Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde tiih » 09 Sep 2019, 14:11

cornelioandanciu scrie:Domnule feederman, sînt de acord cu dumneavoastră, dar cu două mici observații : libertatea și democrația sînt doua concepte utopice, care in viata reala NU EXISTĂ ! Ce bine ar fi dacă ar fi ! ;)


LIKE!libertatea si democratia sunt doua concepte utopice care in viata reala nu exista .. la fel ca si conceptul....,
"de la fiecare dupa posibiitati,fiecaruia dupa nevoi"!!!
Alta Marie cu aceiasi palarie!!!...
P.S..unii mancau la cantina partidului cand majoritate mancau la "carton"(a se citi ratie si salam cu soia)....acum unii au agonisit averi, prin furt si coruptie cat sa traiasca ca in rai si stranepotii lor..in timp ce majoritatea isi duc veacul de pe o zi pe alta aici sau pe alte meleaguri....
tiih
 
Mesaje: 881
Membru din: 25 Sep 2012, 09:38
Localitate: Barlad

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 10 Sep 2019, 06:54

Daca tratam filozofic sau neserios acest termen, atunci s-ar putea sa obtinem multe, multe nuante.

Ceea ce visati dvs visavis de neplata impozitelor si libertate se intampla chiar si in timpurile noastre la oamenii de tufisuri din Botswana, unde respectivii cetateni nu catadicsesc sa plateasca nici o taxa/impozit http://bancnote.net/Africa/Botswana . Ramane de discutat cat de liberi sunt/se simt acei oameni, si daca vreti putem aprofunda... pentru a nu ne duce mai departe catre omul neanderthal din pestera. E drept ca dumnealor, oamenii de pestera, nu ingurgitau lucruri de slaba caliatate asa cum o fac oamenii moderni. :)
"Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”
Avatar utilizator
Bambucha
 
Mesaje: 2785
Membru din: 23 Feb 2011, 13:38
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ignatov andrei » 10 Sep 2019, 20:58

tiih scrie:
cornelioandanciu scrie:P.S..unii mancau la cantina partidului cand majoritate mancau la "carton"(a se citi ratie si salam cu soia)....


Nene, cea mai avansata tehnologie a lu' nea Ceasca nu permitea mai mult de 10% soia in parizer, ca nu se stia pune mai mult si nici soia nu se prea cultiva!
Stiu ca vei veni cu "exemple concrete", da' te rog, totusi, vorbeste cu cineva care chiar a lucrat pe la abatoare!
In salam... eram prea saraci sa punem soia, asa ca... il faceam cu carne!
Ce dracu', nene tiih, ai ramas cu sloganul din ianuarie '90...?!?
ignatov andrei
 
Mesaje: 5315
Membru din: 28 Ian 2013, 18:53
Localitate: Vaslui

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde tiih » 11 Sep 2019, 09:43

Observatie corecta!Cine stie,cunoaste.!.am ramas cu sloganul ala din 90...am ramas multi ani la rand pana am aflat de eurile din salamurile "moderne" si de preturile tot mai piparate fata de veniturile romanului "de rand"...si imi place sa reamintesc acest slogan din cand in cand in "discutiile politice" :lol:
Oricum generatia tanara nu ii cunoaste adevarata "semnificatie"..dumita care esti mai tinerel cu vreo 2 anisori fata de mine...DA!!!
tiih
 
Mesaje: 881
Membru din: 25 Sep 2012, 09:38
Localitate: Barlad

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 14 Sep 2019, 08:41

Tavalugul timpului nu iarta. Inceputa cu minciuni si ura, domnia avortonului Psd se apropie de final cu zbateri agonice. Indivizi care nu au practicat in toata viata lor nici o meserie, isi vad amenintata existenta parazitara. Disperati de mersul inexorabil spre groapa de gunoi, produc momente tragicomice. In rolul principal matusa de la Videle, invidioasa pe Calin nepotul lui Narcis campion al penibilitatii. Dupa insultele adresate timp de trei ani, cu maxima aroganta taranului Klaus , acelasi, cel mai frumos barbat, intr-un puseu de constiinta cetateneasca,scanceste pe la poarta Cotrocenilor: Ajutoooor! In numele constitutiei pe care a siluit-o si a facut-o posta timp de trei ani, impreuna cu derbedeii de sub umbra celor trei trandafiri. Nici un cuvintel despre subiectele preferate cu care a prostit electoratul: statul paralel, protocoalele secrete, legile justitiei facute harcea parcea, in favoarea infractorilor de ambele sexe si de toate culorile. Ramas fara coledzi, marele barbat de stat, ce si-a vandut coledzii si concetatenii, timp de 30 de ani, se pregateste sa dispara in pulberea uitarii. Precum Romeo, o va lua de manuta si pe Giulieta de la Videle, cu brosele ei cu tot. Din Videle au venit, in pubela se vor intoarce.
Pt prieteni. Libertatea si democratia exista atata timp cat te raportezi la trecut.
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 14 Sep 2019, 10:10

Prazu' de rambata.....
Fiind sfârșit de săptămână si totodata sarbatoare( zi de salar'), mi-am permis sa lenevesc mai mult in pat, așteptând in zadar sa ma cheme careva la cafea! Incerc sa pornesc tv-ul, dar si acesta are pornirea grea, asemeni mașinilor diesel in prag de iarna. Usa se deschide cu zgomot si cohorta de copii dau navala ca pensionarii la magazin cand se dau tigai moca! Desi era pe un canal de stiri, un prichindel mai zbanghiu, incepe:
- uite păpușile muppets, uite păpușile mupets....
Într-o fereastră mai mică, pe ecranul tv-ului, rula un episod din celebrul serial păpușile muppets! Pe ecranul mare vorbea bineînțeles....președintele!
Asadar, broscoiul Kermit, se tot milogeala de miss Piggy, sa meargă la coteț și sa ceara ...o joarda! Pe spinare, daca se poate si sa fie data afara din...serial. Miss Piggy, nu se lasă bagata în coteț, unde se presupune ca ar putea fi lovită cu un vot de neîncredere si ,cu tupeul specific politicienilor, se ridică în două labe si incearca sa cânte aria hora stacatto dar iese vocea lui salam! Cu chipul fardat strident, tocmai pentru a ascunde defectele....speciei politice, din care provin de altfel toate personajele serialului, propune un pact! Oarecare! Celelalte personaje, sar de fund in sus, miscate de resorturi nevăzute si spun ca nu ii intereseaza, ca este păcăleală ca si celelalte pacturi! Pacturi care s- au transformat în facturi! Pe care le vor deconta... spectatorii!
In tot acest timp, Gonzo, ala 'nalt cu nasu' si curu' mare, i-a smuls jucăria cea mai de preț a d-nei Piggy si anume, pe Becker, eternul îndrăgostit ( de funcțiile politice , bineinteles), lasand-o singură in bataia...palmelor. Dar dansa nu se lasă și si-a adus o altă jucărie de plus si anume ,un veritabil Irinei Columbeanu al politicii romanesti ( ca longevitate, bineinteles), pe mister Telethon Annuncer. Acesta va avea rolul de a capta cu urechile( si timpanu') clapauge, toate " puciurile" si a o proteja asemeni scutului de la..maglavit!
Pana la difuzarea unui nou episod din Mupets, săptămână viitoare, va spun doar atat : sa fiti iubiti si fericiti! Va tzuca Shrek ( mai putin pe Bambucea, ca nu vrea)!
PS. rămâne o ' ntrebare: cine trage sforile in acest serial de prost gust al politicii românești, unde este vizibil de la o posta blatul?
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3304
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 18 Sep 2019, 20:08

Merci, merci frumos :D
Dar totusi ai ramas blocat pe niste posturi (sa nu le zic bude turcesti), ce se pare ca actioneaza destul de psihoactiv, altfel nu-mi explic de ce nu schimbi linia pamfletar-conspirationista de mupets sau LoR provocatoare de refluxuri gastrice, si nu abordezi direct parerea ta. Ramai angrenat in mai nu stiu ce ragaieli de la diversi anal-listi gradati, ce se perinda seara de seara pe sticla patriei si pozeaza in feti frumosi.

In contrapartida cred ca stii opinia mea referitoare la toate platformele politice postcomuniste ce au un adn comun din ultimii 30 de ani. Pentru situatia tarii si halul poporului in care ne aflam, acestea trebuie puse pe acelasi piedestal cu PCR si sa devina istorie. Sau altfel zis sa devina regimuri de trista amintire, maturate de noile generatii, alea care au mai ramas. Am sperat, sper, si voi spera, de 30 de ani fac asta.
"Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”
Avatar utilizator
Bambucha
 
Mesaje: 2785
Membru din: 23 Feb 2011, 13:38
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 18 Sep 2019, 22:01

Doar pentru Bambucea....
Cred ca am mai spus si cu alta ocazie, ca si convingere politica, sunt pentru regalitate. Probabil si pentru faptul că, în ultimii 30 de ani, nu am vazut la lucru, în politica ceea ce ține de regalitate. Avand in vedere varsta mea, chiar dacă unii nu recunosc in ruptul capului, exista o oarece afinitate fata de doctrina de stanga, dar doar în ceea ce privește protecția statului fata persoanele vulnerabile. Nu fac politica, de nici un fel. Nu am o parere buna, despre nici un politician vizibil. De fapt nici despre politicieni , în general.
Momentele mele de " inspiratie", apar in timpul calatoriilor care le fac ori in timpul popasurilor. " Vocabularul" este posibil sa fie influentat de articolele publicate în revistele cu tentă umoristică, gen Catavencii, Kamikze, Academia Catavencu, " folclorul" de pe cateva grupuri fb de mistocareala.
Nu urmăresc canale tv de stiri de nici un fel pentru că nu am timp, iar atunci când am, telecomanda imi este confiscată de....șefa! Cand ma intereseaza un subiect, caut pe net.
Astept si sper sa apara o nouă generație de politicieni, tineri, neatinsi de pecinginea securității ori scabia comunistă. Sper sa fiu in viata cand va apare!
In rest, ce sa-ti mai spun?! Nu fumez iar cu alcoolul, nu ma împac prea bine!
Altceva ce sa-t' mai povestesc? A, da! Kermit a vorbit! Va lua o decizie după ce va citi si studia minuta CCR! Ultima dată când s-a pus sa citească, o durat fo două luni. Apoi a mai durat ceva vreme cât a gândit iar cand o-nceput sa vorbeasca o venit vacanta ! Asa si acum! Vrea s-o tina pe miss Piggy, până la ....Ignat, apoi s-o sacrifice! Dar daca.....ceea ce acum pare o certitudine, până la gata va fi o înfrângere? Avem cazul...Monta!?
Brrr, ce coșmar!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3304
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 18 Sep 2019, 23:51

Acum… regalitatea, ca morala si etica, solemnitate, loialitate, spiritualitate, reprezentare culturala, este/poate fi benefica pentru un popor, in special pentru unul tinut de secole in intuneric, mizerie si saracie. Poate fi un stindard in momente grele, de rascruce.
Ma indoiesc insa, ca ar mai fi posibila in sec 21 regalitatea activa dpdv politic. In era internetului, roboticii digitalizarii, intr-o lume globala interconectata, monarhia pur si simplu nu cred ca este posibil sa-si mai gaseasca locul. Este o utopie sau mai degraba o nostalgie in a crede azi ca “monarhia salveaza Romania”. Personal simpatizez rolul de ambasador al familiei regale.
Capitolul este insa incheiat.

Este de notat ca o data cu varsta omul are tendinta sau mai degraba nevoia de a se apleca un pic catre stanga, catre protectie sociala, este de inteles. Totusi, de aici, de la o ideologie de stanga pana a sprijini o pleiada de mafioti si gasti infractionale organizate spoite in "socialdemocratie", care calca absolut totul in picioare, este cale lunga, si personal raman consternat ca oameni inteligenti si intelectuali ar putea cadea in aceasta plasa. Logica si ratiunea ma trimit catre alte scenarii.

Daca stam si disecam la rece massmedia romaneasca, inclusiv aceea de pamflet, vedem azi rezultatul a 30 de ani de ciuma si cancer politic, ce s-a revarsat aproape integral asupra asa zisei a patra puteri in stat. Sa nu cadem, de dragul unui vocabular mestesugit, in cealalta parte.
Ce integritate morala, mai poate avea de pilda conasul Dinescu, din moment ce, din cel mai aprig contestatar al comunismului a devenit un avocat al to’arsului Iliescu… La fel si M.Munteanu, din sufletul miscarii anticomuniste a devenit ce a devenit. Ciudate coincidente!
Indezirabilii nu ar trebui sa mai scoata capul, cu atat mai mult sa devina “influenceri”.
"Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”
Avatar utilizator
Bambucha
 
Mesaje: 2785
Membru din: 23 Feb 2011, 13:38
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 20 Sep 2019, 16:54

https://stirileprotv.ro/stiri/actualita ... l3lNRX3aRo

ce avem noi aici? .... un psd-ist fals inginer :)
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4287
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde csaa » 20 Sep 2019, 21:21

cornelioandanciu scrie:Amândoi aveti dreptate, in contextul creat de secolul trecut in care s-au spart mari imperii și in care au dispărut mulți monarhi, țarul, Kaiserul, imparatul Austriei. De atunci incoace populimea din aceste zone orfane isi cauta necontenit drumul bun, iar zonele care au monarhi au stiut sa profite de asta.
Pentru mine nu există alt stăpân , in afara de Dumnezeu. Nici rege, nici presedinte !

Un presedinte nu este stapan. Un presedinte bun este doar un ....liant, un mediator intre fortele statului.
csaa
 
Mesaje: 2256
Membru din: 26 Aug 2012, 11:37
Localitate: Oltenita

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 23 Sep 2019, 09:52

Prazu' de luni.....
Toamna se numără....gogosile!
Se apropie cu pasi repezi, o nouă tură de alegeri( cu siguranță, proaste)! Romanii " bastinosi", vor vota, în funcție de cât de multe....gogoși vor primi, din partea cerșetorilor de voturi. Dar sa vedem, ce avem noi " aici", în săptămâna d'-o trecut!?
Mister Kermit, aflat în capitala....banilor, a scos pe piață o gogoașă denumită " autostrada"! Nu este chiar marca înregistrată, nici macar noua, dar poate, poate va prinde la olteni. Domnia sa spunea că a venit pe drum. Oare a stat în trafic la Bals, 45 de minute, cum stam noi, muritorii de rand? Sau a spus asa , la oha? Daca ii sta in putere, de ce nu a facut-o in cei cinci ani de mandat? Mister Kermit, a descoperit si glazura" fără psd", dar nu sufla o vorba ca votul pentru președinte, nu are nici o legatura cu parlamentul! Deci, un fel de blat, cu care o sa se perinde la toate alegerile ce urmează ( prezidențiale, locale și parlamentare). Cum poti sa speri ca intr-o tara europeana, " normala" cum pretinde domnia sa, politica poate fi facuta intr-o maniera corecta, fata de cetățeni, de politicieni cu apucături de dame de moravuri ușoare? Trădare sa fie, dacă interesele partidului o cere, dar sa stim si noi! De fapt in ce consta " un pumn de arginti", primiți de cei ce stau cu fundul in doua luntri?!
Miss Piggy, aflată în turneu de promovare in Banatul Montan, a cerut bănățenii sa arate românilor, ca ei sunt...fruncea! E va iesi ca....( stiti voi cine) in frunte ! Apoi a mers în țară motilor! Cică ar vrea să fie motata. Sau soție de...mot?! A lansat o gogoașă....infuriata! Cum ca , dacă va iesi președinte, va da de lucru industriei de armament. Sa intelegem ca va declara razboi...rusiei?
Humor, a mers la BEC cu....trotineta! Electrica! Omul s-a gândit că fiind vorba de bec, deci ceva electric, poate...fura ceva curent! Pentru trotineta! Domnia sa, a venit cu o oferta de nerefuzat! De data aceasta, noi, românii, sa incercam si cu un ...ungur! Om fi noi urmașii ...a doi bărbați cu brate tari, dar nici chiar asa! Avem si noi mândria noastra!
Domnul Barna, zice ca nu vinde gogoși! Nu inca!
Un actor grabit, s-a supărat ca " unii" au dus prea multe semnături! Ca nah, cineva trebuie sa le numere si d-na Boagiu, nu mai este sa le numere! Dar el este ....un actor!
Festivalul gogosilor continua! Avem de povestit! O săptămână liniștită s-aveți, cu toții!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3304
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 23 Sep 2019, 21:58

cornelioandanciu scrie:...
Pentru mine nu există alt stăpân , in afara de Dumnezeu. Nici rege, nici presedinte !


https://www.dw.com/ro/rom%C3%A2nia-%C5% ... a-50546411
"Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”
Avatar utilizator
Bambucha
 
Mesaje: 2785
Membru din: 23 Feb 2011, 13:38
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 26 Sep 2019, 13:48

Europa loveste din nou!
Invidiosi pe roamancutele noastre, proaspete si suave la 60 de ani, ca la 18, dusmanii traditionali ai Romaniei, reuniti intr-o comisie juridica la Bruxelles, n-au gasit altceva mai bun de facut, decat sa-i dea un picior drept in c….r neprihanitei purtatoare de ie traditionala damboviteana, cu nume de printesa, Rovana. Daca-I dai un sut unei javre , aceasta se se linge in locul afectat. Poporul roman ii doreste grabnica insanatosire domnitei in cauza, prin aplicarea mentionatei tehnici de autovindecare, cunoscut fiind faptul ca are o experienta indelungata in practicarea metodei pe subiectii suferinzi prin locurile mai umbrite : Victor, Liviu si coana Florica. Alde gura casca adusi cu autobuzele asta primavera de prin satele uitate de soarta ale Burnasului, isi amintesc cu nostalgie strigatul printesei razboinice: Romania merita mai mult respect! ( din partea Europei n.a.). Iar Europa a auzit-o si i-a dat respect, cum stie ea. Cat poate duce! Si duce madam, ca nesimtirea nu are limita. De demisie o fi auzit?
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 26 Sep 2019, 14:14

feederman scrie:Europa loveste din nou!
.......... Alde gura casca adusi cu autobuzele asta primavera de prin satele uitate de soarta ale Burnasului, isi amintesc cu nostalgie strigatul printesei razboinice: Romania merita mai mult respect! ( din partea Europei n.a.). Iar Europa a auzit-o si i-a dat respect, cum stie ea. Cat poate duce! Si duce madam, ca nesimtirea nu are limita. De demisie o fi auzit?

Frumossss! Foarte frumos! Obisnuti sa tratăm cu indiferență bolile endemice ce cuprind iremediabil societatea românească, unii dintre români se îmbolnăvesc subit de ceea ce in termeni veterinari s-ar numi...cataracta gainilor! Altfel nu se explica de ce " altii", vad numai autocarele ciumei rosii, fără să pomenească nimic despre oile betege de " limba albastra", aduse cu ciopor cu tot, de undeva ditr-o zona ( altfel, mirifica) a Sibiului! Ici, colo, câte un baci, suferind de ...frigurile galbene, așteptând ca ...datatorul de mir sa ii mângâie pe creștet, ca mai apoi sa-si faca un selfie care sa dovedească vindecarea miraculoasă de problemele de sănătate ce ale au ( cu justitia). Nu recunoașteți filmul?! Pai, o fo, acum o saptamana, cand împăratul...." gol", a adus un vagon de hârtii ca sa arate ca este îndreptățit să mai prostească odată gloata! Mai stiti ceva de România educata? Da-o draq de educație! Puterea are nevoie de ...prosti!
.
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3304
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 26 Sep 2019, 17:34

Ca de obicei, cand este rosie, in locul argumentelor apar dorintele si fantasmele cu character de calamitate. Ca si legatura ilogica dintre scufita rosie si prefectura. Ce ramane in afara argumentatiei de tip “ba pe a …” este faptul ca te incapatanezi sa nu vezi –orbul gainilor, recunosc competentele in domeniu- ca cei ce-ti produc spasmele iubirii au intrat de mult in metastaza si pute locul dupa ei. Nu am constatat nici macar o reactive la numirea L C Kovesi intr-o functie foarte onoranta pentru Romania, ignore respectful de care se bucura Presedintele Romaniei pretutindeni in lume, ignori rusinea la care ne face partasi o utecista din Targoviste, intarziata in politica romaneasca, corupta si ipocrita, la care se asociaza si tuta Florica din Videle, tortionara nemiloasa a limbii romane, ratacita temporar prin Manhattan. Nu am constatat nici o reactie la umilirea Romaniei produsa de un grup de mascarici sositi pe aeroportul din N Y, pentru a se intalni si a face poze cu doi taximetristi si cu receptionerul unui hotel de 5 stele. Apar in schimb aceleasi calomnii, ce demonstreaza atasamentul fata de un trecut pe cale sa apuna, de mesajele sputniKului, si fata de minciunile pe care nici voi nu le credeti.
Am lasat pentru sfarsit partea de trufanda, desertul , deliciul. Pe care o servesc la cererea insistenta a musteriului. Cu rosu de la ciuma Rosie. !
Mai stiti ceva de România educata? Da-o draq de educație! Puterea are nevoie de ...prosti!
Intr-adevar, aproape ca nu mai este nevoie de educatie, deoarece cei atinsi de susnumita betegeala sunt de nevindecat. Sunt atat de aroganti in prostia lor incat au devenit imuni la orice tratament prin educatie si chiar se cred etaloane ale I Q . Lipsa educatiei , a instruirii specifice in mod particular, este un symptom pregnant al celor atinsi de buboanele ciumei. Magna cum laude pe scara imposturii, se atribuie tusii Florica de la Videle, iar tinandu-se de poalele ei se itesc ciumetii mai mititei, cu acces nelimitat la feisbuk. Ca semn characteristic al apartenentei la fratia agramatismului subparalelei 45 se pot decela utilizarea cu convingere a adverbului "decat" in constructii affirmative in defavoarea lui "doar", rostirea cu emfaza a grupului “ca si “ pentru evitarea caco- foniei( care totusi este relevanta pentru situatia patriei) si mai ales- culme a eruditiei gramaticale - a pronumelui relativ “care” cu ignorarea prepozitiei “pe” . Si pentru ca de obicei se dau citate din clasici iata aici unul relevant. Persoana importanta, nu spui cine.
Momentele mele de " inspiratie", apar in timpul calatoriilor care le fac ori in timpul popasurilor. " Vocabularul" este posibil sa fie influentat de articolele publicate în revistele cu tentă umoristică, gen Catavencii, Kamikze, Academia Catavencu, " folclorul" de pe cateva grupuri fb de mistocareala.
Mai e mult pana departe , bade! Intre Romania lui "care" si Romania lui "pe care" este o prapastie mai mare decat Caraimanul.
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE



Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 34 vizitatori