Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde paul » 02 Iun 2019, 09:38

Bambucha scrie:
Da... clar... desigur... :lol:
Pentru mine ca cetatean onest ce a incercat prin iesirile in strada sa opreasca dezastrul in toti acesti 2 ani si jumatate, am inghitit intr-un fel sau altul toate laturile otravite provenite de la aceasta scursura vidanjata cu ifose ecologiste de fatada. Crede-ma ca atat la nivel neuronal cat si din instinct pur, o consider pe aceasta 'coana nu numai facand parte dintr-un mercenariat pro psd si alde, dar fiind in acelasi timp si intoarsa de o cheita a fortelor rele ce nu doresc binele Romaniei.

Imi place ca ma provoci, cu ocazia asta as putea sa desconspir si sa demasc o intreaga retea de "oameni de bine", evident daca-ti doresti asta. ;)

Caline, nu-ti contest parerea despre aceasta coana. Posibil ca tu sa stii niste chestii despre ea pe care eu nu le stiu.
Eu nu pot uita ca in vremuri cu adevarat grele d.p.v. politic, cand pesedeul sau cum se numea atunci se situa relax la peste 40%, cand a te situa in opozitie fata de acesta era o adevarata aventura care te costa foarte scump in plan personal, aceasta cucoana era singura voce critica a societatii civile.
N-am nicio problema sa demasti pe nimeni !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
Avatar utilizator
paul
 
Mesaje: 5607
Membru din: 17 Sep 2011, 12:12
Localitate: falticeni

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde paul » 02 Iun 2019, 09:41

Ioan Guist scrie:
Sa ți-o furi ( PSD+alde) ca la Termopile că apoi sa te apuci sa scoți la suprafață că cum ca nu ai învățat absolut nimic, se cheamă că ești fara de speranța.
Incapabilitatea,lipsa de minima deschidere la minte, dovedită în săptămâna asta de cei ce au pierdut scrutinul, fără o scama de decență in abordare , este dovada că asistăm la perioada in care miresmele cadavrului vor persista mult timp
Fiindcă e purtat prin toată urbea de susținători.

Si fiindcă cunoaștem opacitatea și lățimea ochelarilor cabalini, imanati gratis de cei de la A3 și DCNews,& coopwrativa "timpuri noi tot noi",timpul dedicat contrelor din poiana devine ... Pierdere.

O Duminica faina!

OK !
Si-au furat-o ca la Termopile. Motiune de cenzura, adunati majoritate si dati jos guvernul ! Asa-i in democratie, ca tot va place sa defilati cu sintagma ! ;)
Simplu ! ;)
Sa inteleg ca timpul dedicat contrelor in poiana in timpul campaniilor electorale este castig si dupa inseamna pierdere ? :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
Avatar utilizator
paul
 
Mesaje: 5607
Membru din: 17 Sep 2011, 12:12
Localitate: falticeni

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 02 Iun 2019, 10:08

paul scrie:Eu nu pot uita ca in vremuri cu adevarat grele d.p.v. politic, cand pesedeul sau cum se numea atunci se situa relax la peste 40%, cand a te situa in opozitie fata de acesta era o adevarata aventura care te costa foarte scump in plan personal, aceasta cucoana era singura voce critica a societatii civile.



Aici suntem pe aceeasi unda. Ai dreptate, era singura voce "savanta" ce critica (infiera) societatea civila.

Nu pot sa nu remarc totusi cum in ultima perioada citezi dintr-o singura sursa informatii "pe surse" si ma intreb cat de obiective ar fi aceste trimiteri catre un portal, unde eu personal alaturi de antena3.ro, sputnik.md, luju.ro ma incarc cu ura cand starea mea de zen, pace si liniste interioara ma fac sa uit temporar de toata ticalosia lumii. ;)

LE. Referitor la colegul nostru Schreck (interesant cum suna in germana) eu personal nu-l infierez, dar nu pot sa nu uit cum l-a tras de maneca (pe buna dreptate) pe CI cand cataloga electoratul PSD ca unul stirb, batran si fara dinti in gura, in timp ce la remarca ta referitoare la "terminatii" tai consateni ce au votat intr-un fel, n-a zis nimic. De aici se poate observa destul de mult cat de "obiectiv" poate fi cineva "total neutru". 8-)
"Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”
Avatar utilizator
Bambucha
 
Mesaje: 2785
Membru din: 23 Feb 2011, 13:38
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Ioan Guist » 02 Iun 2019, 11:07

Paul
Iar te dai neștiutor. Au fost alegeri europarlamentare. Ați câștigat în 2016. Puneți programul de guvernare (pentru țara și popor) în aplicare.rezultatul acestui scrutin ar trebui într-o democrație așezată cât de cât să de-a de pământ cu coaliția. Sa trimită la maturat majoritatea vizibilă a liderilor. Să aducă (am crezut că au, nu mai cred) oameni valoroși care sa sacrifice guvernarea in folosul țării.numai așa, peste una - două mandate mai auzim de ei.
Dar nuuu... tată!! Rupem tot! Mai avem o sută de m. De furat. Arunc pisica pe Mutu și pe restul, apoi țuști spre insule.
Țara? Cei aia?
Moțiune,și alt guvern psdalde.
Ați dat de pământ cu două guverne. Ce? Am uitat?Ce va oprește să veniți cu un guvern adevărat?
E...e gol împăratul?!!. Si mai si pute? Sa vina ceilalți că nu ne pricepem? Nuuu tăticu!!
Cum e mă sa ai parlament, ccr, guvernarea, primarii inclusiv capitala, media toată aproape, pomeni că la balamucul,creștere economică, duduiala nenica si să-ți bați joc de țară asta amarata cu un m. de autostradă???
Caramitru ziceea ieri că dacă vin la guvernare scot pe tuse 70 000 din bugetari. Boc era de tzata cu 20 000
Hai că o să ne râdem. Și am buzele crăpate.
Ultima oară modificat de Ioan Guist pe 02 Iun 2019, 11:21, modificat de 2 ori în total.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Avatar utilizator
Ioan Guist
 
Mesaje: 3635
Membru din: 20 Feb 2011, 21:43
Localitate: Cisnadie jud.Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ignatov andrei » 02 Iun 2019, 11:14

Bambucha scrie:LE. Referitor la colegul nostru Schreck (interesant cum suna in germana) eu personal nu-l infierez, dar nu pot sa nu uit cum l-a tras de maneca (pe buna dreptate) pe CI cand cataloga electoratul PSD ca unul stirb, batran si fara dinti in gura, in timp ce la remarca ta referitoare la "terminatii" tai consateni ce au votat intr-un fel, n-a zis nimic. De aici se poate observa destul de mult cat de "obiectiv" poate fi cineva "total neutru". 8-)


Nu cred ca Schreck poate juca rolul de politzai observator stand la panda cu ochii geana pe fiecare...
CI are talentul de a starni cuiburile cu viespi, dar nu de putine ori are dreptate!
ignatov andrei
 
Mesaje: 5315
Membru din: 28 Ian 2013, 18:53
Localitate: Vaslui

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Ioan Guist » 02 Iun 2019, 11:40

Copy paste la o părere cu privire la soluțiile ipotetice:TEMA SĂPTĂMÂNII VIITOARE: CADE GUVERNUL SAU NU?

Pozitiile partidelor sunt clare. PSD/ALDE strâng 170 de voturi. Opoziția (PNL, USR, PMP) strâng 100 (votul pentru președintele Camerei Deputatilor). 59 sunt între (UDMR, ProRomânia).

Obiectivul acum este sau alegeri anticipate (însă este foarte greu, practic imposibil) sau ca guvernul (oricare ar fi el) sa ia câteva masuri cheie: (i) reforma electorală (2 tururi de scrutin, un om un vot - incl prin vot la distanță); (ii) eliminarea problemelor din justiție (coduri penale in linie cu cerintele UE; eliminarea secției speciale); (iii) eliminarea nenorocirilor din economie (OUG114).

Săptămâna viitoare sunt consultări la Cotroceni și după va urma probabil o motiune de cenzura. Optiunile sunt extrem de simple, și depind de decizia lui Iohannis și a lui Orban:

- (1) prim ministru de la liberali: PNL, PMP, posibil UDMR, USR Votează da. Ceilalți nu. Deci nu trece. Rămâne Dăncilă. Tema ca USR participa sau nu la guvern nu are nici o relevanță, e doar propaganda ieftină. ProRo și PSD au spus clar ca nu votează așa o soluție - deci nu trece

- (2) rămâne Dăncilă, dar după o remaniere masiva și după da OUG-urile menționate mai sus. Nu se va întâmpla dacă nu exista o Amenințare reală că guvernul cade (opțiunea 3)

- (3) prim ministru de la ProRo care își asumă deciziile cerute de popor după votul de Duminică. Ponta spune că se poate și ca reușește asa sa rupă o parte din PSD sa voteze da. Atunci e posibil sa treacă prin parlament - dacă opoziția susține soluția asta. Beneficiu : se rupe PSD in doua. Prefer așa decât un PSD încă mare care sa aibă un an in care sa se reformeze sub Firea sau Olguța. Și PNL dacă vrea - intra in guvernarea asta sau nu. Nu contează așa de mult. Pot impune din Parlament programul minimal pana la alegeri.

Dacă liberalii insista cu soluția 1 - înseamnă ca nu vor sa rezolve nimic de fapt. Și oricât dau vina pe USR - o dau degeaba. Lucrurile sunt extrem de simple de fapt.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Avatar utilizator
Ioan Guist
 
Mesaje: 3635
Membru din: 20 Feb 2011, 21:43
Localitate: Cisnadie jud.Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ignatov andrei » 02 Iun 2019, 12:05

paul scrie:Daca, cand e bine nu e bine, las ca o sa fie ... bine ! :lol:
https://www.stiripesurse.ro/ultima-ora- ... 55335.html


Mai urmeaza sa ne cante Orban ceva si... distractia e in toi!
https://www.bugetul.ro/rares-bogdan-il- ... ctorul-it/
ignatov andrei
 
Mesaje: 5315
Membru din: 28 Ian 2013, 18:53
Localitate: Vaslui

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ignatov andrei » 02 Iun 2019, 12:10

Ioan Guist scrie:Hai că o să ne râdem. Și am buzele crăpate.


Felicitari!
Caramitru e prim-Ministru, ca dupa Revolutie... :?: :?:
ignatov andrei
 
Mesaje: 5315
Membru din: 28 Ian 2013, 18:53
Localitate: Vaslui

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 02 Iun 2019, 14:20

Bambucha scrie:
LE. Referitor la colegul nostru Schreck (interesant cum suna in germana) eu personal nu-l infierez, dar nu pot sa nu uit cum l-a tras de maneca (pe buna dreptate) pe CI cand cataloga electoratul PSD ca unul stirb, batran si fara dinti in gura, in timp ce la remarca ta referitoare la "terminatii" tai consateni ce au votat intr-un fel, n-a zis nimic. De aici se poate observa destul de mult cat de "obiectiv" poate fi cineva "total neutru". 8-)

Referitor la constatarea dumitale, domnule Limbucea ( interesant cum se pronunță de o gură stirba"), vreau sa iti spun ca esti pe lângă subiect. La fel ca multi alti ( cu excepția lui Federer), te repezi sa-ti dai cu parerea fără să fii in stare sa rumegi textul. Expresia " generatia gurilor stirbe", a fost promovată de un " ilustru" flozof, insinuînd ca pensionarii care nu il tzuca in dos pe un alt ilustru cărturar, sunt niste oameni inferiori, adică saraci( n-au bani sa-si cumpere proteze),urmați ( schimnositi de lipsa dintilor) si vorbesc " prostii" ( altfel se aud cuvintele, cand este rupt gardul din gura). Dincolo de urâțenia expresiei, a pune eticheta unei întregi generații doar pentru că unii fac galerie unui partid de stanga, mie imi pare o formă de rasism. Atunci urmează să îi condamnat la moarte, pe cei bătrâni, stirbi, singuri, neputincioși, bolnavi, saraci, care in tinerețe au lucrat cum se lucra atunci : program de 8-9-10 ore, sâmbătă, de cele mai multe ori si duminica, din ale căror taxe si impozite plătite la vremea respectivă, statul a finanțat educația unora, care acum se cred detinatori ai adevărului absolut. Din aceste considerente tin parte acestei categorii sociale si nu neaparat ca as fi de stanga.Sau ca as fi fan psd.
Si inca ceva. Nimeni nu poate fi neutru perfect. Tine de educația si caracterul fiecaruia sa aiba afinități politice ( sa nu) , pentru simplul fapt ca traieste intr-o societate. Dar asta nu inseamna ca eu fac politica si incep sa-ti dau la gioale dumitale sau altuia, pentru simplul fapt ca nu avem aceeași părere despre un partid sau altul. În rest, sa fii sănătos! Papa, în predica lui, ne îndemna să mergem înainte, împreună, cu toleranță. Sa schimbam neînțelegerile dintre noi in lucruri pozitive. Dar cine sa il asculte?!
Ultima oară modificat de Shrek pe 02 Iun 2019, 14:23, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3306
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 02 Iun 2019, 14:20

Ups! Eroare!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3306
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 02 Iun 2019, 17:01

In timp ce politicienii fac bai de multime, " slugoii" se sting intr-un anonimat absolut........
https://www.facebook.com/12135302719966 ... 075652281/
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3306
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde paul » 02 Iun 2019, 17:50

Shrek scrie:In timp ce politicienii fac bai de multime, " slugoii" se sting intr-un anonimat absolut........
https://www.facebook.com/12135302719966 ... 075652281/

Pentru astia ... criminali, talhari, pedofili, violatori, nu-mi amintesc sa fi fost vreo intrebare la referendumul pentru ... justitie ! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
Avatar utilizator
paul
 
Mesaje: 5607
Membru din: 17 Sep 2011, 12:12
Localitate: falticeni

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Ioan Guist » 02 Iun 2019, 17:53

Că sa repari ce au stricat tâlharii, trebuie un referendum pe zi, timp de câțiva ani.

Dar e multai ușor să arăți cu degetul spre cei ce trebuie sa repare ,decât să schimbi demolatorii.

Cât despre electori. Cu sau fără proteze. Nimeni nu anatemizează un grup de oameni ce au o obtiune politica.
Disputa și acuzele sunt preponderent pe cei ce trebuiesc să-i apere , să-i protejeze. Dar care, tâlhărește și mafiot, doar îi prostesc. La acești politicienii, stânga nu e decât mana cu care își iau șpagă.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Avatar utilizator
Ioan Guist
 
Mesaje: 3635
Membru din: 20 Feb 2011, 21:43
Localitate: Cisnadie jud.Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde paul » 02 Iun 2019, 18:03

Ioan Guist scrie:Că sa repari ce au stricat tâlharii, trebuie un referendum pe zi, timp de câțiva ani.

Dar e multai ușor să arăți cu degetul spre cei ce trebuie sa repare ,decât să schimbi demolatorii.


Inteleg !
Prioritatea de grad zero in ceea ce priveste pericolul social il constituie cei care cica au intervenit pentru angajarea a doua femei intr-o institutie a statului, cei care au chemat oamenii la un referendum ... ;) Da ! Grad ridicat de pericol social ! Sa putrezeasca in puscarii, mama lor de penali ! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
Avatar utilizator
paul
 
Mesaje: 5607
Membru din: 17 Sep 2011, 12:12
Localitate: falticeni

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 02 Iun 2019, 18:29

Imi cer scuze! Postarea trebuia sa ajunga pe tipicul cu polițiști! Rog un moderator sa o mute ori sa o șteargă.
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3306
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 02 Iun 2019, 18:48

Dincolo de disputele politice, cred ca a trebui să vorbim si despre vizita Sf. Părinte, sau a papei cum se mai spune. Am vazut zilele acestea, din nou, o organizare impecabilă a evenimentului. Nu stiu daca este meritul direct al președintelui sau al fetei ce se ocupa de protocol, dar rezultatul a fost prezentarea in media internă și internațională a unui popor preponderent ortodox dar tolerant si multiconfesional. O imagine frumoasa despre România, căreia trebuie să-i multumim papei si bineinteles președinției care are meritul organizării, fiind o vizită de rang înalt. Ar fi de discutat cateva aspecte despre comportamentul românilor din cele trei provincii vizitate, dar asta cu alta ocazie. O săptămână liniștită sa aveti cu toții!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3306
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE



Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori