Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 04 Mai 2018, 09:23

A murit Doina Cornea. Dumnezeu sa o odihneasca! Cine mai stie, cine a fost, cum a gandit, ce-a facut pentru Romania!? Ce a lasat in urma ei? Daca astazi romanii , ar fi pusi in situatia de a alege intre ea si Căcâna, ultima ar avea un zdrobitor castig de cauza. Nu te poti opune unei asemenea aspiratii nationale.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde teinegru64 » 04 Mai 2018, 19:26

Andrei Nastase va fi noul presedinte. :D
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde csaa » 05 Mai 2018, 08:00

Nu poate candida.
csaa

Mesajde petru71 » 08 Mai 2018, 17:25

Fără cuvinte... :(
petru71

Mesajde petru71 » 08 Mai 2018, 22:56

Dragilor, e groasă. Adică-i tot mai bine... :mrgreen:
Vizualizați, gândiți, analizați, etc.
petru71

Mesajde akmm » 09 Mai 2018, 15:33

csaa scrie:Nu poate candida.

De ce nu poate candida Andrei Nastase?
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde feederman » 09 Mai 2018, 19:59

Eterna si fascinanta Romanie.
Doua somitati mondiale si un dialog cât un tratat, mustind de semnificatii de inalt nivel cultural si mesaje subtile de prietenie, din colectia imunoglobina ~ douzeci douazeci:
El : I am happy to see you!
Ea : (worse than shi ) Hă, hă...
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde ioanpuiu » 10 Mai 2018, 22:42

Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde csaa » 10 Mai 2018, 23:39

Puiule nici un comentariu referitor la dosarul Turceni-Rovinari?
csaa

Mesajde ioanpuiu » 11 Mai 2018, 14:05

Nu înţeleg ce aştepţi de la mine.
Să contest decizia instanţei sau să o aprob ? ... o părere de părerolog neavizat ?

Nu am nici pregătirea şi nici datele pe baza cărora să formulez o opinie care să fie cât de cât aproape de adevăr.
Pot să mă gîndesc în schimb dacă respectivii au sau nu au profilul moral ca să facă faptele de care sunt acuzaţi.
Îl cam au :lol:
ioanpuiu

Mesajde csaa » 11 Mai 2018, 17:28

In cazul asta procurorii au fost ....nepregatiti si au facut dosarul penal de mantuiala. Asadar prezumtivi vinovati scapa iar noi platim si dauna ( ca nu se recupereaza) si cheltuieli judiciare.
Dar mai e o posibilitate, te las pe tine sa o spui, desi ca sustinator necugetator al lui Codruta nu cred ca ai s-o faci. Nu-i nimic, eu insist.
csaa

Mesajde ioanpuiu » 11 Mai 2018, 23:10

Măi csaa ...
cu ce ai scris mai sus, ai intrat cu totul în terenul supoziţiilor.

Cel mai simplu ar fi să te întreb ... ai probe care să susţină afirmaţiile pe care le-ai făcut ?
Nu te întreb pentru că asta, la cum te ştiu, ar genera discuţii inutile şi nu sunt interesat.
Dacă procurorii au fost sau nu nepregătiţi, dacă acuzaţii au făcut nişte înţelegeri, dacă au dat sau nu ceva la schimb şi scapă ca Dinu Pescariu, dacă judecătorii au fost sau nu intimidaţi (arhiva SIPA) sau dacă le-a fost aplicat alt "procedeu" , dacă şi iar dacă. Posibilităţi sunt multe nu doar una.

"Susţinător necugetător" ? ... sau ai vrut să scrii necondiţionat.
Şi într-un caz şi în altul, astea sunt simple supoziţii, (sună elgant cumva dar poţi înlocui cu bănuieli) că nu ai fost în mintea mea să ştii dacă am cugetat sau nu, cât şi cum. Te hazardezi şi te expui.
Susţinătorul Codruţei sau au DNA-ului ?

Dacă îmi mai scrii mesaje ca ăla, te rog să nu te superi dar nu le mai comentez.
ioanpuiu

Mesajde csaa » 11 Mai 2018, 23:43

Nu face nimic! Ce daca nu le comentezi?
Acum ai adoptat un ton parintesc superior incercand sa te detasezi de atitudinea extrem de partinitoare pe care ai avut-o pana mai zilele trecute. Nu pacalesti pe nimeni.
Pe de alta parte ai intuit corect ce am vrut sa spun prin "sustinator necugetator".
Hai sa trecem de faza mishtourilor si sa gandim logic. Ce scenarii am putea imagina??? Unul este cel expus de mine, cum ca procurorii au fost....diafani in pregatire. Ca au avut dorinta dar lipsa putirinta. In acest cax ar fi vinovat cel care ii sustine, verifica, cordoneaza.
Influentarea judecatorilor....asta face DNA, asa ca pica.
Arhiva SIPA a copiat-o basecu, dusman al lui Ponta, asa ca pica si asta.
Oare ce posibilitate ar mai fi???
csaa

Mesajde paul » 12 Mai 2018, 07:48

csaa scrie:Oare ce posibilitate ar mai fi???

Pot sa zic si eu ?
Pai, ar mai fi posibilitatea ca statul de drepti (nu am reusit sa-mi iau o tastatura cu ghilimele) sa incerce sa elimine adversarii politici ai ... democratilor (of, iar ghilimelele) prin procese politice acoperite sub masca ... anticoruptiei ! ;) Mai rau ca in anii 50. Macar atunci era pe fata.
N-am urmarit media, Malaimare o avut vreo reactie la achitarile ... penalilor ? :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde csaa » 12 Mai 2018, 08:35

Curat staliniste "coane Fanica"!
Eeee! Deocamdata asta a fost in prima instanta, vedem cand o ramane definitiva.
PS - ce legatura are Mihai Malaimare cu ....politica?
csaa

Mesajde Shrek » 12 Mai 2018, 09:06

Zace la gazeta ca prima ministra a fost in vizită la Vatican si a oferit papei in dar ....seminte.
Ca orice femeie credincioasă si pentru a nu fi mai ...pre jos decat rivala sa , primarita, tanti Viorica a decis sa meargă la biserica a mai mare , sa se spovedeasca si sa cera Domnului sa o ajute putin cu ceea ce n-are. Si cum a aflat prin intermediul protocolului ca Papei ii place sa se cultive, i-a dus in dar un pumn de seminte. Se aibă ce rontai cand se uita la CE. de fotbal din douăzeci douăzeci. La plecare, auzind ca a primit in dar cărți, duamna a promis ca va juca cu ele, jocul de carti " crucea"!
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE