Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 12 Noi 2018, 13:19

csaa scrie:
Cristian IONITA scrie:
csaa scrie: ...

CI-ule ma acuzi ca as fi corupt! Ai tu vre-o dovada, vre-un zvon...ceva? Eu te acuz de port inutil de creier si in sprijinul acuzatiei aduc toate postarile tale

stimabile .... nu sunt in masura sa acuz pe nimeni, cu atat mai putin pe tine, si mai ales pentru coruptie .... am afirmat ca in Politia de Frontiera este loc pentru parveniti ... si ca duplicitatea si obedienta sunt preferata in fata profesionalismului .... tu stii cel mai bine in care categorie te incadrezi.

Despre acuzatiile facute de tine .... te rog sa-mi permiti sa nu comentez ...

Adica atunci cand spui ca fac parte din cei care nu ar fi putut exista fara incalcarea legii si ca sunt in pericol sa fiu acuzat de coruptie nu faci nici o aluzie????
Nu stiu ce sa zic.
Oricum tu ar trebui sa te abtii cand se discuta despre coruptie atata timp cat salariul tau a fost platit din contracte....suspecte.

Da de ce stimabile "trebuie" sa ma abtin? ... de ce sa nu am propriile mele opinii (indiferent de unde imi primesc leafa)? ... stiu ca e dificil ptr tine sa concepi asa ceva ... nu toata lumea isi primeste leafa in functie de cat de duplicitar si obedient se dovedeste fata de "superior" ... .. atat timp cat ptr leafa nu am a ma indatora nimanui sunt liber sa spun ce si oricat consider.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde kovacslg » 12 Noi 2018, 13:21

Documente peste documente...

Chiar nu ati auzit de ele?
Pozitia csm la revocari,
pozitia departamentului de stat al SUA,
pozitia institutiile UE
rapoartele comisiei de la venetia
rapoarte mcv
pozitia a mii de magistrati

N ati auzit de nici una? Citi va rog. Nu e cazul sa le caut eu pentru dvs, cred ca sunteti in stare si singur.

Sau auziti si vedeti superselectiv doar manipularile grupului rosu VADIT INTERESAT (poate subiectiv, asa putin :)
Ultima oară modificat de kovacslg pe 12 Noi 2018, 13:22, modificat 1 dată în total.
kovacslg

Mesajde kovacslg » 12 Noi 2018, 13:21

csaa scrie:Pentru ca nu doriti sa le vedeti. Am facut o afirmatie fortata pentru a sublinia inutilitatea DNA.

Asta e afirmatie nu dovada!!!
kovacslg

Mesajde csaa » 12 Noi 2018, 13:22

kovacslg scrie:
csaa scrie:
kovacslg scrie:Aveam un vecin cu un teren pe care 8 ani s-a chinuit sa obtina autorizatie de constructie. Nu a resusit.
Ba ca acolo candva va trece un drum, ba ca este aproape de parau, ba ca e mica, ca nu are front.
Pana la urma a vandut terenul.

Peste 6 luni apare un duplex.

Cazuri de acest gen sunt cu zecile de mii si necercetate, functonarii actionand fara nici o frica, abuzul nu mai e pedepsit.

Sunt de acord cu dvs, iar asta confirma faltul ca DNA a fost infiintata pentru rafuieli politice nu pentru combaterea coruptiei

Fals!!

Repetati doar o manipulare a grupuilui rosu. Nu e cazul, au 10 replici, le stim toti deja.

Eu cred ca ar trebuie sa fie nu o suta si ceva de angajati acolo ci cu miile, sa ajunga la toate aceste situatii.

Si astia putini sunt timorati sa nu mai miste nimic.

Astia timoratii au afectat toate cele trei puteri in stat prin dosare contraacute, prin probe false, prin intimidarea martorilor, prin declaratii mincinoase.
csaa

Mesajde csaa » 12 Noi 2018, 13:25

kovacslg scrie:Documente peste documente...

Pozitia csm la revocari,
pozitia institutiile UE
rapoarte mcv

N ati auzit de nici una? Citi va rog. Nu e cazul sa le cau eu pentru dvs, cred ca sunteti in stare si singur.

Sau auziti si vedeti superselectiv doar manipularile grupului rosu VADIT INTERESAT (poate subiectiv, asa putin :)

Domnule haideti sa vorbim pe cifre. Deja ati trecut la acuze nefondate. Eu vorbesc despre DNA iar tot ce amintesti dumneata face referire la lupta anticoruptie. Sa fim seriosi!
csaa

Mesajde kovacslg » 12 Noi 2018, 13:29

Da spune asta cel cercetat.

Cazurile semnalate de dvs, daca exista, se transeaza in instante nu prin ordonante.

Toti politicienii cerceteti la unison tipa ca ei au fost acuzati nedrept prin practici nelegale.

Pai sa le dovedeasca in instante.
kovacslg

Mesajde kovacslg » 12 Noi 2018, 13:31

csaa scrie:
kovacslg scrie:Documente peste documente...

Pozitia csm la revocari,
pozitia institutiile UE
rapoarte mcv

N ati auzit de nici una? Citi va rog. Nu e cazul sa le cau eu pentru dvs, cred ca sunteti in stare si singur.

Domnule haideti sa vorbim pe cifre. Deja ati trecut la acuze nefondate. Eu vorbesc despre DNA iar tot ce amintesti dumneata face referire la lupta anticoruptie. Sa fim seriosi!

Pai strict pe cifre ati propagat o minciuna, adica rata de achitare 100%. Va mai citez odata afirmatia?
kovacslg

Mesajde csaa » 12 Noi 2018, 14:20

Asa ati inteles dvs. Eu am revenit, am recunoscut ca nu am fost clar in exprimare si am dat cifra reala. Dvs vad ca tineti mortis sa impingeti discutia in derizoriu.

CI-ule nu cumva ala de se hraneste din coruptie dar tipa cat il tin bojoci "jos corupti" e duplicitar? Cand o sa ne spui ca ai donat salariul unei institutii de lupta contra coruptiei am sa te aplaud. Pana atunci....liniste
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 12 Noi 2018, 15:47

daca cumva prin "ala de se hraneste din coruptie" te referi la mine te asigur ca esti in eroare .... totodata daca ar fi sa te iau in serios te-ai incadra si la https://dexonline.ro/definitie/calomnie

Nu am nevoie de aplauze din partea ta ... si nici nu cred ca "institutii de lupta contra coruptiei" au nevoie de banii mei (nu mai multi decat ce platesc deja prin taxe si impozite).

Partea buna - observ ca slugoilor le cam tremura nadragii daca chiar si pe forum de aplicultura incearca sa ne convinga ca e grav sa existe anchete ... ca e grav ca este anchetat "abuzul in serviciu", etc

Ma uitam azi la Tariceanu ... ce se mai plangea ca a avut telefonul ascultat ...
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 12 Noi 2018, 19:09

In orice dialog ajungi invariabil la jigniri. Nu are rost sa-ti mai desenez sensul vorbelor mele. E de ajuns sa iti spun ca iar a fost extaz prin Buzau.
csaa

Mesajde kovacslg » 13 Noi 2018, 09:18

csaa scrie:Asa ati inteles dvs. Eu am revenit, am recunoscut ca nu am fost clar in exprimare si am dat cifra reala. Dvs vad ca tineti mortis sa impingeti discutia in derizoriu.

CI-ule nu cumva ala de se hraneste din coruptie dar tipa cat il tin bojoci "jos corupti" e duplicitar? Cand o sa ne spui ca ai donat salariul unei institutii de lupta contra coruptiei am sa te aplaud. Pana atunci....liniste

Asa ati afirmat dvs. Cum sa inteleg? Ati fost foarte CLAR in exprimare si nu ati dat niciodata cifra reala.
Unde vedeti dvs derizoriu?
Nu va ti asteptat la reactie, asta e alta poveste.

Iar exprimari de genul ''pana atunci...liniste" se preteaza in gradinita de pe postul de educator.
Va jigneste realitatea si informatia. Reactionati la nervi fara argumente.
Ultima oară modificat de kovacslg pe 13 Noi 2018, 09:32, modificat 1 dată în total.
kovacslg

Mesajde kovacslg » 13 Noi 2018, 09:32

A aparut al doilea disperat.

Striga ca nu e bine telejustitia, si ca justitia se face in sala de judecata, DAR EL NU VREA SA MEARGA ACOLO!!!!!!

Tocmai prin aceasta reactie induce in opinia publica, idea ca se teme de judecata din motive intemeiate.

Poate e si motivul pt care a parasit PNL, stia ca de acolo, la un moment dat va fi dat afara, daca nu pleaca singur, stia ce are in spate, si stia ca protectie va primi numai de la statul paralel rosu.
kovacslg

Mesajde kovacslg » 13 Noi 2018, 10:12

Asta cu statul paralel este ceva foarte serios pentru liderii nostrii de azi.

Ei nu suporta idea de institutii si structuri independente - paralele cu dansii si cu partidul, se viseaza intr o lume unde acestea sunt structural integrate si subordonate lor.

Daca nu ne convine ce spune presa, punem doua trei institutii sa i puna la punct nitel, ANAF, ANSPDCP, CNA , si daca vor reusi sa l dea afara si pe Lazar, atunci si parchetul.

"" care este temeiul legal?'' pentru informarea publicului privind golful tunat si finantat de tel...rum, pentru fiul sefului mare?
Care este temeiul legal? Intreaba ANSPDCP, cred eu la comanda data in stil PCR catre o institutie care nu mai e paralel cu dansii.

Daca nu ne plac protestele, infliltram ''golanasi'' printre zeci de mii de oameni si mai apoi ii gazam la gramada.
Lumea nu va mai iesi in strada, le este frica... de jandarmi... ca in comunism!
Scopul: a putea da ordonante in liniste si pace.

A, si sa nu cerceteze nimeni daca acea actiune, a fost sau nu coordonat de ''partid'', in stil PCR, cu jandarmeria in subordine.
Cine indrazneste va fi eliminat, ba ca e prea batran, ba ca n are experienta, ori ca nu e simpatic ministrului, partidului etc
kovacslg

Mesajde csaa » 13 Noi 2018, 11:43

kovacslg scrie:
csaa scrie:Asa ati inteles dvs. Eu am revenit, am recunoscut ca nu am fost clar in exprimare si am dat cifra reala. Dvs vad ca tineti mortis sa impingeti discutia in derizoriu.

Asa ati afirmat dvs. Cum sa inteleg? Ati fost foarte CLAR in exprimare si nu ati dat niciodata cifra reala.
Unde vedeti dvs derizoriu?
Nu va ti asteptat la reactie, asta e alta poveste.

Iar exprimari de genul ''pana atunci...liniste" se preteaza in gradinita de pe postul de educator.
Va jigneste realitatea si informatia. Reactionati la nervi fara argumente.

Chiar nu sunt nervos. Cred ca faceti o grava confuzie: dvs.puneti semnul egal intre DNA si lupta contra coruptiei. Tot ceea ce ati spus, toate rapoartele si documentele la care faceti referire vorbesc despre lupta contra coruptiei, lucru cu care eu sunt de acord.
Eu va arat ca DNA a functionat ca instrument de rafuiala politica, ca instrument de influentare a puterilor in stat. DNA nu si-a atins scopul pentru care a fost creat, marile dosare de coruptie in jurul carora s-a facut atata valva s-au inchis sau se vor inchide lamentabil.
Va dau doar trei exemple: dosarul microsoft, dosarul Turceni-Rovinari, dosarul Grebla. Stiu ca ultimele doua inca sunt in faza de recurs, dar peespectivele nu sunt pozitive. Va pot da exemple de infractori scapati, dar le stiti.

Asa ca, in concluzie, amandoi avem aceiasi parere: activitatea pentru reducerea coruptiei trebuie sa continue si trebuie intensificata. Doar ca eu sunt convins ca DNA nu a facut ce trebuia sa faca, ca aceasta componenta a sistemului judiciar trebuie reformata, ca magistratii trebuie sa raspunda pentru abuzurile savarsite.
csaa

Mesajde mircea.costache » 13 Noi 2018, 12:18

csaa scrie:
mircea.costache scrie:
csaa scrie:Mai mircica, poate ai dreptate. Eu nu ma pot pronunta impotriva unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva ai irevocabila.
Repet poate ai dreptate, dar in situatia asta sunt doua posibilitati: ori aia de la DNA au fost batuti in cap de nu au putut proba o vinovatie asa evidenta, ori si ei sunt corupti si au pus botul la savarina.
Toate cele trei variante sunt grave pentru DNA si achitarea cu care s-a finalizat cazul a mai facut o gaura in buget.

Măi Domnia Ta Cssa, voi vă ascundeți după câte o aranjeală. Domnul de perspectivă a avut sau nu peștele și whiskey în mașină ???.La voi în Giurgiu nu există așa ceva pe piață de a trebuit să și-l procure (nu cumpere) tocmai de la Calafat și prin intermediar ???. Vrei să-ți spun eu căt pește și whiskey a mers la Giurgiu din zona mea. Nici măcar nu te abții ???. Ce să mai zic Trăiască Dunărea și peștele să nu moară ofițerimea.
Ce spuneai ???. Că justiția l-a găsit nevnovat ???. Chiar că ne-am prostit rău și iremediabil. Câte aranjamente a făcut Justișia mititica ???. Puține rău !!!!
Ăn situația asta i sa dat peștele și whiskeyul înapoi. Îl primise ca......., pomană ???. Fraților, la pomană la Calafat să prindem și noi împărțiturile agentului.

Doamne iartă-i.

Adica pana la urma cine e vinovat? Faptuitorul, procurorul sau judecat
Nu vreau sa intru in detalii pe care oricum nu le cunoastem nici eu nici tu.

Eu am vrut sa arat ca ca DNA ori a facut un abuz prin arestarea nejustificata, ori a actionat apoi total neprofesionist neputand dovedi in instanta vinovatia, ori au luat spaga si au acceptat tacit achitarea.
Toate cele trei variante sunt neconforme cu imaginea promovata a procurorilor DNA, adica cei mai buni, cei mai corecti, cei mai frumosi, cei mai inalti, etc.

Bună ziua !

O Doamne. Măria Voastră eu am văz că aţi dat exemplu neşte integrităţi de pe la frontieră, care tocmai ce căzuseră prin mocirla corupţiei. Citez din memorie, legea ăstui popor: ,,cine fură azi un bou, măine va fura un ou,, .Şi uite aşa proşti cum mă crezi înţeleg că uşor uşor dispar corupţi de pe la frontieră.
Domnia Voastră, să ai studii şi să le foloseşti la spălat mizerie de corupţie, că e albă, că e neagră.
Mă neicuşorule ăla a pus BOTU. Virgulă, şi ca el destui de pe la Giurgiu et company.

Hai, să fi sănătos.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde Cristian IONITA » 13 Noi 2018, 12:59

csaa scrie: ...
Eu va arat ca DNA a functionat ca instrument de rafuiala politica, ca instrument de influentare a puterilor in stat. DNA nu si-a atins scopul pentru care a fost creat, marile dosare de coruptie in jurul carora s-a facut atata valva s-au inchis sau se vor inchide lamentabil.
Va dau doar trei exemple: dosarul microsoft, dosarul Turceni-Rovinari, dosarul Grebla. Stiu ca ultimele doua inca sunt in faza de recurs, dar peespectivele nu sunt pozitive. Va pot da exemple de infractori scapati, dar le stiti.

Asa ca, in concluzie, amandoi avem aceiasi parere: activitatea pentru reducerea coruptiei trebuie sa continue si trebuie intensificata. Doar ca eu sunt convins ca DNA nu a facut ce trebuia sa faca, ca aceasta componenta a sistemului judiciar trebuie reformata, ca magistratii trebuie sa raspunda pentru abuzurile savarsite.

Uite ca din nou sunt de acord cu tine ... DNA poate (si trebuie) sa faca mai mult

Referitor la dosare au fost solutionate in mod mai mult sau mai putin lamentabil

- Microsoft, au fost condamnari (Gheorghe Ştefan, Dorin Cocoş) au fost multe clasari ptr ca fapta (abuz in serviciu) are termen de prescriptie de 10 ani (Ecaterina Andronescu, Mihai-Nicolae Tănăsescu, Daniel Funeriu, Petru Şerban Mihăilescu, Dan Nica, Adriana Ţicău, Alexandru Athanasiu) ATENTIE - nu inseamna ca acesti oameni sunt nevinovati ... ci ca a trecut suficient de mult timp ptr a nu mai fi judecati. Claudiu FLORICA si Dinu PASCARIU sunt in continuare in curs de judecare;

Eu cred ca trebuie facuta o distinctie intre situatiile in care acuzatiile sunt nefondate (abuzive, etc) si cele in care datorita unor situatii administrative (intervine prescrierea, modificari legislative invalideaza anumite probe, etc) ... una este sa fii nevinovat si cu totul altceva ca prin "inginerii" organizatorice si legislative si avocatesti sa fie invalidate acuzatiile (sau probele, sau cum este cazul lui Dragnea completul de judecata).

Totuisi eu sunt tare curios ... ce te face pe tine sa fii asa de vehement impotriva ideei de anchetare?
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE