pngflorin scrie:Ideea de a turna direct in punga implica o a doua persoana...
horia_ch scrie:pngflorin scrie:Ideea de a turna direct in punga implica o a doua persoana...
... sau o oală de dimensiune potrivită.
Oricum, ideea cu farfuriile de plastic este foarte de luat în seamă.
Nu se lipeşte zaharul de ea astfel încât să îl mai scoţi doar cu... foarfeca? Cade placa singură? Tre' să încerc.
PS
Cât cântăresc cei 250 ml de turtă?
ciobi scrie:Scuzati insistenta...dar ma intrebam:
Pentru ca in literatura internationala si chiar si pe site-ul STUPARITUL am vazut retete cu candi care mentioneaza momentul invertirii la 117 grade intreb daca "spumuirea" la care face referire d-ul Gica este echivalentul celor 117 grade?
Pentru ca daca da atunci cu un termometru industrial am inlocuit urmarirea si gestionarea spumuirii si nu mai riscam sa ardem siropul.
Multumesc
seaquest scrie:Nea Gica,Sorin /Va multumesc pt. raspuns, inca nu am scapt de iarna,asa este.
acum intrebare pana la 10-15 martie nu se strica buracalaua mea eu am bagat-o la congelatorsa fiu sigur.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 49 vizitatori