Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde mircea.costache » 01 Iun 2019, 12:27

Ioan Guist scrie:Când ești făcut prost în direct și în plină Poiana, că te bucuri de răsplată data unui mafiot sadea, a unor imorali, a unor tâlhari de drumul mare, se cheamă că ori nu au apucat ...lot, ori ai prea multe luate pe sub lege.
Încă o dată. Țara e bolnava. Cronic. Lupul roșu are împrăștiată cangrena până în prăselele ființei românești.curatenia incepe cu un început nu cu finalul.


Buna ziua !

Discurs de parlamentar . Ce cauți la apicultură ?????
Glumeam și eu cu adevărul.
Spune o acțiune personală de atitudine împotriva cuiva care a incălcat legea sau buna rânduială socială

Mai e mult până departe..... ???. Ca de aici și până acolo.....!!!
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
Avatar utilizator
mircea.costache
 
Mesaje: 650
Membru din: 01 Oct 2011, 21:22

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 01 Iun 2019, 13:52

feederman scrie:Cand cei admonestati de popor se repliaza, la numai 24 de ore dupa o tranteala istorica, nu poti sa nu te gandesti la cei ce aveau Planul B, pregatit pentru o asemenea eventualitate. Marele Urs, “ prietenul” istoric al Romaniei, care spera sa faca din tara asta, ceea ce a fost timp de sute de ani, respective o zona tampon, gri, nu renunta la visul sau nebunesc. De aceea si-a reactivat rapid conservele pentru a submina speranta si viitorul romanilor. Disciplinati, au iesit la spurcat cele doua punti puternice spre Europa: PNL si presedintele Iohanis. .......
Prieteni ai MU treziti-va . Tocmai ati primit un ciomag in moalele capului. Nu mai citati hoti in favoarea unei ipotetice mizerii din curtea altuia. Istoria recenta este despre voi avortonii comunisti nu despre altii. Uitati-va la voi cat timp mai puteti si admirati-va cum deveniti compost.

Interesant discurs! Mai că-mi vine sa plâng! Lipseste îndemnul marseilleza " tovarăși, hai la lupta cea mare"! Credeam ca sunteti un om matur dar imi dau seama că m-am înșelat. Întâi il copiați pe ceausescu care invoca " agenturili" , pentru deranjul din ' 89 , apoi putina teorie de la " capitanul" care face trimitere la violență pentru impunerea ideilor politice iar mai apoi urmează un limbaj mai " colorat" la adresa celor care nu sunt de acord cu " măreață cuvântare " a farului călăuzitor, fan mare brânză, de la poalele carpaților.
Dacă ceilalți care nu sunt de acord cu voi, pnl-iști, ii considerati avortoni, apoi aflati ca voi nu sunteti ltceva decât niște bastarzi ai fostului pcr, născuți vii dar crescuți sub caldura fostului fsn, mai apoi pdl, mai apoi pd. Ca sa nu uitam ca pnl a pupat poala popii ( iliescu) intrând la guvernare cu psd. Dacă pnl, vrea respect, atunci trebe sa scape de toate gloabele care acum se dau mari lideri si reformatori. A venit vremea ca in politica sa intre tineri, care nu au au schelete în dulap si care nu au invatat carte la academia Ștefan Gheorghiu!
Si nici nu va mai salut!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3308
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ignatov andrei » 01 Iun 2019, 14:55

feederman scrie:Cand cei admonestati de popor se repliaza, la numai 24 de ore dupa o tranteala istorica, nu poti sa nu te gandesti la cei ce aveau Planul B, pregatit pentru o asemenea eventualitate. Marele Urs, “ prietenul” istoric al Romaniei, care spera sa faca din tara asta, ceea ce a fost timp de sute de ani, respective o zona tampon, gri, nu renunta la visul sau nebunesc. De aceea si-a reactivat rapid conservele pentru a submina speranta si viitorul romanilor. Disciplinati, au iesit la spurcat cele doua punti puternice spre Europa: PNL si presedintele Iohanis. Cu capul spart printre sughituri, striga cat ii tine gura : Am castigat! Am castigat! Caldarile cu zoaie sunt aruncate cu harnicie in tot ce ar putea sa consolideze proaspata emancipare a romanilor de sub obrocul secularului blestem oriental , intemeiat exclusive pe ura si calomnie. Drumul este fara intoarcere. Trimiterea spre oala de noapte pe care scrie Romania curata, a tucalistei Pipidii, vesnicele insulte adresate presedintelui, diabolizarea ultimului partid istoric, arata disperarea si frica fata de stapan si fata de viitorul personal. Daca a-ti insulta presedintele ales democratic cu tot ce iti iese din gura si din cugetul murdar, este un drept democratic, atunci le spun si eu ca denigratorii respectivi sunt lefegii ai puterii straine care nu accepta nazad. Grija fata de Pnl seamana cu cea a betivului caruia i-a luat foc casa, dar care trimite pompierii in curtea vecinului. Este teroare in PNL! Nu va faceti griji , cei terorizati si-au gasit salas caldut la haznaua 3 , la PSD si in alde, careia tocmai i s-a facut loc pe faras. Toti sunt acolo unde le este locul.
S-a pus o intrebare : ce se pune in loc? Iti spunem daca mai intai ne spui tu, cum se pot armoniza : Salariile si pensile supradimensionate, pomenile sociale de tot felul, cu posibilitatile de finantare de la buget si cu necesitatea investitiilor, de exemplu autostrada Moldovei care doare atat. Este o capcana planuita in afara tarii, cu efect mai grav decat o invazie armata. Orice cale va fi distrugatoare pentru cineva. Acesta este pretul naivitatiii si relei credinte a votantilor din dec '16. Iar cei ce au pus la cale un asemenea dezechilibru cu intentia clara de subminare a securitatii si independentei tarii trebuie sa raspunda in fata legii.
Prieteni ai MU treziti-va . Tocmai ati primit un ciomag in moalele capului. Nu mai citati hoti in favoarea unei ipotetice mizerii din curtea altuia. Istoria recenta este despre voi avortonii comunisti nu despre altii. Uitati-va la voi cat timp mai puteti si admirati-va cum deveniti compost.


Nu pot sa nu constat ca esti un mare bou nationalist!
Ce-am scris eu... si unde te-a dus neuronul bolnav si plin de ura!!!

Razbunarea cea mai crunta
Este cand dusmanul tau
E silit a recunoaste
Ca esti bun si el e rau!

Am rabdare, FEEDER-mane...
Sa nu uiti ce ai scris.

P.S. Un sfat: la vanatoare de urs sa nu te duci fara cutit de lemn... altfel nu ai cu ce sa-ti cureti izmenele!!!
ignatov andrei
 
Mesaje: 5315
Membru din: 28 Ian 2013, 18:53
Localitate: Vaslui

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde mellis » 01 Iun 2019, 17:37

Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
Avatar utilizator
mellis
 
Mesaje: 3505
Membru din: 19 Ian 2015, 02:22
Localitate: Timisoara

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde petru71 » 01 Iun 2019, 18:10

Mellis, e doar perceptia mea, sau lumea chiar se contreaza prin aceasta poiana ?
Hai sa-i facem sa zambeasca...asta daca neuronii mai sunt pe pozitii, sinapse, alea, alea... :mrgreen:

petru71
 
Mesaje: 1791
Membru din: 17 Oct 2013, 18:12
Localitate: Tg. Mures 0744 757224

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bezna Zorilor » 01 Iun 2019, 18:38

Unii chiar si dupa o lunga pauza...tot neinspirati se intorc...
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Avatar utilizator
Bezna Zorilor
 
Mesaje: 1534
Membru din: 21 Aug 2016, 22:45
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde paul » 01 Iun 2019, 19:53

Daca, cand e bine nu e bine, las ca o sa fie ... bine ! :lol:
https://www.stiripesurse.ro/ultima-ora- ... 55335.html
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
Avatar utilizator
paul
 
Mesaje: 5607
Membru din: 17 Sep 2011, 12:12
Localitate: falticeni

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde teinegru64 » 01 Iun 2019, 20:11

Bezna Zorilor scrie:Unii chiar si dupa o lunga pauza...tot neinspirati se intorc...

Mura ,mura .......iti e ' uscată gura?
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64
 
Mesaje: 2459
Membru din: 08 Mar 2011, 13:06
Localitate: Vaslui

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 01 Iun 2019, 20:37

paul scrie:Daca, cand e bine nu e bine, las ca o sa fie ... bine ! :lol:
https://www.stiripesurse.ro/ultima-ora- ... 55335.html


Mentalitatile comunistoide se schimba greu ... adevarul ca liberalii din ziua de azi sunt cu adevarat o rusine ... iar Orban este cu adevarat o jigodie
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4288
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 01 Iun 2019, 21:10

Ei, o za si el la......betie! Da se suce el, mai cata! Doar stiti ca ei sunt oameni de cuvant! Stati sa vedeti can' or incepe sa promita.......
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3308
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 01 Iun 2019, 21:46

Pnl ... psd aceeasi mizerie .... oamenii din conducere cu caractere infecte ...
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4288
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti


Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 02 Iun 2019, 06:15

paul scrie:Mie mi se pare o analiza onesta !
Pe Alina Mungiu o puteti acuza de orice, numai de partizanat politic pro psd, nu !!!


Da... clar... desigur... :lol:
Pentru mine ca cetatean onest ce a incercat prin iesirile in strada sa opreasca dezastrul in toti acesti 2 ani si jumatate, am inghitit intr-un fel sau altul toate laturile otravite provenite de la aceasta scursura vidanjata cu ifose ecologiste de fatada. Crede-ma ca atat la nivel neuronal cat si din instinct pur, o consider pe aceasta 'coana nu numai facand parte dintr-un mercenariat pro psd si alde, dar fiind in acelasi timp si intoarsa de o cheita a fortelor rele ce nu doresc binele Romaniei.

Imi place ca ma provoci, cu ocazia asta as putea sa desconspir si sa demasc o intreaga retea de "oameni de bine", evident daca-ti doresti asta. ;)
"Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”
Avatar utilizator
Bambucha
 
Mesaje: 2785
Membru din: 23 Feb 2011, 13:38
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 02 Iun 2019, 06:27

ignatov andrei scrie:
P.S. Un sfat: la vanatoare de urs sa nu te duci fara cutit de lemn... altfel nu ai cu ce sa-ti cureti izmenele!!!



O la la, nene Andrei! De ce sa ne aprindem de la asta?
Rusia oricat de mare superputere a fost ea in trecut, va fi inghitita economic in urmatorii 30-40 de ani de fratiorul ei mai mic, Panda, tot rosu si el.
Pentru noi esteuropeni, polonezi, romani, baltici... Rusia inca reprezinta bau-baul care ne-a adus comunismul cu t-34, insa la nivel global Rusia cu a ei rata de natalitate greu negativa si pe fondul infloririi altor super puteri, a intrat pe panta descendenta.
"Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”
Avatar utilizator
Bambucha
 
Mesaje: 2785
Membru din: 23 Feb 2011, 13:38
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Ioan Guist » 02 Iun 2019, 08:33

De două pagini și ceva, de o săptămână încheiată se discuta și se arată cu degetul spre: " ba, pe a mamicutei tale... Ba!"
Când lucrurile sunt clare și evidente. Au furat și au făcut țăndări țara în doi ani jumate. O zice toată lumea bizonilor din țară și de afara. Mai puțin ursul râios ce are micuțul creere pus la păstrare în votca.

Sa ți-o furi ( PSD+alde) ca la Termopile că apoi sa te apuci sa scoți la suprafață că cum ca nu ai învățat absolut nimic, se cheamă că ești fara de speranța.
Incapabilitatea,lipsa de minima deschidere la minte, dovedită în săptămâna asta de cei ce au pierdut scrutinul, fără o scama de decență in abordare , este dovada că asistăm la perioada in care miresmele cadavrului vor persista mult timp
Fiindcă e purtat prin toată urbea de susținători.

Si fiindcă cunoaștem opacitatea și lățimea ochelarilor cabalini, imanati gratis de cei de la A3 și DCNews,& coopwrativa "timpuri noi tot noi",timpul dedicat contrelor din poiana devine ... Pierdere.

O Duminica faina!
Ultima oară modificat de Ioan Guist pe 02 Iun 2019, 09:01, modificat de 2 ori în total.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Avatar utilizator
Ioan Guist
 
Mesaje: 3635
Membru din: 20 Feb 2011, 21:43
Localitate: Cisnadie jud.Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ignatov andrei » 02 Iun 2019, 08:59

Bambucha scrie:
ignatov andrei scrie:
P.S. Un sfat: la vanatoare de urs sa nu te duci fara cutit de lemn... altfel nu ai cu ce sa-ti cureti izmenele!!!



O la la, nene Andrei! De ce sa ne aprindem de la asta?
Rusia oricat de mare superputere a fost ea in trecut, va fi inghitita economic in urmatorii 30-40 de ani de fratiorul ei mai mic, Panda, tot rosu si el.
Pentru noi esteuropeni, polonezi, romani, baltici... Rusia inca reprezinta bau-baul care ne-a adus comunismul cu t-34, insa la nivel global Rusia cu a ei rata de natalitate greu negativa si pe fondul infloririi altor super puteri, a intrat pe panta descendenta.


Nu m-am aprins, ci nationalistul de feederman...
Am vrut sa arat cam ce inseamna PSD si PNL, adica tot niste roscati vopsiti, dar mai rai ca cei din PCR.
Ca lui feederman i se aprind calcaiele cand aude de rusi... i se trage de la "neacceptarea" botcilor :lol:

Multi nu vad ca mai romani decat romanii sunt cei ce nu au "escu" ... in coada!!! :lol:
ignatov andrei
 
Mesaje: 5315
Membru din: 28 Ian 2013, 18:53
Localitate: Vaslui

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE



Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 29 vizitatori