Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Donbazil » 13 Mar 2018, 01:42

Salut!

N-ai inteles nimic! Eu nu am partid! Eu nu fac politica partizana. Eu doar votez cand trebuie, iar votul e secret!:idea:

- Ia si parerea lu ' nenea asta!

bengosul2007
Rank user: x5
25.02.2018, 09:35

Luați din față ...., nu stați la rand!

"Mă uit in jur si nu ințeleg cum a ajuns tara asta așa! Atat de schimonosita de ura, pe alocuri de frica, in care se mai aud doar urlete si monologuri iraționale! Nu ințeleg cum s-a indrăgostit atata lume, parte chiar sincer, de un stat abuziv si represiv, reprezentat, in multe dintre cazuri, de oameni fără nume si chip, pitiți in spatele unor acronime(SRI-SIE-SPP-STS-DNA-PG-DIICOTetc)pe care nu a avut ocazia niciodată sa-i vadă, audă si in definitiv, in cel mai democratic mod cu putință, sa-i voteze! Paradoxul este ca cei la care fac referire, se declara, apărători ai democrației, dar hulesc votul si urăsc pe cei care merg la vot, ei fiind prea comozi ca sa meargă la urne! Si incă un non-sens care mă năucește peste măsura...in proporție de 99.99% , cei la care fac referire, se declara impotriva comunismului, dar se comporta ca niște securiști! Urmăresc, hăituiesc , abuzează (deocamdată mai mult verbal), pe toate căile posibile pe oricine care iese din rand, urla si se zvarcolesc, infierează si condamna, dau sentințe in afara salii de judecata si stabilesc vinovății conjuncturale fără sa le pese de destine, sunt cetățeni superiori, cavaleri ai justiției si ai statului de drept, fără de greșeala, fără intrebări, doar cu răspunsuri si convingeri argumentate de țipete si isterie! Așa arata omul nou in percepția lor! In realitate sunt convins ca daca momentul '89 n ar mai fi venit, acum ar fi fost niște harnici si degrabă turnători la Securitate! Este pur si simplu inspăimantător! #RomaniaInsapimantatoare"
Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2780
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Mircea_63 » 13 Mar 2018, 01:54

Face conexiuni foarte corecte intre comunism si haituire, abuz, turnatorie. Ma surprinzi. Esti bine?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63
 
Mesaje: 5459
Membru din: 15 Mar 2012, 12:55
Localitate: Timisoara

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde akmm » 13 Mar 2018, 08:32

Toate ideile sunt generoase.Problema apare in momentul in care trebuie puse in practica.M-am cam saturat de lozinci mangaietoare.Treaba asta cu clasa muncitoare deja apartine altei epoci.Americanii nu au zburat pe Luna cu muncitori.Oare ne facem ca ploua ca in Romania e deficit de forta de munca si cu toate astea oamenii pleaca in continuare?Inteleg ca nu e nici o problema cand pensia e mai mare ca salariul minim incasat in mana si ca uneori trebuie dat cu de-a sila, dar pentru Dumnezeu, sa oprim nebunia asta in gandire!
Romania nu genereaza suficienta prosperitate decat pentru cei care controleaza resursele statului.Iar la privat unde e inalta tehnologie.Din pacate inalta tehnologie nu se naste acolo unde o masina sau in tractor se fabrica nemodificat 40 de ani, sau poate chiar mai prost.Omul e liber pe acest pamant si-si identifice tara acolo unde se simte mai bine.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
Avatar utilizator
akmm
 
Mesaje: 1273
Membru din: 21 Mar 2011, 16:15
Localitate: Babadag

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ioanpuiu » 13 Mar 2018, 11:20

Donbazil scrie: - Ia si parerea lu ' nenea asta!
bengosul2007 : Luați din față ...., nu stați la rand!

"Mă uit in jur si nu ințeleg cum a ajuns tara asta așa! Atat de schimonosita de ura, pe alocuri de frica, in care se mai aud doar urlete si monologuri iraționale! Nu ințeleg cum s-a indrăgostit atata lume, parte chiar sincer, de un stat abuziv si represiv, reprezentat, in multe dintre cazuri, de oameni fără nume si chip, pitiți in spatele unor acronime -SRI-SIE-SPP-STS-DNA-PG-DIICOT- etc

Bengosul începe tare, cu o glumă muncitorească recuperată din arhiva de glume a IMGB-ului
Ce să zic, nici măcar original nu reuşeşte să fie bengosul lui Donbazil şi asta ne previne de la bun început cam cu ce fel de om avem de-a face.

Sintetizînd, reducînd la o propoziţie, bengosul nu înţelege cum de atîta lume gîndeşte altfel decît el.
Nici nu are cum, săracu' de el, atîta timp cît confuziile lui sunt şi multe şi mari.
bengosul scrie:Paradoxul este ca cei la care fac referire, se declara, apărători ai democrației, dar hulesc votul si urăsc pe cei care merg la vot, ei fiind prea comozi ca sa meargă la urne! Si incă un non-sens care mă năucește peste măsura...in proporție de 99.99% , cei la care fac referire, se declara impotriva comunismului, dar se comporta ca niște securiști! Urmăresc, hăituiesc , abuzează (deocamdată mai mult verbal), pe toate căile posibile pe oricine care iese din rand, urla si se zvarcolesc, infierează si condamna, dau sentințe in afara salii de judecata si stabilesc vinovății conjuncturale fără sa le pese de destine, sunt cetățeni superiori, cavaleri ai justiției si ai statului de drept, fără de greșeala, fără intrebări, doar cu răspunsuri si convingeri argumentate de țipete si isterie! Așa arata omul nou in percepția lor! In realitate sunt convins ca daca momentul '89 n ar mai fi venit, acum ar fi fost niște harnici si degrabă turnători la Securitate! Este pur si simplu inspăimantător! #RomaniaInsapimantatoare"



Eu, parte din acea "atîta lume", îi urez bengosului suferinţă uşoară, limpezire şi însănătoşire grabnică.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu
 
Mesaje: 2245
Membru din: 23 Feb 2011, 13:15

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 13 Mar 2018, 12:19

Ioan Guist scrie:Personal nu concep un dialog cu hotii...banditii si talharii.


Iar dai dovada de incapacitate de intelegere a modernismului si a sensului universal, adanc al curentului Political correctness.
Dialogul este oglinda nivelului de civilizatie si indeosebi a tolerantei. Cine spune ca in România nu exista dialog păcătuieste grav. Istoria modernă si contemporană a Romaniei abunda in exemple de dialoguri fructuoase de insemnatate deosebita pentru avantul natiei. Şirul lor a inceput in 6 martie 1945 sub moderatorul Vîşinski. A continuat cu procesul de la Galaîi al fruntasilor politici si a fost încununat de dialogul prietenesc, cu pistolul pe masa, dintre Groza si Regele Mihai din 31 dec 1947, in prezenta aceluiasi moderator. In aceeasi buna traditie dialogul a fost reluat si imbogatit cu noi si adanci semnificatii de democratul Iliescu Ion, in 28 ian 1990, prin intrebarea antologica adresata cu multa deferenţa lui Corneliu Coposu.: Da cine esti mata? Traditie reluata astazi si valorificata la un nivel superior de catre un jurist de exceptie care a lansat celebra sentinta: Argumentele dumneavoastra nu ma conving. Poporul va hotărâ care este adevarul. Dar dovada suprema a dialogului am avut-o sambata 10 martie cand la caravanseraiul Palatul Republicii, oricine a putut sa se exprime liber chiar si dupa desemnarea favoritelor din harem, la pachet cu eunucii sultanului Deli Orman. Au avut astfel posibilitatea exprimarii nelimitate in fata unei sali goale, Adronescu, Banicioiu si Mitraliera. Sa fim optimisti. Se poate si mai rau.
Dialogul si democratia au inceput a doua zi dupa facerea lumii pe malul Iordanului : Adame vrei femei, alege!
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Mircea_63 » 13 Mar 2018, 16:21

Uite ceva ce ma depaseste:
"Trebuie să facem o lege care să dea dreptul statului român să corecteze aceste lucruri. Nu vorbesc neapărat de infracţiune, dar sancţiuni trebuie să existe." Citat din Liviu Dragnea.

Cum adica... sanctiune fara infractiune??? :o
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63
 
Mesaje: 5459
Membru din: 15 Mar 2012, 12:55
Localitate: Timisoara

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 13 Mar 2018, 16:46

Mircea_63 scrie:Uite ceva ce ma depaseste:
"Trebuie să facem o lege care să dea dreptul statului român să corecteze aceste lucruri. Nu vorbesc neapărat de infracţiune, dar sancţiuni trebuie să existe." Citat din Liviu Dragnea.

Cum adica... sanctiune fara infractiune??? :o

Iată dar opinia mea. Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele... esenţiale... Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zâs!
Păi... daca e anonima semnez.
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde akmm » 14 Mar 2018, 12:10

Pai mai simplu e sa ti se interzica sa apari pe viitoarele liste de votare pentru ca defaimezi.Esti defaimator, si asta e mai rau ca si cum ai face avere din bugetul statului.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
Avatar utilizator
akmm
 
Mesaje: 1273
Membru din: 21 Mar 2011, 16:15
Localitate: Babadag

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ioanpuiu » 14 Mar 2018, 16:23

Kremlinul a afirmat miercuri ca "nu admite" acuzatiile "fara dovezi" si ultimatumul Londrei.

Miercuri, adică azi.
Theresa May nu a stat prea mult pe gînduri
îi invidiez pe pe englezii ăştia !
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu
 
Mesaje: 2245
Membru din: 23 Feb 2011, 13:15

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ioanpuiu » 15 Mar 2018, 23:14

L-am văzut în seara asta la TV.
Am fost tentat să fac un comentariu dar am renunţat.

Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu
 
Mesaje: 2245
Membru din: 23 Feb 2011, 13:15

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ioanpuiu » 15 Mar 2018, 23:18

Bambucha scrie:De la ce vine acronimul csaa ?

Hei, Bambucha! ... ai aflat că csaa vine sîmbătă la tîrgul din Ficusului ?
Ce spui, îl ospitalizăm ? ;)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu
 
Mesaje: 2245
Membru din: 23 Feb 2011, 13:15

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 16 Mar 2018, 07:55

Nu cred ca are coloana :mrgreen:
Eu sunt prin zona (la vreo 40 de km) ori am mana in stupi, ori mana pe o caramida. Daca e ceva astept un telefon ;)
"Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”
Avatar utilizator
Bambucha
 
Mesaje: 2785
Membru din: 23 Feb 2011, 13:38
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde csaa » 16 Mar 2018, 10:30

????? Nu am coloana sa merg la targ???
Eu ajung in jurul orei 11, daca vrei sa ne intalnim. Numarul de tel l-am postat.
Vezi ce faci cu caramida aia. Am ani buni de handbal si daca nu ma nimeresti din prima...


Puiule din pacate problemele mele nu s-au redus, asa ca timpul petrecut in Bucuresti este dramuit. Pot sa stau la targ la un mic si un pahar de braga, dar nu pot sa te vizitez.
PS - ospitalizam??????
csaa
 
Mesaje: 2256
Membru din: 26 Aug 2012, 11:37
Localitate: Oltenita

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ioanpuiu » 16 Mar 2018, 10:58

E ca la socializare.
Ospitalitate - ospitalizăm :lol: (nu spuneai tu să nu fim încrîncenaţi?)

Poate îmi dai un PM cu pagina aia cu nr. Am căutat-o dar merge greu că ai scris mult. Vezi că dacă îi am pe nepoţei la mine (nu e sigur) vin cu gaşcă. Aia mici nu ştiu de glumă ;)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu
 
Mesaje: 2245
Membru din: 23 Feb 2011, 13:15

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 16 Mar 2018, 13:45

Pentru a nu stiu cata oara te descalifici singur reinterpretand cu rea vointa (referitor la caramida) scotand din context si amenintand. La aceasta coloana faceam referire.
Un om cu intentii bune ar fi citit ca am treaba la albine si in constructii anexe.

Ceea ce era de demonstrat...
"Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”
Avatar utilizator
Bambucha
 
Mesaje: 2785
Membru din: 23 Feb 2011, 13:38
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde csaa » 16 Mar 2018, 16:42

Daaaa!!!!!! Ai fost foarte clar in exprimare! Foarte!
Nu era amenintare, e un avertisment. Daca dai cu piatra fi pregatit sa si receptionezi!
csaa
 
Mesaje: 2256
Membru din: 26 Aug 2012, 11:37
Localitate: Oltenita

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE



Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori