Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde peterneamt » 31 Oct 2019, 20:50

Shrek scrie:Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă!
( azi, fără tzucaturi si fara praz! " Unii" au ..intolerantă la aceste ingrediente!)
Mai este putin si intram in linie dreapta cu pregătirile de sărbători! Sărbătorile de iarnă, desigur. In cătunul nost' din Banatul montan, tati se pregătesc cum se cuvine, sa întâmpine pe noul " Mesia", care , asemeni frigului, de la răsărit apare! Bunăoară, vecinul meu de dinjos, Ivan Sarbovan, o mers si si-o cumparat niste pocnitori din piata sârbilor. O auzit ca acolo-s mai ieftine si, în plus, instructiunile de folosire sunt in limba chirilica. O zas ca ase frumos pocnesc cand da cu ele, da sa luminează tat ceriu, pân' dincolo da Craiova! Cică atunci când da cu ele , tatul se colorează in...prazuliu! Vecinul de dinspre miazănoapte, Loti, o mers sa-si cumpere un...urs! O zas ca nah, tat ii zac iuropenii da pa la brusel sa plimbe ursu si , daca o fo mai ieftin, a decis sa-l cumpere! In leasing, ca-i avantajos. Il leagă lângă gard , sa-l sperie pe Gheo. Poate se sperie tare si o sa-i dea gradina de din...(ar)deal! Vecinul da piste rau, bulgarul Sceafanov grosenov, o zac ca el n-are bani de pocnitori! Ca familia lui ii mai mică, da la colindat o mere si el! O mere totuși cu....țeava! Cu gaze! Pune oleacă de carbit si apoi sa vezi ce pușcă! Zace ca o primit-o de la văru lui din germanica- Schengen!
- Dar tu Gheo, cum te pregătești? Intrebara megiesii mei de-o viață?
- Io?! M-apuc de cântat! Mi-a luat o mandolina si vom cânta " tanenbaum "! Sau poate " Hristos rajdaetsa"?!
Sa fiti....doar fericiti!

Tocmai din Craiova

Avatar utilizator
peterneamt
 
Mesaje: 4868
Membru din: 28 Noi 2011, 18:19

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Neafiliatul » 04 Noi 2019, 16:42

Neafiliatul
 
Mesaje: 1977
Membru din: 15 Dec 2013, 12:01

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 04 Noi 2019, 18:22

Romania merge inainte. Ponta-Dinu Paturica a mai incercat o talpa la adresa lui Orban, demonstrand ca il doare la bombeu de tara. Individul a aratat ca locul lui este la adapostul Vier Pfoten. Surpriza a facut-o grupul din ProRomania, in frunte cu Rectorul Campeanu. Sper ca in jurul lor sa se construiasca un nou partid social, autentic democrat. Dupa votul de azi din parlament castiga Romania, pierde Ponta si Barna, iar Viorica castiga inca 3 saptamani de respirat. Va fi distractiv.
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde jonny_it » 05 Noi 2019, 16:58

https://www.cronicipebune.ro/mizeria-mi ... ou-nascuti

Incepe sa fie simpatic ala cu maceta din Galati / Braila :mrgreen:
Avatar utilizator
jonny_it
 
Mesaje: 5470
Membru din: 23 Feb 2011, 16:21
Localitate: Piatra Neamt / Iasi / Vaslui / Oslo

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bezna Zorilor » 05 Noi 2019, 22:29

Buna aia cu fondul clasei... doar ca o tara ca afara inseamna mai multe lucruri, si trebuie sa fii naiv sa o spui cu atata... naivitate...cum sa ii zic. Intr'o tara ca afara oamenii mananca conserve de pisici sa le tina de foame, intr'o tara ca afara daca iti vine factura la curent/intretinere...orice factura...nu prea ai cum s'o mai amanzi...scalzi...etc (si multe altele). Tu vrei o tara ca afara, dar nu te intereseaza si ceilalti oameni...ce isi doresc...sau ce isi pot permite. Si ca sa zic o chestie despre spaga...nu ca vreau sa o justific, dar discursul asta cu "fara spaga" este reductiv si pueril. Pentru situatia in care este Romania acum...mi se pare ca tocmai spaga face lucrurile sa functioneze (a nu se intelege ca ma refer la extremitati, spaga de cel mai inalt nivel etc). Este in natura omului sa dea spaga si mai ales sa primeasca/astepte spaga. Lumea nu poate functiona fara ea. Sunt multe nuante aici, nu le mai dezbat. Am intrat dupa ceva vreme pe forum, nu vad niciun scandal... Sunt um'pic dezamagita... :roll:

E misto asa...sa te duci in vacante doar ca sa ai de unde te intoarce. Din pacate nu multi dintre aceia care pleaca pe termen indelungat mai au puterea, sinceritatea, sa recunoasca ca pe'afara au cam murit de foame/au muncit ca niste sclavi... dupa ce le'au zis parintilor, neamurilor ca pleaca din amarata asta de tara pentru a cuceri lumea si a face din rahat bici. :(
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Avatar utilizator
Bezna Zorilor
 
Mesaje: 1534
Membru din: 21 Aug 2016, 22:45
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 05 Noi 2019, 23:14

Bezna Zorilor scrie:Buna aia cu fondul clasei... doar ca o tara ca afara inseamna mai multe lucruri, si trebuie sa fii naiv sa o spui cu atata... naivitate...cum sa ii zic. Intr'o tara ca afara oamenii mananca conserve de pisici sa le tina de foame, intr'o tara ca afara daca iti vine factura la curent/intretinere...orice factura...nu prea ai cum s'o mai amanzi...scalzi...etc (si multe altele). Tu vrei o tara ca afara, dar nu te intereseaza si ceilalti oameni...ce isi doresc...sau ce isi pot permite. Si ca sa zic o chestie despre spaga...nu ca vreau sa o justific, dar discursul asta cu "fara spaga" este reductiv si pueril. ...... :(

Naiv, nenaiv, eu " am compus-o" , iar daca dom' federman m-a citit si nu m-a luat la....capace ( multe) inseamna ca nu a fost asa rea! Ideea!
Cat te priveste pe tine, sunt sigur că nu ai reusit sa treci de primele două rânduri cu cititul darămite cu înțelesul!
Dar, asa cum ti-ai mai spus si alta data, anturajul tau te strica, în rest pari a fi o fata buna! Chestia cu conservele pentru animale cumpărate de " auslenderi" este veche, cam de pe la începutul anilor 90, cand puteai trece granița mai usor, fără viză. Dar este doar un mit! Atunci, ca si acum , de altfel, conservele astea nu erau chiar atat de ieftine! Romanii de atunci, preferau să fure mâncarea din magazine, pentru că legislația de atunci era foarte permisivă pentru străinii care furau pentru" subzistență!
In ceea ce priveste plata facturilor ( sau a oricăror obligații financiare către stat sau firme de utilitati), " acolo" exista o cultură a plății! Acolo nu functioneaza șmecheria cu lasa ba , ca nu-mi face nimeni nimic daca nu plătesc! Nici nu se poate concepe asa ceva. Spre deosebire de ro, unde iei buletinu' lu' bunica si-ti iei un " smartfoane" scump, doar pentru a nu il plati, acolo trebuie sa te întinzi cât este plapuma. Si nu in ultimul rand, trebe sa lucri! Sa lucri ca un robot, sa produci plus valoare, nu sa spargi semințe și sa butonezi telefonul toata ziua iar mai apoi sa pretinzi sa fii platit. Nu spune nimeni ca este usor, dar daca stii limba , esti serios si iti vezi de jobul tau, ai satisfacții pe care, în ro, cel puțin la momentul acesta nu le ai. Pe de altă parte " acolo" statul are o politica de protecție socială bine pusa la punct. Dar pentru persoane aflate în dificultate nu pentru putori!
Dar, asa cum am spus la început, textul meu avea un alt .....mesaj( stiu ca este cam mult), pe care tu nu l-ai aflat! Imi pare rau!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3309
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 06 Noi 2019, 08:02

Bezna Zorilor scrie:Buna aia cu fondul clasei... doar ca o tara ca afara inseamna mai multe lucruri, si trebuie sa fii naiv sa o spui cu atata... naivitate...cum sa ii zic. Intr'o tara ca afara oamenii mananca conserve de pisici sa le tina de foame, intr'o tara ca afara daca iti vine factura la curent/intretinere...orice factura...nu prea ai cum s'o mai amanzi...scalzi...etc (si multe altele). Tu vrei o tara ca afara, dar nu te intereseaza si ceilalti oameni...ce isi doresc...sau ce isi pot permite. Si ca sa zic o chestie despre spaga...nu ca vreau sa o justific, dar discursul asta cu "fara spaga" este reductiv si pueril. Pentru situatia in care este Romania acum...mi se pare ca tocmai spaga face lucrurile sa functioneze (a nu se intelege ca ma refer la extremitati, spaga de cel mai inalt nivel etc). Este in natura omului sa dea spaga si mai ales sa primeasca/astepte spaga. Lumea nu poate functiona fara ea. Sunt multe nuante aici, nu le mai dezbat. Am intrat dupa ceva vreme pe forum, nu vad niciun scandal... Sunt um'pic dezamagita... :roll:

E misto asa...sa te duci in vacante doar ca sa ai de unde te intoarce. Din pacate nu multi dintre aceia care pleaca pe termen indelungat mai au puterea, sinceritatea, sa recunoasca ca pe'afara au cam murit de foame/au muncit ca niste sclavi... dupa ce le'au zis parintilor, neamurilor ca pleaca din amarata asta de tara pentru a cuceri lumea si a face din rahat bici. :(



Scumpete ... de ce generalizezi ??!! ... nu toti romanii sunt ca-n Teleorman (sau alte zone asemanatoare) sa accepte ca spaga si pomanageala sunt "normalitate".
Dar nu dispera .... mai avem pana acolo ... cand intradevar sa nu fie acceptabila 100% impostura.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4288
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 07 Noi 2019, 11:51

Romanii s-au desteptat. Cu ajutorul unor tineri romani crescuti in mediu septic , neatinsi de morbul comunismului si al coruptiei, cetatenii Romaniei sunt iluminati la minte si afla incantati ca toata clasa politica si in general toti cei ce aveau peste 18 de ani la 21 dec 89, sunt blocati in trecutul vicios, in fantasme si mituri . Afla de asemenea ca exista o solutie salvatoare,care va restarta Romania ca din pusca si care consta in inlocuirea in totalitate a clasei politice cu tineri plamaditi la 100 % supermoralitate inca din uterul mamelor lor. Se subintelege ca trebuie sa ne ferim de inaintarea in varsta, deoarece o data cu aceasta oamenii devin imorali si probabil inutili. Si atunci la timpuri noi oameni noi , cu puritate de cristal in suflet si cuget. Cat de pur si de transparent este cugetul ofertantilor de virtute tinereasca ne spune acest tanar fauritor al viitorului Romaniei, ferm in convingerile sale. Spre aducere aminte, spuse in direct de tanara speranta:
. https://adevarul.ro/news/politica/claud ... index.html
Cu sublinierea de rigoare, care vorbeste despre, dragostea dezinteresata fata de tara - uber alles- puntea si dr…q” ce rade ascuns in balariile de pe celalalt mal.
. Dan Barna va intra cu siguranţă, zicem noi, în turul II. Şi în turul II, aici avem o mare masă de votanţi, [color=#4000BF][color=#8000FF]cei care votau până acum PSD[/color], care, zicem noi, vor vota anti-Iohannis”, a explicat Claudiu Năsui într-o emisiune la Realitatea TV.[/color]
Si chiar daca propunerea nu este convingatoare, nostalgicii republicii de la Videle â-şi ( apud Viorica) pot regasi speranta in urmatoarele argumente:
https://republica.ro/10-motive-pentru-s ... pe-dancila




Citeste mai mult: adev.ro/puqcdw
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde paul » 07 Noi 2019, 19:36

Romania merge ... inainte (de 2016). :lol:
https://www.stiripesurse.ro/alerta-ludo ... 99586.html
Parca spuneau ca nu vor introduce noi taxe ! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
Avatar utilizator
paul
 
Mesaje: 5607
Membru din: 17 Sep 2011, 12:12
Localitate: falticeni

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 07 Noi 2019, 20:10

feederman scrie:Romanii s-au desteptat. Cu ajutorul unor tineri romani crescuti in mediu septic , neatinsi de morbul comunismului si al coruptiei, cetatenii Romaniei sunt iluminati la minte si afla incantati ca toata clasa politica si in general toti cei ce aveau peste 18 de ani la 21 dec 89, sunt blocati in trecutul vicios, in fantasme si mituri . Afla de asemenea ca exista o solutie salvatoare,care va restarta Romania ca din pusca si care consta in inlocuirea in totalitate a clasei politice cu tineri plamaditi la 100 % supermoralitate inca din uterul mamelor lor. Se subintelege ca trebuie sa ne ferim de inaintarea in varsta, deoarece o data cu aceasta oamenii devin imorali si probabil inutili. Si atunci la timpuri noi oameni noi , cu puritate de cristal in suflet si cuget.


Ar fi pacat sa luati in nume personal lozinca comuna de campanie si s-o extrapolati in stil pamfletar pe umerii unei/unor intregi generatii, culmea, de la care toata tara asteapta sa suteze si sa traga golul, glontul, si calificarea in champions league. Mai pic si eu in pacatul generalizarii involuntare stigmatizand anumite segmente de populatie cu materia cenusie lipita, fara cute, de sticla patriei, constatand ulterior cu surprindere ca exista si aici o oarecare masa critica ce gandeste pozitiv, progresist si cu viziune de viitor. Cam multa incorectitudine politica! ;)

feederman scrie:Romania merge inainte. Ponta-Dinu Paturica a mai incercat o talpa la adresa lui Orban, demonstrand ca il doare la bombeu de tara. Individul a aratat ca locul lui este la adapostul Vier Pfoten. Surpriza a facut-o grupul din ProRomania, in frunte cu Rectorul Campeanu. Sper ca in jurul lor sa se construiasca un nou partid social, autentic democrat. Dupa votul de azi din parlament castiga Romania, pierde Ponta si Barna, iar Viorica castiga inca 3 saptamani de respirat. Va fi distractiv.


Se pare ca din ce se petrece nu prea este nimic distractiv. Sau, depinde de barca in care ne aflam, momentan pare ca mai toate barcile iau apa! :lol:
"Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”
Avatar utilizator
Bambucha
 
Mesaje: 2785
Membru din: 23 Feb 2011, 13:38
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 07 Noi 2019, 20:15

paul scrie:Romania merge ... inainte (de 2016). :lol:


Imi place ca esti optimist, sunt curios cand, idolul, manechinul celor 5 divorturi, va semna adeziunea la partidul istoric nereformat, scapand din nou cu imunitate imaculata de ghearele boante/taiate ale acuzarii DNA? ;) Chiar daca nu mai apuc eu sa deschid sampania, ma tem ca iar voi avea dreptate.
Asta ca sa nu intru in polemica, cat de bine le merge oamenilor din sectorul privat dupa 30 ani de PSD... :oops:
Ultima oară modificat de Bambucha pe 07 Noi 2019, 20:29, modificat 1 dată în total.
"Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”
Avatar utilizator
Bambucha
 
Mesaje: 2785
Membru din: 23 Feb 2011, 13:38
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 07 Noi 2019, 20:28

Shrek scrie:Prazu' de marți.....
Eu nu vreau o Romanie normală!
Deunăzi, venind dintr-o călătorie ceva mai lungă, de îndată ce am pășit pe pământ românesc, am deschis radioul. Bucuros că aud din nou limba lui Voltaire, pardon Caragiale, urmaresc cu ....atentie si ingrijorare, discursul unui distins politician. Un discurs în care, distinsul domn, incerca sa ii convinga pe alti gura casca, cam cum ar trebui să arate o " Romanie normala" in viziunea dumnealui. Făcea asta cu aceeași tonalitate pe care un student, chemat sa isi de examenul in " rr"-u, vorbește despre orice, fiind convins că nimeni nu asculta, deși examenul va fi trecut fără nici o grijă, grație "aranjamentului" cu profesorul examinator.
Așteptând in van să aducă vorba despre " România educata", am ajuns acasa, dezamăgit si iritat de lipsa infrastructurii, de atitudinea arogantă a funcționarilor din vama, de greata pe care o afișa un echipaj de poliție cand am dat jntr-un radar, de lipsa de educatie a celorlalți dintre participanti la trafic care te blitzue sa te dai ,a o parte, de.......si de...multe altele care nu pot fi reproduse.
Cam aceasta este România normală! O românie pe care nimeni nu v-am împiedicat să incercati sa o reformati distinse candidat, în cei cinci ani de mandat!
Eu nu vreau o țară normală! O țară în care esti nevoit să dai șpagă la medic, pentru a avea siguranta ca vei fi operat la...organul care trebuie. O țară în care trebuie sa dai șpagă la scoala, denumită " stiintific si clandestin" , fondul clasei. O țară în care suni la poliție ( 112) si te tin in telefon mai ceva ca la linia erotică. Apoi sa iti ceara sa lasi linia libera. O țară în care procesele ( civile) in instanta durează mai mult decât viata unui om. O țară în care , copiii care acum sunt adultiin toata puterea cuvântului, își abandonează părinții aflati in neputinta. O țară a haosului si spagii generalizate.
Nu , domnule președinte, eu nu vrea o țară normală!
Eu vreau o țară ca afară!


DA!????
Puteti incepe convingandu-va copiii (daca tin minte bine, se afla in diaspora) sa ia parte la toate alegerile urmatoare, si in special la cele mai importante, alegerile parlamentare de anul viitor anticipate sau nu! Eu am mare incredere in diaspora, de altfel multi dintre noi creeaza o diaspora in interiorul tarii.
In rest dizertatia de mai sus imi pare o scremere din toti rarunchii de a ne face sa ne uitam in alta parte, in timp ce sutii ne opereaza la buzunare. ;)
"Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”
Avatar utilizator
Bambucha
 
Mesaje: 2785
Membru din: 23 Feb 2011, 13:38
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde paul » 07 Noi 2019, 21:03

Bambucha scrie:
paul scrie:Romania merge ... inainte (de 2016).


Imi place ca esti optimist, sunt curios cand, idolul, manechinul celor 5 divorturi, va semna adeziunea la partidul istoric nereformat, scapand din nou cu imunitate imaculata de ghearele boante/taiate ale acuzarii DNA? Chiar daca nu mai apuc eu sa deschid sampania, ma tem ca iar voi avea dreptate.
Asta ca sa nu intru in polemica, cat de bine le merge oamenilor din sectorul privat dupa 30 ani de PSD... :oops:

Caline, in articol nu era vorba de Tariceanu, de Tariceanu tradatorul, cel care a contribuit substantial la caderea guvernului din care cu onor a facut parte si apoi n-a precupetit niciun efort la intronarea guvernului ... meu ;) , ci de ... taxa auto ! ;) Din nou ... taxa de prima inmatriculare. Ar fi cam a saptea sau a opta. Eu abia anul acesta mi-am recuperat taxa pentru Sandero-ul nou pe care l-am cumparat in 2010 si pentru care am platit o gramada de bani ... taxa de prima inmatriculare. Ti se pare corect ? Unii introduc astfel de taxe si cheltuie banii cu ... ANRP-uri si altii sa trebuiasca sa restituie acele taxe si sa fie catalogati ... ciumati ? :oops:
In ceea ce priveste polemica ... atat timp cat este constructiva, argumentata si formulata elegant, nu vad nicio problema. Personal, apreciez modul in care polemizezi ! :)
Ma intrebi cum se simte sectorul privat. Banuiesc ca nu cum si-ar dori, dar, oricum mult mai bine ca pe vremea cand era impozitul forfetar ( cand se platea pentru ce n-ai facut profit), banuiesc ca mai bine ca atunci cand tva era otova 24 %, banuiesc ca putin mai bine de cand au fost eliminate unele taxe si impozite, foarte putin mai bine de cand impozitarea muncii s-a redus cu 2,5 % ... etc .
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
Avatar utilizator
paul
 
Mesaje: 5607
Membru din: 17 Sep 2011, 12:12
Localitate: falticeni

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde teinegru64 » 09 Noi 2019, 04:07

Am primit o oferta de la intenția mea de vot.200 ron.Pas.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64
 
Mesaje: 2459
Membru din: 08 Mar 2011, 13:06
Localitate: Vaslui

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 09 Noi 2019, 10:47

Te tii tare teiule ... pacat ca tu si conjudetenii tai nu ati facut asa si n trecut ... chiar interesant de vazut rezultatul voturilor in judetele rosii ... sigur dna Dancila a reusit sa faca psdul indezirabil chiar si pe acolo
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4288
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde peterneamt » 09 Noi 2019, 11:13

teinegru64 scrie:Am primit o oferta de la intenția mea de vot.200 ron.Pas.

Băăăăăă ia te uită ce noroc au unii : merg pe stradă și pac, le sare câte un pachet de țigări în buzunar ! Teiule, trimitel frate pe ăla cu francu ( Intenție sau cum l-o chema ) și pe la Craiova ,că ne-om descurca noi ! :D
ps. neintenționat !
Marea cerință este formarea caracterelor. Marile natiuni își creeaza caractere neînfrante. Iar dupa vreo treizeci și ceva de ani, Mircea Eliade constata: „Politicienii Români nu au instinctul statal! Si de aici neamul, fiind vorba de o calitate vitală. Românii nu au vocatie politica, ci au vocatia discursului politic. Dar au in schimb voluptatea spectacolului politic....și-l mutară de crâșma lu Bobiță de la Fierbinți tocmai pe Facebook. Curand după aceea Eliade a plecat din țară și… dus a fost! Iar noi rămăsărăm cum ne-a găsit Brâncuși, când s-a reîntors de la Paris.....! :roll:
Avatar utilizator
peterneamt
 
Mesaje: 4868
Membru din: 28 Noi 2011, 18:19

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE



Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori