise pe baza studiilor "comandate de industria pesticidelor", se spune. Alianța organizațiilor neguvernamentale și asociațiile de mediu a prezentat listele la începutul lunii iulie. De atunci, Comisia a examinat dacă toate condițiile au fost îndeplinite. Aproximativ 670.000 de semnături au provenit numai din Germania.

Comisia UE trebuie să se ocupe de o inițiativă cetățenească dacă cel puțin un milion de persoane din cel puțin șapte state membre ale UE au semnat. În fiecare dintre cele șapte state membre trebuie să se atingă un număr minim de suporteri.

Marea întrebare: carcinogenă sau nu?

Au fost lupte cu glifosatul de ani de zile. După o perioadă de vechime de o lună, Comisia și-a extins aprobarea cu un an și jumătate la sfârșitul lunii iunie a anului trecut, din cauza lipsei majorității statelor membre pentru sau împotriva lui Glyphosat. Această soluție tranzitorie expiră la sfârșitul anului. În iulie, Comisia Europeană a propus în cele din urmă să permită remedierea buruienilor timp de încă zece ani - dar acest lucru nu este încă cazul.
Mai mult pe tema
Controversa cu privire la produsele de protecție a plantelor: ce interzice interdicția de glifosat - și ce controversă despre produsele de protecție a plantelor Ceea ce interzice glifosatul - și ce

Este incontestabil că glifosatul are un impact negativ asupra biodiversității. Motivul discuțiilor, totuși, este, mai presus de toate, cercetarea riscului de cancer prin mijloacele care, la prima vedere, se contrazic:

Agenția Internațională de Cercetare a Cancerului (IARC) este de părere că glifosatul este "probabil carcinogen". Cu toate acestea, IARC a evaluat numai dacă un agent poate cauza cancer la om, in general, - dar cantitățile nu sunt necesare pentru acest lucru și cât de mare este riscul. De exemplu, IARC clasifică alcoolul și cârnații ca fiind "carcinogeni în siguranță" - cu un pas peste pesticid.

Acest lucru explică de ce Institutul federal german pentru evaluarea riscurilor (BfR) a ajuns la o concluzie diferită: Experții au fost investigate au inclus problema în numele UE, dacă consumatorii ar putea primi cantități periculos de mare de buruieni distrugătorul despre prin alimente. Evaluarea dvs.: Dacă glifosatul este utilizat conform destinației, nu există nici un risc pentru cancer pentru oameni. Printre altele, Agenția Europeană pentru Produse Chimice (Echa) a ajuns la o concluzie similară.

În prezent, glifosatul este, de asemenea, cel mai frecvent utilizat erbicid pe câmpurile germane. Oricine se gândește la o interdicție ar trebui, prin urmare, să analizeze dacă există alternative mai bune. Pentru această întrebare, opiniile sunt, de asemenea, cu excepția: Criticii interdicției avertizează că agricultorii pot deplasa la alternative potențial problematice. Susținătorii interdicției, cu toate acestea, susțin că mii de fermieri ecologici din Germania face fără pesticide.
Avatar utilizator
peterneamt
 
Mesaje: 4868
Membru din: 28 Noi 2011, 18:19

Re: Glifosatul, erbicidul cancerigen ce omoară şi albinele..

Mesajde peterneamt » 07 Oct 2017, 08:54

Bienensterben - Nu-ți pasă? Ce putem face? De ce mor albinele? Ce legătură au corporațiile cu ea? ______________________________________________________ Videoclipul a fost monetarizat de proprietarii drepturilor de autor, toate veniturile din publicitate sunt distribuite autorilor, nu și mine.
:roll:
Avatar utilizator
peterneamt
 
Mesaje: 4868
Membru din: 28 Noi 2011, 18:19

AnteriorUrmătorul

Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE



Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 44 vizitatori