Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde modigliani » 12 Mar 2018, 06:20

Defaimare ?

Bai, ma freaca un gand. Cacatul ala de Lege a Defaimarii. O lege aberanta - zic eu - data inspre protectia imaginii partidului la putere, intocmai de mai-marii acestuia. Si-am zis sa disec putin treaba asta. Sa vedem ce inseamna defaimare. Ca sa pot face asta o iau asa, printre ei si raportez la conduita noastra, a celor condusi de catre ei.
Evident, nu am sa scriu acum despre ultimii 28 de ani de chestiuni ce ar putea face subiectul de fata, ca mi-ar trebui cam tot atata timp sa scriu despre asta, insa am sa ma leg de doar cateva exemple reprezentative...... Cam cate-mi pot aduce acum aminte. Si am sa le aduc in ordine aleatorie, tot asa, cum imi trec prin cap.

- Ion Iliescu : A condus Romania si partidul la putere. Cu aceste functii a ordonat si-a instrumentat in Iunie 1990 ... razboi civil in tara! Daca spun ca-i un asasin comunist nu-l defaimez. Eu doar am constatat si analizez ce a facut.... EL a defaimat imaginea tarii.

- Adrian Nastase : Bai frate, om sa fure mai mult ca asta n-au vazut meleagurile astea! La final de "cariera" isi insceneaza patetic o tentativa de suicid, nitica parnaie - de ochii lumii - iar acum huzureste prin Cuba sfidand cras un intreg popor. Daca spun ca-i o zdreanta lipsita de coloana vertebrala nu-l defaimez. Ci pur si simplu nu am cum sa-i spun altfel! ... EL defaimeaza rabdarea si ingaduinta romanilor.

- Iordache : Premier al Romaniei cu atitudine de magazioner - cel mult. Lipsit de prestanta, de pregatire, incapabil sa duca o fraza de la cap la cap cu coerenta, tremurand ca varga in fata ziaristilor si a opozitiei, balbaindu-se penibil cand e inconjurat de filele Rusinii. Patetic, anost, un soi de .... ghildiburici politic. Nu-l defaimez. Asa e el. Insa EL este cel ce-mi defaimeaza Guvernul.

- Grindeanu : Un fel de smenar alunecos, parca plecat de la o taraba-n piata si ajuns "afacerist" cu trei buticuri prin buricu' targului, cu mimica si gestica de "superior", un fel de "mama-mama, cine mai e ca mine?", privind la Dragnea de cate ori se incumeta sa deschida gura, ca dupa un sprijin din priviri, sustinere, acord..... Dar la fel de incapabil in momentele in care trebuie sa faca fata singur valului de intrebari. Nu-l defaimez, spun doar ce-am vazut eu la el. Ca si ala de mai sus, mi-a defaimat imaginea in lume. Mie, ca roman.

- Tanti Viorica : ..... Aaaaaaa, aici e "grea" de tot! Adusa din Videle - cu IRTA, cred - cu pretentii de intelectuala, imbracata si coafata ca matusi-mea Lenuta din pozele de la nunti ale bunicilor mei de prin anii '70 -'80, si care se infiinteaza pompos in fata unui microfon cu ajutorul caruia, intr-o limba doar de ea stiuta, adauga Iranul si Pakistanul in UE. Geografia mondiala si pregatirea ei politica si intelectuala amintesc flagrant, izbitor, de o salata boef pe jumate digerata si regurgitata. Vorbea in fata Europei! Mi-era premier! Daca nici asta nu m-a defaimat .... pai n-a mai facut-o nimeni! Imunoglobina-m-as pe ea de vaca .....

- Carmen Dan : Ce sa zic despre ea? ... E ceva de zis? ... Pionii mei de pe tabla de sah au mai multa initiativa. Este in fruntea unuia dintre cele mai importante ministere ale tarii mele. Pe care .... il defaimeaza!
Aaaaa, era sa uit..... La congres a pus lunetisti pe blocuri. PLM, sa se vada-n toata Europa cum insituie PSD-ul o noua dictatura-n Romania .

- Olguta : Abia asteptam sa ajung la ea! Cochetuta, "plinisoara" de sine, se incumeta sa calculeze procente-n plus la salarii cu o dezinvoltura si-o siguranta de te lipesti de pereti! Numa' ca la final procentele alea cred ca erau in litri, in toli, in wati, amperi, in ..... In orice altceva decat in sume. Surpriza mare vine din faptul ca rezultatul final are o liniuta-n fata. E pe minus! Daca o si scapi din tara si-o pui si p-asta in fata unui microfon, tot in fata intregii Europe, o ia prin ambrozie rau de tot! Citeste ea de pe niste foi - pregatite cu multa atentie - in ..... engleza si-n franceza, do'mle! Intamplarea face ca suntem totusi multi care stim limbile astea. Si-avem si creier cu care .... tragem concluzii. Dar lasa concluziile noastre. Ma uit la fetele alora de-o asculta. Cred ca toti se intreaba-n gand "Asta vorbeste-n .... Babuina??? Unde-i tara asta ???". Asadar defaimeaza atat veniturile romanilor cat si imaginea acestora in lume. De ne cred toti coborati din palmieri saptamana trecuta.

- Gabita Firea : Fata asta e o valoare! Poate citi o carte tinuta invers, poate semna o hartie printr-un chilotel d-ala de plastic, si permanent poarta microfon la lavaliera, doar-doar sa nu fie surprinsa de o vizita prin surprindere a vreunei televiziuni care vrea sa o surprinda cu o vizita prin surprindere si noi sa credem ca ce surprinsa a fost ea de vizita prin surprindere pe care i-a facut-o televiziunea aia care a surprins-o cu vizita ei.
Baga milioane in statui, pune panselute iarna, redenumeste statiile RATB (de exemplu ... Arcul de "Triunf" ), si mai nou nu se uita ea la Mercedes si la exemplul Clujului. Aia e prosti! De ce sa dai 219 000 E pe-un Mercedes cand poti sa dai 250 000 E pe-un Otokar otoman? Care, al dracu "otokar" e pe site-ul firmei ..... 140 000 E! Si altele, dar n-am chef acum de ele.
Fata asta conduce o capitala europeana, cu doua milioane de locuitori! Le defaimeaza asa, din mers! Din zbor! Da' mie-mi place de ea. O tine p-a ei, nu se lasa. Pai cine suntem noi sa citim invers, ca ea? Ia incercati sa va rasturnati calculatoarele, sa va vad, puteti?

- Mazare : Asta-i chiar istet! Dar hot. 114 000 000 E furati ( dovedit in instanta) si acum il doare la basca aia de Che Guevara. Aia verde cu care facea balci prin Mamaia. E-n Madagascar, se da cu parapanta. Tot in Mamaia a plantat palmieri. N-au fost atat de scumpi cat au fost paltoanele de le-a luat sa le tina de cald peste iarna. Aaaaa, si fularele!
Primar al unui mare oras romanesc, intr-una dintre cele mai fierbinti zone turistice si economice, a defaimat total atitudinea fireasca a unui edil, a unui politician european. Cu tinutele alea de carnaval si inconjurat de curve.

- Tudorel : Ce dracu sa mai zic si de el? Aseara doar ce-a comis-o "penal". A vorbit pana ne-a venit rau si n-am zis nimic. A dat cu oistea de toate gardurile din sat. Ba a reusit sa-mi faca si cainele sa vorbeasca, de m-a socat sarmanul animal cand, la sfarsit de "conferinta" se uita-n ochii mei cu disperare si, cu o voce tremuranda ma intreaba : "Pan' la urma ce-a vrut asta, ma, sa zica?".
Ei bine, omuletul asta conduce Justitia, fratilor!!!!! Unde, dracului, tre' sa ai cuvintele cu tine! Cand deschizi gura sa fie ca tine si nu altfel. Evident, cu justete! Si mai avem un minister defaimat. Tavalit, facut "elicopter", zob, praf, tandari...... Ministerul Justitiei .....

.....................................................
Nu stiu, va intreb, ..... am apucat sa scriu macar 5 % din cate ar fi trebuit sa scriu aici pentru a ilustra ..... CINE PE CINE DEFAIMEAZA? .
.....................................................

- "Si bomboana de pe coliva" mergeeee laaaaaaa..... LLLLIVIUUUUUU DRAGNEAAAAA !!!!!!!
(aplauze, aplauze, aplauze.......)
Revenim dupa un scurt calup publicitar .........
Fişiere ataşate
28276985_2035972243347218_5351042726249045977_n(1).jpg
Diferenta dintre ignoranta si indiferenta ?
Nu stiu si nu ma intereseaza .....
Avatar utilizator
modigliani
 
Mesaje: 348
Membru din: 19 Aug 2017, 12:39
Localitate: Atlantida de Sus.....

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde modigliani » 12 Mar 2018, 06:45

Să fiu mândru că-s român ..... ?

E mult timp de când mă tot gândesc să scriu despre asta. Am tot zis să o amân sau chiar să nu o fac. Pentru că e greu. Odată pentru că e greu de citit, a doua oară pentru că şi mie îmi este greu să o scriu. Iar faptul că până acum nu am facut-o aduce cu treaba aia, cu măturatul sub preş sau cu portul ochelarilor de cal.

Dar nu se mai poate! Gata! Scriu!

Am făcut armata şi am depus un jurământ fată de ţară, de patrie. Şi am crezut în ce am jurat acolo, în plutonul de tunşi scurt, cu degetele stâlciate de bocanci scorojiţi în care trebuia să batem pas de defilare exemplar. Căcaturile alea de gulere de plastic ne scrijeleau pe gâtul ce trebuia să răsară zvelt dintre ele iar petliţele trebuiau să-l flancheze mândre ca nişte proiectoare.

Ne priveau familiile, la fel de mândre ca şi noi, ne priveau veteranii căutându-ne cârcotaşi greşelile - să ne poată fută de mâine încolo - ne privea o ţară întreagă, ziceam noi cu transpiraţia şiroindu-ne de sub bonetele infierbântate de soare. Cert este că am crezut în ce fac în ziua aia.

Dar sunt 28 de ani de atunci şi timpul mi-a aratat nemilos ce e aia o ţară. Pentru că nu e doar un teritoriu marcat pe hartă cu o liniuţă roşie. Nu. Nu e doar un perimetru cu de toate-n el. De la piscuri ninse până-n Dunăre şi-n mare, trecând la vale printre livezi, dealuri, ogoare, etc. Unui teritoriu ca să-i poţi spune că-i ţară trebuie să aibă şi-un popor. Despre care să poţi spune că-i al tău, că ţi-e neam, că eşti mândru să faci parte din el.

Un popor cu care, chiar şi rămânând fără teritoriu, mergi până la capătul lumii. Cu un steag în faţă şi cu oareşce de-ale gurii ar trebui să ajungă. Că din ce ştim - sau din ce ne place să ne minţim - avem de la înţelepciune bătrânească până la tenacitatea celor tineri. Ei bine, nu e aşa. Nici bătrânii nu sunt înţelepţi, nici tinerii nu fac nimic. Copiii, săracii de ei, văd în stânga şi în dreapta şi se lasă otrăviţi la rândul lor. Că-s mici, noi îi formăm, nu e aşa?

Nu am să vorbesc acum despre ce ni s-a întâmplat sub Ceauşescu. Ştim toţi. O să încerc să vorbesc despre ce-am devenit - ca popor - de la el încoace.

Şi totul a început exact cam atunci, când depuneam eu jurământul, în primăvara lui 1990. Când scârba de Iliescu a condamnat poporul ăsta la beznă pentru alte câteva zeci de ani. Dar nu el el de vină! El putea să vrea orice, poporul trebuia să îl impiedice.

Poporul a inventat sloganuri mândre nevoie-mare pe care le-a răcnit în stradă:
- "Noi muncim, noi nu gândim!" ...... Nimic mai adevărat. Şi s-a creat acea situaţie în care cei ce gândeau pentru popor s-au mai uitat odată lung în urmă şi, cu ochii în lacrimi, şi-au văzut de drumul lor.
Mai se striga - de către netoatele de la Apaca şi de pe la ţesătorii - "Nu vrem Kent, nu vrem valută, vrem pe Roman să ne fută!" ...... Ei bine, le-a futut ăla din orice pozitie. Acum le găseşti crescându-şi nepoţii, prin spatele blocurilor, in capoate de casă înflorate, spărgând seminţe şi plângându-se una la alta că le-au plecat copiii în străinătate. Păi cum dracului să nu plece dacă nu le-au lăsat o ţară în care să se trăiască decent?

Apoi tot poporul a permis mineriadele. Ok, Iliescu le-a comandat şi le-a instrumentat, insa un popor .... înţelept .... ar fi înţeles că ceea ce s-a întâmplat atunci doar CNN-ul a rostit-o. În Romania era ..... RĂZBOI CIVIL !!! Nici astăzi, după atâţia ani, poporul nu înţelege asta. Altfel îl vedeam şi noi pe jigodie după gratii.

Nu stau acum să inşir toate tâmpeniile făcute de acest popor în timp. Sunt mult prea multe. Le aduc doar ca pe capitole principale.
Poporul a tolerat distrugerea sistematică a orice însemna industrie.
Poporul a tolerat abuzuri in funcţii de conducere şi în politică.
Poporul a tolerat exodul celor de valoare din ţara asta.
Poporul s-a vândut la vot pe pungi de-un leu, pe şepci, pe pixuri, pe doi litri de ulei.
Poporul nu vede ca dacă i se dă 5% la pensie i se iau N% din scumpiri.
Poporul plăteşte taxe cu care nu se face nimic.
Poporul ..... s-a vândut pe sine.

Nu e de vină niciun partid politic pentru dezastrul naţional. Ăia sunt de profesie hoţi şi oportunişti. Aia ştiu şi aia vor să facă. Poporul îi ţine acolo sus şi le permite. Găsesc că este inadmisibil să fi furat pe faţă şi tot tu să ţii de şase.
Scriu în lehamite, vă rog să mă credeţi. Şi mă mai străduiesc încă să fiu blând şi îngăduitor, dar cumva sper că m-aţi înţeles.

De ce m-am hotărât să scriu tocmai acum? Voiam să scriu de-acum un an, de când vuia piaţa Victoriei. De când poporul ăsta a scos din el ultima suflare. De când ultimii 600 000 de români au mai încercat să facă ceva. Şi ce-au descoperit? Că restul naţiunii doarme sau că se tavăleşte în continuare în mizeria de care este direct răspunzatoare.

Şi îmi aduc siderat aminte de polii acestui popor. Comparând. Eleganţa şi zvelteţea celor din Victoriei, a acelui ultim bastion de inteligenţă şi voinţă a acestui popor, cu mizeria de atitudine a celor de la Cotroceni.
Pot înţelege că nu le convine Iohannis, dar sub nicio formă nu pot înţelege cât de prost să fii să îţi scuipi propriul preşedinte! Practic scuipi pe tine, pe ţară, pe tot ce înseamnă acest popor!

Cu alte cuvinte .... vorbind în continuare despre ce ar trebui să însemne un popor .... indiferent cine este preşedinte, ales democratic, prin vot, îl tii acolo sus, pe post de steagul ăla de scriam eu de el mai devreme.

..... Mi-e silă .....

Aseară la fel. Un ultim zvâc chiar al ultimilor doritori de ..... ceva normal! Pe care poporul nu i-a susţinut. Decât din canapele la televizor sau pe Facebook.

M-am născut pe aceste meleaguri, şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta. Nu am să uit ziua în care am jurat credinţă patriei mele. Dar iată, şi repet, la mine acum patrie mai înseamnă doar un teritoriu, o mână de oameni pe care îi cunosc personal şi ştiu cum gândesc, şi câtva - puţin la sută - din ceea ce a rămas cum mi-ar place mie să fie un popor.

Un ultim lucru! Ce popor înţelept e ăla care acceptă, tolerează cu dezinvoltură şi cu nepăsare să fie guvernat de o turmă abjectă de inculţi? În frunte cu un hoţ oportunist de clasă inimaginabilă, cu premieri patetici ca Iordache, cu gesturi de şmenar spălat ca Grindeanu, cu faţă si atitudine de drojdier ca Tudose, cu sorcova asta incultă de Viorica. Care a şi reprezentat Romania în faţa Europei , şi care, cu aere de cultă, a îndraznit să se apropie de microfon vorbind .... engleza exact ca bulgăroaica aia devenită virală cântând Ken Li Megiu mor. Olguţa la fel.
Cu miniştri total nepregătiţi şi depăşiţi de funcţii şi responsabilităţi, etc .......
Şi-atunci, dragii mei, concluzia care ar fi? De vină e regimul politic? Sau poporul?
Vă întreb, avem o ţară? Un teritoriu? Un popor? Ok, le avem. Dar sunt gramadă? Sau împrăştiate care-cum dă Domnul?

Nu mai daţi pe spate că avem valori, că nu-i aşa.

La nunţi şi chefuri nu se mai ascultă muzică românească. Se ascultă manele.
Oamenii nu se mai ajută între ei. Fiecare în lumea lui, departe de noţiunea de naţiune. Nu ai să vezi în stradă pe unul cu salariu cel puţin decent venit acolo din solidaritate cu amărâţii tării ăsteia. El o duce bine, domle, ce-i trebuieşte altceva?

Toată cultura românească e dusă la tomberon.

Pruteanu este invitat in platouri TV cu Guţă si Minune iar ăstora le este permis să-l ia la mişto.
Tot poporul este cel ce face audienţă maximă la căcaturi de emisiuni incultoide dând la o parte altele.
In fine, multe altele. Dar vă spun, toţi voievozii de i-a avut aceasta ţară sunt răsuciţi in morminte.....
Aşadar, prieteni, până nu se schimbă cu adevărat ceva vă cer cu tot respectul, ..... nu mai vorbiţi despre mândrul popor român ..... Că e orice, numai mândru nu.

Iar eu cel puţin, mândru de el, ..... nici atât.
Diferenta dintre ignoranta si indiferenta ?
Nu stiu si nu ma intereseaza .....
Avatar utilizator
modigliani
 
Mesaje: 348
Membru din: 19 Aug 2017, 12:39
Localitate: Atlantida de Sus.....

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 12 Mar 2018, 19:32

Laic, bro ! ;)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
Avatar utilizator
LUPU' ALBINELOR
 
Mesaje: 3843
Membru din: 23 Feb 2011, 13:33
Localitate: BRUXELLES

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde Ioan Guist » 13 Mar 2018, 07:27

Macar io's mandru de tine si inca cativa.Poate o punem d'un poporas.Cum sa-i zicem?
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Avatar utilizator
Ioan Guist
 
Mesaje: 3635
Membru din: 20 Feb 2011, 21:43
Localitate: Cisnadie jud.Sibiu

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde modigliani » 13 Mar 2018, 07:55

Ioan Guist scrie:Macar io's mandru de tine si inca cativa.Poate o punem d'un poporas.Cum sa-i zicem?

Haita !!! :lol: :lol: :lol:
Diferenta dintre ignoranta si indiferenta ?
Nu stiu si nu ma intereseaza .....
Avatar utilizator
modigliani
 
Mesaje: 348
Membru din: 19 Aug 2017, 12:39
Localitate: Atlantida de Sus.....

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde peterneamt » 13 Mar 2018, 08:44

Marea majoritate a Românilor au impresia că..... urlăm la lună, dar noi, de fapt, ne strigăm disperarea către ei !

:roll:
Avatar utilizator
peterneamt
 
Mesaje: 4868
Membru din: 28 Noi 2011, 18:19

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde modigliani » 13 Mar 2018, 09:49

In timp poporul asta si-a pierdut toate valorile. Inclusiv acea splendida modestie curata a taranului cinstit.
Oamenii nu erau scoliti, dar aveau intelepciune, minte. Aveau respect......

Cat de limpede a fost ilustrat lucrul asta in Ion, in Morometii, in .......

Ion dat dracului! Znaga satului. Insa mergea spasit la "domnu' invatator". Moromete se stia "prost". Dar isi impingea copilul la oras, la scoala, sa fie destept ca odraslele de grofi...
Exista recunoasterea educatiei. Si-am adus doar doua exemple, gasite asa, pe fuga, la cafea.

Astazi imbecilimea huiduie si dezconsidera intelectualitatea. Tot prostul catalogheaza elitele ca fiind "drogati". Faptul ca el a purtat toata viata caciula de astrahan - model Ceausescu - iar astazi tineretul intelectual poarta o esarfa, sau are un tatuaj, un cercel, sau .... orice altceva in afara "etaloanelor" lui inoculate comunistoid, il face sa se erijeze in "luminat" si posesor al adevarului absolut.
Incerci sa-i explici dobitocului ca ai citit ceva pe NET .... gata, ai pierdut partida. In mintea dinozaurului NET-ul e o chestie foarte aproape de filme porno, droguri, chestii razna. In niciun caz un instrument informational de nivelul la care este.
Aaaaa, ai mai zis si de FB ? Da cu ceva dupa tine ! Pe FB umbla drogatii si violatorii! Pedofilii , c-asa a vazut el la televizor.....

Oricat incerci, la un sprit, sa ii explici, sa ii arati logic, cu dovezi de nezdruncinat, ca "iata cum stau lucrurile de fapt", el e "destept, dom'le.

Uite, hai s-o luam si-aici, cu doar cateva exemple :

- Pe Alibaba un autobuz la poarta fabricii e 180 000 E . Firea le ia cu 250 000...... "Nu, PSD nu fura".
- Mazare e DOVEDIT ca a furat 114 000 000 E. Fuge in Madagascar si se da cu parapanta..... "Nu, PSD nu fura".
- Vanghelie e DOVEDIT ca a furat 400 000 000 E. E liber ..... "Nu, PSD nu fura".
- Vuieste presa internationala de dosarul Teldrum. Miliarde de E disparuti in neant. ...."Nu, PSD nu fura".
- Se promit 5 % la pensii, dar taxele si preturile cresc cu 17 - 18 %. .... "Nu, PSD nu fura".
- Romania se indatoreaza miliarde pentru infrasctructura, se fac 20 - 30 km autostrada pe an. .... "Nu, PSD nu fura".
- Se dau legi aberante pentru favorizarea hotiei. Pe fata ! Isi pregatesc scaparea. .... "Nu, PSD nu fura".
- Se pun si se scot borduri de doua-trei ori pe an. Plm, sunt din polistiren? Se strica ? ...."Nu, PSD nu fura".
- Se baga MILIOANE in panselute in .... Decembrie !!!!! .... "Nu, PSD nu fura".
- Se defriseaza zeci de hectare de padure ... PE ZI !!! Romania nu are lemn pt constructii. .... "Nu, PSD nu fura".
- Rosia Montana, cel mai bogat zacamant al Europei, este "vanduta" pt comisioane. .... "Nu, PSD nu fura".
- Tineretul e in exod. Forta tarii pleaca mancand jaratic. Vor taxe pe veniturile de afara .... "Nu, PSD nu fura".

Si pot s-o tin cu exemple de felul asta pana diseara......

Dar o fac degeaba. Care nu vede toate astea cu ochii lui , cu tot respectul, .... are capu-nfipt in c*r. Si ieri a mancat fasole.

..........................................

Eu nu mai "urlu" la nimeni. Am ragusit. Care are de auzit "soapta" bine. Care nu ..... isi merita soarta.
Diferenta dintre ignoranta si indiferenta ?
Nu stiu si nu ma intereseaza .....
Avatar utilizator
modigliani
 
Mesaje: 348
Membru din: 19 Aug 2017, 12:39
Localitate: Atlantida de Sus.....

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde ignatov andrei » 13 Mar 2018, 10:50

Ioan Guist scrie:Macar io's mandru de tine si inca cativa.Poate o punem d'un poporas.Cum sa-i zicem?


TOPORAS!
ignatov andrei
 
Mesaje: 5315
Membru din: 28 Ian 2013, 18:53
Localitate: Vaslui

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde Bezna Zorilor » 14 Mar 2018, 01:02

Modi, vr'eam sa'ti scriu ceva pe pagina la mine, dar tre' sa citesc intai aici. Nu azi.

Baieti, v'am pupat pe portofel, munca usoara si filosofie libera!

Ignatov, tu nu te poti abtine... :twisted:
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Avatar utilizator
Bezna Zorilor
 
Mesaje: 1534
Membru din: 21 Aug 2016, 22:45
Localitate: Bucuresti

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde mellis » 14 Mar 2018, 01:08

frumos..
dar corect ar fi sa o punem si pe tanti "cocosica", blonda ce este tot prin Madagascar parca..
este drept ca PSDul castiga detasat...dar hotia si prostia sunt sport national!
sanatace .
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
Avatar utilizator
mellis
 
Mesaje: 3505
Membru din: 19 Ian 2015, 02:22
Localitate: Timisoara

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde modigliani » 14 Mar 2018, 01:30

Bezna Zorilor scrie:Modi, vr'eam sa'ti scriu ceva pe pagina la mine, dar tre' sa citesc intai aici. Nu azi.


Hai. Ti-am spus, nu ma grabesc . Winter is here .....
Diferenta dintre ignoranta si indiferenta ?
Nu stiu si nu ma intereseaza .....
Avatar utilizator
modigliani
 
Mesaje: 348
Membru din: 19 Aug 2017, 12:39
Localitate: Atlantida de Sus.....

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde teinegru64 » 14 Mar 2018, 10:24

modigliani scrie:
Pentru ca, normal ca unul dintre motivele revenirii mele este scoaterea ta din sarite .....
Si-mi si iese ..... Faci bube pe inima cand ma vezi . Aaaah, si nu-ti imaginezi ce satisfactie am !!! :D :D :D


Daca perosana care-ti place prefera pe altcineva in locul tau, nu te supara.
Nu ai cum sa convingi o maimuta ca mierea e mai dulce decat o banana!
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64
 
Mesaje: 2459
Membru din: 08 Mar 2011, 13:06
Localitate: Vaslui

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde modigliani » 14 Mar 2018, 13:34

Bai Tei Dilau, uite, hai sa lamurim o treaba pe vecie. Sa va faceti in vene ce spun eu acum. Si tu, si Neander Talianu'.
Sau tatuati-v-o undeva s-o vedeti cand va barbieriti, sa traiti cu ea:

Ok, acceptand ideea voastra fixa cum ca as trage nu stiu cate pet-uri de Ciucas pe zi, spun si demonstrez permanent ca va impachetez din mers.
Asta presupune ca si de mi-ar fi IQ-ul pe avarii, c-as functiona cu 5 % din potential, va crosetez si va penibilizez din orice pozitie. Si e simplu. Pentru ca pot, ma!

Voi doi (si inca niste ametiti de pe-aici) sunteti doua pocnitori cu pretentii de pistoale. Ala toarna replici aka spirituale dar cu ecouri ancestrale, de caverna, tu esti mai mult decat anost si sec cu "mesajele" bancurilor tale fumate ( despre care nu stiu, treaba ta, or avea farmec pe la tine, p-acolo, dar p-aici pe la oras sunt ... gri).

Si intr-un caz si in celalalt este absolut evidenta discrepanta. Pentru ca iata, ca si-n postarea de fata, doar eu sunt capabil sa construiesc fraze cu mesaj, cu logica, si in mod cu totul special construite in asa fel incat duc la ridiculizarea voastra sistematica.

Asadar merg sa-mi iau un bax de Ciucas, sa am diseara cand, inspre deliciul multora care abia asteapta inca o repriza cu voi, va scot iarasi la tabla si va trag la palma.

Noroc !!!
Diferenta dintre ignoranta si indiferenta ?
Nu stiu si nu ma intereseaza .....
Avatar utilizator
modigliani
 
Mesaje: 348
Membru din: 19 Aug 2017, 12:39
Localitate: Atlantida de Sus.....

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde modigliani » 14 Mar 2018, 14:03

Bezna Zorilor scrie:Modi, vr'eam sa'ti scriu ceva pe pagina la mine....


Pai, fetico, daca tu "vreai" sa-mi scrii mie ceva pe pagina la tine ...... amu stai, ca-ti si raspund!

Eu nu stiu cu ce retarzi te-oi fi intalnit tu in viata si cum i-ai pus "pe mute" cand a vrut vrabiuta ta, numa' ca in cazul meu o sa-ti cam dea cu zecimale.
Nu-ti imagina, scumpa, ca tu "vreai" sa vorbesti iar eu tac cand imi bagi un "Shhhh", ca "nu e loc". Ai fost atat de naiva incat ai indraznit sa-ti imaginezi ca TU imi scrii MIE ..... iar EU nu o sa-TI replic? ..... Ce-ai?

Ai vrut sa-mi scrii? Ok, ai scris. Dar cand ai scris ce-ai scris te-ai gandit si la consecinte? Nu ..... Pentru ca esti superficiala. Am sa ti-o spun pana am sa constat ca ai schimbat ceva la asta.
Esti cruduta. Abia te formezi. Altfel stiai despre urmatoarele doua chestii ce tin de intelepciune in viata:

- " O bataie de aripa de fluture-n Tibet provoaca o furtuna in Pacific"

- " Ai grija pentru ce te rogi, ca s-ar putea sa ti se dea ..... "


..... Si mai vorbim.
Diferenta dintre ignoranta si indiferenta ?
Nu stiu si nu ma intereseaza .....
Avatar utilizator
modigliani
 
Mesaje: 348
Membru din: 19 Aug 2017, 12:39
Localitate: Atlantida de Sus.....

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 11:38

mircea scrie:
modigliane scrie:...............................................

ps........ De ce i s-o fi luat si Lupului de tine?
Eu cu baiatul asta gandim cam la fel. Am vazut asta .... ahaaaaa, de cand ne-am cunoscut, candva demult, pe vremea cand n-aveam cont ...... Si am totala incredere in simturile lui de bestie smintita. Merg neconditionat pe mana lui.

Pictore , hai sa-ti spun una , ca intre doi oameni care au baut niste cafele impreuna si or sa mai bea altele multa vreme de acum incolo. Spun cafele, dar ma gandesc la mult mai mult.

Daca eu, mircea, pretenul tau vin si iti spun despre un om oarecare, vezi Pictore ca ala e un jeg, tu il hingheresti pe respectivul ? Sau daca vin si spun despre un preten comun , Pictore ala e bubos si rapanos, tu strici pretenia cu ala ?
Cele doua exemple sunt ipotetice, iar eu nu cred ca tu o sa faci ce zic eu....sau o sa procedezi ca mine, prin imitatie.

Ce spui tu mai sus, ca mergi pe incredere si neconditionat, imi trezeste asa un fel de.....nici nu stiu cum sa-i spun....da e naspa rau .

In viata alegerile sunt ale noastre, strict personale....si nu mergem pe ce spun (sau nu spun, dar fac) altii, fie ei chiar si preteni . Nu-i asa.....?

Si ca sa inchei.....prietenia inseamna si loialitate, dar loialitatea nu inseamna sa fii orb .


Mirceo, - si acum o dau pe fata, s-o citeasca tot poporul, sa ne lamurim - hai sa fiu si serios. Ca , desi pentru niscaiva Pleistoceni pare greu de crezut, se intampla sa pot ........

Exact cum evocam sau sugeram mai deunazi printre "balivernele" mele, ai reusit imposibilul. Dintr-un forum pe care-ar trebui sa bantuie entitati volatile .... ai reusit sa creezi o platforma incredibila. Reala!

Nu-ti aduc elogii "limbincuriste", ca nu e felul meu si cu siguranta nici tie nu-ti plac. Si nimanui de pe-aici.

...................................................

Realitatea consta in faptul ca am avut URIASA OPORTUNITATE de-a ma cunoaste cu multi cerebrali de prin preajma inca dinainte de-a cocheta cu ideea de-a avea cont p-acilea. N-am vrut-o, nu am cautat-o, s-a intamplat.
De-aici s-a ajuns unde s-a ajuns. La faptul ca toti DIN ACEA ZI mi-au oferit tot ce-au avut mai bun din ei, le-am raspuns cu ce-am mai bun in mine.
Nu stau acum sa evoc anume ce. Cine are de inteles intelege, cine nu ..... e retard.

Cert este faptul ca atunci, candva, am insistat ferm sa fiu tratat ca oricare alt user. Fara favoritisme.
Una-i una, alta-i alta ! M-a banat Dila cand a trebuit ( pe drept , si mi-am asumat-o ) in timp ce il gazduiam in creierii noptii la mine-n atelier. E doar un singur exemplu. Avram la fel, al doilea exemplu. Tu ..... si mai abitir ! Si mi le-am asumat pe toate !

Asta nu inteleg multi redusi de pe-aici, si insist, ca ai creat o platforma in care ai magnetizat oameni cu valori stabile, sanatoase, o platforma care a parasit de multa vreme granitele virtualului.

Sa nu pedalam pe asta ca hamsterul pe roata, sa nu ne plafonam, dar spun ca dupa aproximativ opt ani de harjaiala forumista , vrei - nu vrei , s-au creat niscaiva legaturi. Empatii sau antipatii. Este firesc, nu avem aceeasi mama, si avem datoria divina de-a fi fiecare cum i s-a dat de la D-zeu.

Dar, ca sa ne intoarcem la empatii, ca la ele voiam sa ajung, eu sunt piatra tare ! Greu de tot sa merg NECONDITIONAT pe mana unuia sau a altuia. Insa in toti acesti ani despre care vorbesc ..... niscaiva flacai mi-au castigat increderea. Treaba noastra cum, nu stau acum sa iau la cazma istoria acestei comunitati.

Lupul este unul dintre ei ( mai sunt, multi ! ) . Si deloc degeaba, ca l-am "disecat" , ca si pe restul !
Ca in contextul de fata evoc HAITA , restul trebuieste sa inteleaga ca nu-i doar un termen folosit gratuit, ieftin. E mult mai mult.
De ce "lupi" in apicultura? Ca-s loiali, ma, d-aia ! Au acel ..... ceva !
Si mai au , in mod cu totul special, incredere unii in altii. Isi arata unii altora spatele perfect linistiti . Iaca d-aia.

Desi oarecum peiorativ autodenumim acest "nucleu" HAITA, vorbim despre acel nucleu totalmente dedicat acestei comunitati, indiferent prin ce i-a fost dat sa treaca vreodata.
desi au existat tensiuni, divergente, clenciuri, doar cativa au reusit sa se "nege" pe sine si sa mearga inainte inspre binele acestei comunitati.

Sunt mandru de ei, as fii fericit ca la randul lor sa simta la fel in ceea ce ma priveste.

.................................................

Au plecat dintre noi. Unii furati de D-zeu, altii ca asa i-a imbrancit viata sau gandurile, dar spiritul lor ramane. Ne-au marcat. Ne-au influentat. Ceva din ei a ramas in noi ......

..................................................

Una peste alta ..... mergem inainte.
Fiecare pe nisa lui, pentru ca absolut fiecare are o nisa de acoperit. Totul, si insist, inspre bunul mers si eleganta imagine a acestei comunitati. Vorbind despre mine in mod special, am nisa mea, de care tin cu dintii inspre disperarea si oftica multor oligofreni din zona.

Inclusiv Neander Talianu meu are farmecul lui.
Sau Tei ! Pai cine si-a mai facut poze in izmene in stupina ?

Vorbind doar despre ei doi ..... spun ca-s prea ****** sa inteleaga ca ii iubesc teribil ! Au locul lor, acolo, de nestramutat ..... Dar prefer sa nu extrapolez. Ii las sa descopere, odata cu a intelege cum gandesc eu ....

Ce-ar mai fii de spus ? Hai sa facem un subiect din asta. Bine ?
Diferenta dintre ignoranta si indiferenta ?
Nu stiu si nu ma intereseaza .....
Avatar utilizator
modigliani
 
Mesaje: 348
Membru din: 19 Aug 2017, 12:39
Localitate: Atlantida de Sus.....

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde teinegru64 » 15 Mar 2018, 15:22

Apropo de nise...hai sa facem doua bucati de forum.Gramatical si non gramatical.Asa poate vei avea cu cine dialoga.Saracule ce esti.Ghici de unde mai obtii sponsarizari ?
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64
 
Mesaje: 2459
Membru din: 08 Mar 2011, 13:06
Localitate: Vaslui

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?



Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori