yuonyuon scrie:Balian scrie:Şi are efect?
estetic....
yuonyuon scrie:Balian scrie:Şi are efect?
estetic....
Closcutz scrie:0 păduchi picați = efect 0!
mausica scrie:Mai ce sa va zic eu......treaba e cam asa dupa 24 h :
Frunzele is consumate toate....pe subere nu am gasit nici un paduche.....deci .....
Mai astept catev zile pt a trage o concluzie. Mai e un aspect : aceasta vatra nu a facut pastoral,nu sunt stupine in jur de 2km si din 60 stupi doar 35 is familii,restul roi 2018.
Poate nu au infestatie.....poate frunza nu are nici un efect....nu stiu.
Ce stiu e ca nu a cazut nimic dupa 24h !!!
Iaca si 2 poze...acelasi stup ca in poza de ieri.
PS : ce se vede pe subar e ce a ramas din rubarba
cristian bh scrie:Dulceata de rubarba e printre preferatele printului Charles,....
Io musai sa fac rost de undeva de niste vin de dude,...deabia anul asta am auzit de el.
mausica scrie:In caz ca nu stii frunza(ma refer strict la frunza nu la toata planta) de rubarba e cam otravitoare datorita continutului de acid oxalic !!!
Mananca tu acea dulceata .....poate iti cade bine
dantat scrie:mausica scrie:In caz ca nu stii frunza(ma refer strict la frunza nu la toata planta) de rubarba e cam otravitoare datorita continutului de acid oxalic !!!
Mananca tu acea dulceata .....poate iti cade bine
As manca dar n-am. Referitor la funza, nu stiam. Dar cum se poate vaporiza de pe frunza pe albine ? Ca parca asa era cu acidul oxalic: prin picurare ori prin vaporizare. Ca nu stau sa frec pe burta cu frunze fiecare albinuta. Ca nu prea vad bine si trebuie barbierite intai...
Closcutz scrie:Daca ar fi mai sanatoase și ar produce de două ori mai mult le-aș gâdilă pe burtică
mausica scrie:Cauta pe google informatii despre rubarba. Sa vezi exact ce parte se foloseste la dulceata si ce parte la stupi . Apropo cand dai cu AO prin picurare ce fac albinele cand sunt stropite ??? Nu se curata cumva ???
Acelasi lucru si cu frunza !!!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori