Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 29 Aug 2019, 17:00

Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4287
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde peterneamt » 29 Aug 2019, 17:20

Cristian IONITA scrie:in ce forma buna este dl Procuror

https://www.facebook.com/ionela.arcanu/ ... 711080343/


Fuga-i rușinoasă, dar e sănătoasă !,?

Avem experți în......fuga de muncă, dar mai ales în cea de răspundere ......! La noi doar ghinionul e vinovat......! Dacă stricăm ceva spunem : s-a stricat, s-a rupt,.....nu spunem : ...am stricat, am rupt , etc. .....Ce o mai însemna și cuvintele : demn și demnitar....? Mai are importanță când : Un proverb străvechi precum și cel latin ” Mens sana in corpore sano „, dar nu despre proverbe vreau să vorbim, ci despre ….fuga. Fuga sau alergatul are diferite roluri în viața noastră.Este folosită în multe feluri și în diferite moduri.Dacă stam și analizăm un pic proverbul din titlu, atunci fuga nu e ceva prea bun în prima parte. Fuga de rușine este practicată pe scară largă, chiar dacă nu este recunoscută mereu. Rușinea conform DEX-ului înseamnă un sentiment penibil de sfială, de jenă provocată de un insucces sau o greșeală. De ce să fugi, să te ascunzi dacă ajungi în acestă situație? N-ar fi mai corect să accepți cu demnitate faptul că ai greșit și să înveți ceva din acest lucru pentru a nu-l mai repeta? Ar fi mai corect, dar suntem oameni, avem orgolii, avem interese, avem cercuri de prieteni, familie și de cele mai multe ori alegem să fugim, să ne ascundem. Oare nu provocăm în acest fel un obicei, o portița de scăpare pe care ne va fi simplu să o folosim atunci când greșim? Și când mai putem să schimbăm starea aceasta? Ori niciodată,ori prea târziu.

În partea a doua a proverbului găsim și parte bună a fugii. Da, o susțin cu tărie, fuga e sănătoasă. Alergatul, mișcarea, plimbatul în aer liber e mai bun decât toate medicamentele la un loc. Noi suntem făcuți pentru activități sportive, suntem o specie de vânători, iar un lucru esențial în perpetuarea și dezvoltarea noastră ca oameni a fost posibilitatea de mișcare și adaptare la mediu. Trecerea de la mersul patruped la cel biped ne-a sporit viteza de reacție, viteza de a vâna, viteza de a călători și de a descoperi noi teritorii.Și uite așa încet încet am ajuns în zilele noastre, când cu ajutorul inteligenții noastre sclipitoare, am inventat tot felul de metode și obiecte care să facă în locul nostru aceste activități.Munca e pentru tractoare ..!.:cry:
Avatar utilizator
peterneamt
 
Mesaje: 4868
Membru din: 28 Noi 2011, 18:19

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 29 Aug 2019, 17:55

Cu coana Vasilica in frunte, realitatea romaneasca seamana mai degraba cu spartul targului. Dupa aproape trei ani care i-au infiorat pe romani, in care au distrus tot ce se putea, avortonii comunismului sunt gata sa dispara . Timpul nu iarta. Transformat intr-o adunatura de ciurucuri, ageamii si profitori cu diplome si doctorate cumparate online din bazarele universitare particulare, psd a intrat in metastaza, infectand tot ce atinge. Cosmarul Romaniei este pe sfarsite, dar vor fi multi ani grei de acum inainte. Dragoste cu sila nu se poate, de aceea trebuia ca cetatenii Romaniei sa treaca si prin acest dezastru, pentru a se convinge si a sfarsi odata cu trecutul rosu. Sistemul de salarizare si asigurarile sociale prin pensii , reprezinta cadoul otravit pe care-l lasa in urma acesti derbedei. Incepand de duminica 1 sept. punctul de pensii va creste enorm, situatie care va greva bugetul si dezvoltarea pentru ani buni de acum inainte. Cine va accepta guvernarea, va avea un cartof fierbinte in maini. Refacerea Romaniei va avea costuri enorme. Fara acordul populatiei, fara acceptarea renuntarii la avantajele efemere ale maririlor de salarii si pensii, misiunea celor ce vor accepta guvernarea ar fi una sinucigasa. De luni intregi mediul abrutizat de saracie si ignoranta intretinuta al pensionarilor vuiesc de lozinca: astia sunt hoti, dar aia care vor sa vina, ne taie pensiile. O solutie –nesigura totusi - ar fi continuarea guvernarii de catre acesti neispraviti , sub un control parlamentar de buna credinta. Dar cine poate garanta ca un careu format din Ponta ,Tariceanu, UDMR si minoritati va actiona in sensul acesta. Se va dovedi inca o data ca toate relele pleaca de la constitutia de avarie dupa care functioneaza statut roman.
Interesant si partial adevarat, comentariul despre “Romi “ si cele doua perechi de pălmi. Scopul pervers este altul si se subsumeaza strigatului de lupta al tuturor profitorilor nesfarsitei tranzitii romanesti. Sa plece Iohanis. Aparitia lui Romi in fata Ateneului, pe post de boschetar ecologic, gata sa stranga PET-urile din paraie pentru a purifica natiunea, are drept scop fragmentarea stangii romanesti , pentru ca Tusa Viorica sa nu intre in turul doi. O finala Iohanis – VVD ar delimita fara nici o eroare preferintele electorale, cu sanse minime pentru VVD. Pentru reusita este necesara strategia publica Nasui. Daca Barna se califica in turul doi, tot electoratul psd-ist va vota cu el si vom scapa de Iohanis. O asemenea strategie arata fata urata a Romaniei: Sub vorbele frumoase ale superpatriotilor se ascunde adulmecarea ciolanului. O victorie obtinuta cu cei pe care pe buna dreptate ia-ai numit, hoti, ticalosi, analfabeti. Piata Idepedentii plina de dejectii asteapta pupaturile de impacare.
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde jonny_it » 29 Aug 2019, 18:08

feederman scrie:Cu coana Vasilica in frunte, realitatea romaneasca seamana mai degraba cu spartul targului. Dupa aproape trei ani care i-au infiorat pe romani, in care au distrus tot ce se putea, avortonii comunismului sunt gata sa dispara . Timpul nu iarta. Transformat intr-o adunatura de ciurucuri, ageamii si profitori cu diplome si doctorate cumparate online din bazarele universitare particulare, psd a intrat in metastaza, infectand tot ce atinge. Cosmarul Romaniei este pe sfarsite, dar vor fi multi ani grei de acum inainte. Dragoste cu sila nu se poate, de aceea trebuia ca cetatenii Romaniei sa treaca si prin acest dezastru, pentru a se convinge si a sfarsi odata cu trecutul rosu.


Corect, dar cine vine in loc, PNL-ul? :lol:
Avatar utilizator
jonny_it
 
Mesaje: 5470
Membru din: 23 Feb 2011, 16:21
Localitate: Piatra Neamt / Iasi / Vaslui / Oslo

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 29 Aug 2019, 18:11

pleaca ai nostrii .... vin ai nostrii .... continuare ptr cei care o stiti nu are rost sa o spun .... ptr cei care nu stitii ... este tot degeaba :)

nu se aplica strict la noi .... dar adevarul ca sistemul votului universal si-a cam atins limitele ... de acum incolo continuarea in acelasi mod nu va insemna si progres.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4287
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 29 Aug 2019, 20:13

Deși toți sperau ca ultimul episod din GOT, va liniști pe toata lumea, adică binele va invinge( asa cum se termina tot e filmele de ficțiune, iată că scenariul se modifica din zi in zi, atatand imaginația plebei si stârnind teama " nobilimii". După ce toata vara ni s-a promis că Iohannis Stumm, după ce va invinge armata umblatorilor...rosii, va deveni liderul incontestabil, al celor trei regate, iacata lucrurile nu mai sunt asa sigure. In noua " urzeala",a apărut din neant un alt membru al familiei ...Stark ( inteligennce familie) Barna cel lung,, care revendică tronul....din Cotroceni! Iohannis cel stumm, sfătuit de piticul chior si mahmur, a acceptat să trimită în lupta pe purtătorul de șoapte, Paleologu (ologul cel galben), doar doar va convinge susținătorii lu Barna cel lung, sa voteze intru ...tăcere! Greșeală tactica de neiertat, ar spune unii! Beneficiind de consilierea băieților nepatati dar cu ochi albaștri, imediat a fost pus pe tabla de sah, un nebun, sperietarea de cori( asta este din alt film)Rumi! Acesta va avea rolul de a trage jarul ( a se citi alegatorii) de sub turta lu' Tușă Veorica care a luat de buna " șansă" ei la Tronul din Cotroceni( pesemne dupa ce a mestecat niscai iarbă...mucegăite).
Asa cum am mai scris, oricât nu si-ar dori aceasta confruntare, Iohannis cel Stumm, nu va putea scapa de de con....citadinul( nu concubinul) sau Barna cel lung. In acest scenariu, Iohannis va avea nevoie de votul psd-ului! Cum spune o replica memorabila" trădare sa fie, daca interesele partidului o cere, dar sa stim si noi"!
Dar nepatatii cu ochi albaștri, vor trage la greu pentru Berna cel lung. Diaspora, si cea cu studii si cea fără studii, ii tin partea. Vor fi împiedicați să voteze? Tot ce este posibil. In tara, aripa talibana din psd, ( a se citi pro) se întărește pe zi ce trece. Despre ei, se presupune ca vor vota cu oricine in afara de stumm. Oricum, un nou sezon din GOT in varianta dâmbovița, va rula din septembrie. Vizionare plăcută
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3304
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08


Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 30 Aug 2019, 10:57

Alexandra a vrut sa se deplaseze 10 km . N-a avut posibilitatea sa efectueze o calatorie civilizata. A platit cu viata pentru nesansa de a se fi nascut acolo. Tuta noastra ratacita intre 20 si 20, intre he si he, intre Podgorita si Pristina, s-a hotarat rapid de data asta si a sarit fara ezitare peste Carpati, mai sprintena decat o caprita neagra , facandu-l de rusine chiar si pe Badea Cartan, cel ce cu desagii in spate facea cate o saptamana pe Iezer in jos . De la Breaza de Fagaras, la Bogatii de Arges , duduca noastra proaspat tencuita, gatita , parfumata si impopotonata cu zorzoane Chanel a facut un salt de 15 minute cu un elicopter platit- bineinteles-din banii personali. Cam cat 25 de pensii medii. Este rau in Romanica? Daca vrei poti! Primirea distinsei doamne purtatoare a mesajului de unitate transmontana s-a facut sub semnul entuziasmului local, unitatii unitati de limba, a diversitatii varietatilor de tuica de prune si a efuziunii pline de caldura a cetatenilor recunoscatori pesedului pentru viata fericita pe care o duc, pentru trenurile care se destrama pe traseu, atunci cand nu intarzie, pentru ursii care se ingrasa cu porcii si oile din ograzile lor si pentru closetele din curtile scolilor. Lacrimi de fericire au inundat ulitele satelor, obrajii cumetrelor si ai fostilor presedinti de CAP prezenti la intalnirea de suflet, inghesiti la selfi-uri pentru stranepoti. Cu atat mai inaltatoare au fost primirile catatenilor de sub munte , cu cat mai sunt inca vii amintirile vizitelor relativ recente, facute cam tot pe acolo de unul Ceausescu si altul Dragnea. Oameni spera; istoria se repeta. S-auzim de bine.
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 30 Aug 2019, 12:21

Cu ceva vreme in urma, am ajuns întâmplător pe un canal tv( respectabil zic eu, nu de genul antenelor), pe care se difuza un film sau un reportaj despre brexit. Am prins faza in care se făceau studiile de piata si se stabileau grupurile ținta pentru manipulare, de fapt , convingerea celor" nehotarati" ori " dezamagiti" sa acorde un vot! Trecător am vazut cum , un reprezentant al unei firme ori organizații, propunea ca si afacere, unui partid, obținerea unui scor favorabil, garantat, bineînțeles contra unei sume consistente si a unor numiri în funcții publice. Era vorba de referendumul pentru brexit. Atunci am vazut cum, erau selectați reprezentanți ai tuturor categoriilor sociale, erau chestionați cu privire la ce fel de mesaje i-ar putea aduce la vot si ce anume i-ar determina sa acorde votul da sau nu, expunadu-se mai multe sloganuri.
Asa cum am spus, nu stiu daca era film sau reportaj. Rezultatul referendumului il stim cu totii, inclusiv faptul că acest referendum a adus pe scena politică o nouă formațiune, brexit, care da bătăi de cap, batranei democrații britanice dar si politicii de pe bătrânul continent.
Revenind la politica interna, observ cu tristețe că, după 30 de ani de "alegeri libere" ( cât de libere pot fi daca perdantul politic nu recunoaște înfrângerea si apelează tot felul de tertipuri pentru a " fura" puterea), inca se încearcă câștigarea alegerilor prin vot negativ. Nu tu proiect politic de viitor, nu tu program ori obiective de politica externa, ținte economice, etc, doar zugravirea în culori horror a contracandidatilor si îndemnul, votați pe oricine, în afară de ciuma rosie. De parca ...febra galbenă ori limba portocalie au fost mai usor de suportat ori de tratat. Vom asista in perioada urmatoare, daca imi este permis să anticipez, la blocarea oricăror referinte relativ bune despre contracandidatii lui Iohannis, la președinție, întocmai strategiilor din brexit. Este clar ca actualul președinte beneficiază de aportul electoral al unei echipe bine pregătită, care in schimbul unei sume consistente ori a unor concesii politice( poate vizita in SUA, nu a fost vizită de stat, daca nu a dorit să fie însoțit de membrii ai executivului , nici macar ambasadorul), va fi promis un nou mandat la Cotroceni!
Nu trebuie neglijată însă expresia căreia nu îi cunosc autorul, dar care se potriveste de minune contextului " românii, au prostul obicei, ca din cand in cand sa-si spargă icoanele"!
Va fi o toamna fierbinte! Sa fiti iubiti si fericiti!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3304
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 04 Sep 2019, 09:21

Cu un an in urma Dragnea si Viorica afirmau sus si tare, ignorand opozitia presedintelui Iohanis, ca vor muta ambasada Romaniei de la...,la.... Pentru a fi mai convingatoare, Vasilica a confirmat intentia celor doua genii si in limba engleza. HE, He a grait dumneaei, cat se poate de hotarat si official, in limba unchiului Will. De mutat s-a mutat doar Dragnea ,la loc de odihna si racoare . Scadenta pentru nerozia si aroganta celor doi a venit pentru Romania, ieri la Kabul. Un roman a platit cu viata lui, idiotenia Vasilicai si cinismul lui Dragnea.
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu


Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde tiih » 06 Sep 2019, 11:26

feederman scrie:Cu un an in urma Dragnea si Viorica afirmau sus si tare, ignorand opozitia presedintelui Iohanis, ca vor muta ambasada Romaniei de la...,la.... Pentru a fi mai convingatoare, Vasilica a confirmat intentia celor doua genii si in limba engleza. HE, He a grait dumneaei, cat se poate de hotarat si official, in limba unchiului Will. De mutat s-a mutat doar Dragnea ,la loc de odihna si racoare . Scadenta pentru nerozia si aroganta celor doi a venit pentru Romania, ieri la Kabul. Un roman a platit cu viata lui, idiotenia Vasilicai si cinismul lui Dragnea.



Acolo in Afganistan,romanii au platit cu viata lor si inainte de anuntul cu mutarea ambasadei Romaniei de la...la...si probabil vor mai plati cu viata lor si dupa acest episod indiferent daca se muta sau nu ambasada....
Stiti oare care ar fi adevarata cauza????
tiih
 
Mesaje: 881
Membru din: 25 Sep 2012, 09:38
Localitate: Barlad

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde tiih » 06 Sep 2019, 11:44

jonny_it scrie:
feederman scrie:Cu coana Vasilica in frunte, realitatea romaneasca seamana mai degraba cu spartul targului. Dupa aproape trei ani care i-au infiorat pe romani, in care au distrus tot ce se putea, avortonii comunismului sunt gata sa dispara . Timpul nu iarta. Transformat intr-o adunatura de ciurucuri, ageamii si profitori cu diplome si doctorate cumparate online din bazarele universitare particulare, psd a intrat in metastaza, infectand tot ce atinge. Cosmarul Romaniei este pe sfarsite, dar vor fi multi ani grei de acum inainte. Dragoste cu sila nu se poate, de aceea trebuia ca cetatenii Romaniei sa treaca si prin acest dezastru, pentru a se convinge si a sfarsi odata cu trecutul rosu.


Corect, dar cine vine in loc, PNL-ul? :lol:



Asa ni se spunea si pe la mijlcul anilor 90.....sa asteptam.... luminita de la capatul tunelului.!!!

Sa vina PNTCD.(taranistii) :lol:
tiih
 
Mesaje: 881
Membru din: 25 Sep 2012, 09:38
Localitate: Barlad

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 06 Sep 2019, 17:53

Stiti oare care ar fi adevarata cauza????

Cele patru semne de intrebare sugereaza un singur raspuns, generat de o indelungata si eficienta indoctrinare colectiva, national comunista ce rezista si va rezista peste timpuri, inca multe generatii de acum inainte : pentru ca suntem inhamati la masinaria imperialista a SUA. Contrar Sputnikului , eu cred ca romanii au ales un mod de viata si o cale de dezvoltare identice cu ale lumii libere si democrate . Libertatea si democratia sunt valori volatile, care trebuie aparate clipa de clipa alaturi de cei cu care le impartasesti, iar apararea lor implica costuri. Stim cat rau a facut oamenilor acestei tari de-a lungul timpului, izolarea, fragmentarea si lipsa de prieteni. Acum ii avem . Trebuie sa ne tinem de ei. Renuntatrea la aceste valori ne-ar putea trimite inapoi in timp.
Un raspuns ar putea fi dat si de incercarea de a raspunde la intrebarile:
- De ce au murit ostasi romani in razboiul ruso turc din 1977
- De ce au murit sute de mii de oameni in primul razboi mondial
- De ce au murit sute de mii de ostasi romani pe fronturile din Ungaria si Cehoslvacia in al doilea razboi mondial.
Dezvoltarea subiectului este tentanta , dar o putem lasa pentru iarna care va veni.
Corect, dar cine vine in loc, PNL-ul?
Asa ni se spunea si pe la mijlcul anilor 90.....sa asteptam.... luminita de la capatul tunelului.!!!
Sa vina PNTCD.(taranistii)

Dorinta vi s-a indeplinit. PNTCD este deja la guvernare. Nu are baiatul ala, Aurelian Pavelescu, o alianta cu PSD?
Vad ca PNL este citat pe post de Bau Bau. Cum justificati spaima asta? Parca de 7 ani Vechiul Pcr, metamorfozat in Psd conduce(impinge) Romania in rahat. Care-i supararea? Ori ati gasit o “lupta de clasa” car va inspira pe undeva printr-un loc private?
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 08 Sep 2019, 20:53

Prazu' da duminică......
Zace la gazeta ca, Baselu, a crezut că atunci când își turna colegii la secu, era convins că , de fapt, le făcea statuie! De unde sa stie ca " a turna" , inseamna mai mult decat a-ți turna un det de visichi, el fiind foarte obisnuit sa toarne pe gât, sa-si toarne precinii, iar mai apoi sa uite cum il cheamă! Petrov?, Basinovici? Cert este ca poporul roman își merită soarta, pentru că, în loc să ii arunce la cosul de gunoi al istoriei, alege astfel de personaje sa-l conducă ori sa-l reprezinte. Asa a fost cu eternul Iliescu, după ce am strigat in strada, jos comunismul, am ales in duminica orbului un alt comunist! Ba inca de două ori! Apoi am ales un turnător recunoscut dar travestit in luptător anticorupție ( sper ca nu ati uitat indemnul" la tepe", în piata). Ba s-a mai dat si anticomunist, deși a fost un comunist cu state vechi( si ochi albastri). Acum, în naivitatea noastră, bine cultivata de cei interesati( adică platiti), vom alege pentru a doua oară un președinte, care nu a făcut nimic, timp de cinci ani. Sa fie continuitate!
Puralo baro ando Sibiu, zas cioabă mijlociu, a anunțat la un post de radio din afara ca isi va depune candidatura la președinție! MS cazane si ceaune, o spus că în tradiția rromanes, unde sunt doi la masa( sibieni), ie loc si pentru al treilea! Oricum, are mai multe șanse decât neamțu' ori unguru', ca romii ie multi si daca votează toți iese bulibasa înaintea lor! Si inca din primul tur!
Americanii i-au pus interdictie lui Dragnea! Umbla vorba prin târg ca americanii au luat foc, după ce nea livache i-a înșelat prin metoda ...accidentul! Mai exact, l-a sunat pe donald strumf, din închisoare si ia spus că este putin ( mai mic) si ca, din joaca , a scăpat o rachetă nucleară către el. El nu are nici o pretentie, da' ala micu, de se joacă cu racheta, vrea si el acolo de un joc, ceva, fo doi cubici de dolari sa-i ascundă prin boscheti, prin insulele virgine. Si strumf, fraieru', i-a dat! Apoi l-a chemat pe neamt si i-a spus că el stie ca nu mai vede banii, asa ca o sa ia gazele din mare si le da ungurilor. Iar rachete d-alea patrioate, n-o sa mai dea ca ne-am apucat să facem bancuri!
O săptămână liniștită s-aveți cu totii! Va tzuca Shrek!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3304
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 09 Sep 2019, 13:25

Multumim nene shreck ca ne dai la tzuci asa frumos la inceput de saptamana, chiar daca in mod evident nu se pot urmari toate scenaritele, conspiratiile, conflagratiile sau mai pe haules baules … alba-neagra, in care ne directionezi.
Totusi … tinerii frumosi, liberi si rezistenti vor avea o saptamana linistita la locurile lor! chiar daca au pistolul pregatit in pantaloni. ;)

Mai schimba si dumneata postul. Ai, mata, un exemplu in coana alina pippidi Romania, care a schimbat strategia! Ultima oara cand am urmarit-o la o latrina pemepista, (labe1 daca nu ma insel) povestea pe sleau ca in loc de reforma politicii pestinentiale a Romaniei, ea prefera in continuare baronii psd. Curat Romanie murdara, mon cher. Asta se cheama pragmatism, indiferent de cata materie maro se ingurciteaza, ce conteaza de unde vin banii.

Asa da, schimba si dumneata viteza, n-o mai tine pe neutral, ca o ia la vale! ;)
"Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”
Avatar utilizator
Bambucha
 
Mesaje: 2785
Membru din: 23 Feb 2011, 13:38
Localitate: Bucuresti

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE



Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 73 vizitatori