Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 13 Dec 2019, 15:58

Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4288
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 14 Dec 2019, 11:33

Natura ofera intotdeauna remedii pentru supravietuire. Cand datorita veninului propriu, linsul ranilor nu mai are effect, disimularea , ignorarea realitatii si abaterea atentiei se dovedeste a fi o solutie salvatoare . O demonstreaza practica strutului, utilizator conscvent al procedeului combinat, concretizat prin ascunderea capului in nisip. De ce nu ar fi potrivit aceasta apucatura si pentru admiratorii maracinelui stacojiu, care, din primavera pana in toamna, primira suturi in ... stiu ei unde, tocmai de la cei pe care i-au hartuit timp de de 30 de ani? Acolo in nisip nu se vede decat salariul cel baban si, pensile cele grase, nicidecum semnificatia anului 2019, finalizat prin votul din 24 noiembrie. Ei,strutii Romaniei refuza sa accepte faptul ca petele rosii ale tarii au devenit raritati, ca regiuni intregi au iesit de sub obrocul ciuruit al PCR, ca cetatenii Romaniei nu mai pot fi prostiti si calariti de niste alfabetizati la programul ” A doua sansa”, ca Romania si-a realizat anul acesta Revolutia ei de catifea, ca romanii de azi nu mai sunt cei de acum 30 de ani, ca ei vor altceva. Incapabili sa recunoasca realitatea unei generatii in schimbare dinamica, Ignorand cu buna stiinta dezastrul financiar, social si moral lasat in urma de gastile de lipitori conduse de intelectualele evidentiate prin expresii celebre, cum ar fi:” le marş du tramvai” si “ exercitiu de imagine”, slugile nostalgice ale partidului regional ”Paralela 44”, revin la ceea ce stiu mai bine: argumentul lui” Ba pe a ma-ti!”.
Si astfel se nascu ingrijorarea generata de “ esecul ” initiativei “Romania Educata”. Ingrijorare laudabila a patriotului roman, oripile par l’exprimarea ocayional defectuosa a numitei Turcan .
In acelasi timp este de mirare lucru faptul ca patriotii preocupati de educarea globala a cetatenilor patriei nu s-au inspirat din bogata activitate lingvistica a uitatei intelectuale-patrimoniu cultural in viata- din Videle sau din cea a precupetei de Craiova. Sau din activitatea celebrei Abramburica, fosila a PCR, care a introdus sistemul Filiera tehnologica, cu rezultate remarcabile in procesul de emancipare a natiunii, prin aplicarea principiului “Intra Bou si iese Vaca ! “ Sau de initiative aceleiasi reformatoare de a elimina conditia promovarii examenului de bacalaureat, dintre cele necesare inscrierii la facultati. Sau de infiintarea de catre aceeasi doamna a sute de “ Universitati”, inclusive pe cea din sediul fostului aprozar din Alexandria.
Dar cum speranta moare ultima si reformatorii nu cedeaza in fata greutatilor, cum rezultate sfioase incep sa apara in privinta unor expresii milenare precumŞ ca si, dupe, decat-doar, care-pe, care, in cel mai altruist spirit se recomanda continuarea eforturilor de patrundere intr-o lume ca afara, prin utilizare corecta a limbii romane. S-ar putea continua de exemplu cu etimologia cuvantului “ vitanja “. Evident ca un procent ridicat de utilizatori pot determina modificare unei limbi vorbite, si demontarea mitului testului PISA.
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 16 Dec 2019, 10:01

kovacslg scrie:
Balian scrie:
Vasile_Bucovineanu scrie:Asa era, 4-5 ore pe zi, dar se mergea la scoala si sambata.

Exact!!! Cu care azi nu se calculează.


Pai sa calculam. Clasa 7
In zilele noastre 5x7 ore zilnic = 35, plus vineri are opt ore. Total 36.
Anii 90 5-6 ore zilnic, sambata nu era scoala.
4x6=24 plus o zi cu 5 ore. Total 29
In comunism.
Eu am petrecut clasele 1-5.
In clasa 5 program de la 8 - 13 4 zile, program 8-12 o zi, plus Sambata 8-12 inca 4.
Total 28 ore
Nu stiu cum era inainte de 89 in clasele 7-8, dar chiar daca erau 4 zile cu cate 6 ore, Tot 32 de ore erau in total fata de 36 acum

Eu nu sustin ca era mai bine atunci, cu pozele domnitorilor in fata, insa programul nu era atat de incarcat.
Copii ajungeau acasa la o ora normala pt un pranz.
Cei de acum stau pe sandvich de la 7.30 pana la ora 16 dupa masa.
Eu nu cred ca e normal la copii de 13 ani.

Altfel spus au 7 ore zilnic, plus inca 2-3 pt studiu acasa.
Adica 9-10 ore zilnic. Pare mult, nu?

E bine sa faca sport. Cand?
Pana mananca e 16.30, chiar daca se apuca de teme imediat (ca un robot), le termina la 19.30.
Un dus o cina si e ora 20.30.
Unde sa mai mearga?


Constructia educatiei din ziua de azi isi are temelia (inca) din perioada comunista de trista amintire. :oops: :(

http://www.ziare.com/social/administrat ... iu-1534578

Si eu am prins clasele 1-5 din timpul de trista amintire. Ce-mi amintesc din invatamantul primar este un invatator betiv ce duhnea a bautura in fiecare dimineata, si impartea bataie asupra noastra, a unor pusti de 6-7 ani, ca la hotii de cai! Imi amintesc cum invatam totul mecanic doar ca sa iau 10, si de asemenea imi amintesc cum seara scriam caligrafic (incercam) zeci de pagini de 1,2,3,4,5,6... etc, la lumina lumanarii si in frig, deoarece curentul electric era oprit de partidul comunist roman.
Toate astea intr-o atmosfera plina de frica, dezumanizata. Frica de a nu lua bataie si dorinta mea de a supravietui.
Cu ce-am ramas? Nimic! De scris, tot urat scriu :lol: Toata acumularea s-a petrecut din efort individual!
"Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”
Avatar utilizator
Bambucha
 
Mesaje: 2785
Membru din: 23 Feb 2011, 13:38
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 16 Dec 2019, 11:26

De prin gazete....
Zace la gazeta ca presedintele Romaniei va primi cea mai înaltă distincție europeană!? Bineinteles, acordată unui roman! Aceasta se va numi Grande fromage, în grad de mare cavaler ( al circului national). Ea va fi acordată de in semn de prețuire după ce, la solicitarea unor personalitati politice foarte....populare, a reușit să răstoarne un guvern ( chiar dacă nu prea era treaba lui), doar pentru a propune un comisar de o anumita culoare politica, modificând astfel rezultatul votului european! Si noi, prostii, care credeam ca este voința cetățenilor români!
Pe principiul " nicio guvernare fără ievaluare", guvernul meu II denumit popular Orban, a decis să "ievalueze" o personalitate extrem de populara si anume pe doctorul Arafat. După experienta avută cu LCK, cu siguranță vom vedea in urma " ievaluarii", o destituire atent si bine documentată, urmată de dosare penale, manjiri cu imala. Într-un final vom vedea ca doctorul, va fi " recuperat " de UE, unde va fi pus sa înființeze un SMURD european, după modelul național! Basescu nu uita si nu iartă! A cerut capul arabului care a declanșat manifestațiile ce au dus final la demisia lui Boc! Bugetul nu va fi votat de pmp, daca Arafat nu ...zboara!
Se da lege noua! Guvernul Orban, va da o lege prin care ziua de ...1 aprilie va fi mutată la 1 ianuarie! Romanii nu trebuie sa mai astepte inca 3 luni pentru a-si da seama ca sunt pacaliti( a cata oara) din nou! Astfel , va fi eliminată supraacciza " pesedista" la carburanți! Rezultatul?! Prețul va creste doar cu câțiva bani. Sau zeci de bani! Inca nu s-a făcut un calcul! Deci se scoate o ( singura) " supraacciza", dar vor crește altele! Curat radio erevan! Nu a câștigat nimeni nici o bicicletă! De fapt s-a furat!
Citu! Mai jos de paralela 45, exista o rasa de păsări numită bibilici! Sau..cate! Cu a de la împărat! Catu, este masculinul catelor! Cei din sud le cresc pentru că fac gălăgie si sperie....cotofenile sau alte păsări de pradă! Asta , până cand vecinii, deranjați de gălăgia facuta, iti cer sa-l tai! Sau, daca nu te induri sa-l tai, ii scurtezi ciocul! După faza cu buget mafiot, gaură neagră din buget, deficit excesiv, apocalipsa economică, " vecinii" au scazut prețul la.....mălai! Consecință?! Gospodar Orban a tăiat ciocul....bibiloiului! L-ați mai auzit chiraind?!
O saptamana liniștită! Sa fim mai buni, mai iertatori! Sa incercam sa ștergem o lacrima pe obrazul unui copil! Sunt atatia copii triști pe lumea asta..........
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3308
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 16 Dec 2019, 20:28

O saptamana liniștită! Sa fim mai buni, mai iertatori! Sa incercam sa ștergem o lacrima pe obrazul unui copil! Sunt atatia copii triști pe lumea asta..........

Sa incepem cu sfarsitul, mostra a ipocriziei celui hranit la ţâţa psd. Ipocritul lacrimeaza de mila nefericitilor copilasi si de dragul napastuitului popor, dupa ce avut grija sa stropseasca cu bale in dreapta si-n … mai putin in stanga, ba chiar de loc.. De ce nu o faci? Cum vrei pace si iertare daca tu nu respecti regulile. Incearca respectand presedintele ales cu respectarea celor mai democratice reguli, respectandu-i pe cei 2/3 dintre romanii cate l-au votat pe presedintele tarii . Nu mai colporta zvonuri si prostii care sa inebuneasca oamenii. Lasa tara asta sa-si urmeze cursul firesc.
Se da lege noua! Guvernul Orban, va da o lege prin care ziua de ...1 aprilie va fi mutată la 1 ianuarie! Romanii nu trebuie sa mai astepte inca 3 luni pentru a-si da seama ca sunt pacaliti( a cata oara) din nou! Astfel , va fi eliminată supraacciza " pesedista" la carburanți! Rezultatul?! Prețul va creste doar cu câțiva bani. Sau zeci de bani! Inca nu s-a făcut un calcul! Deci se scoate o ( singura) " supraacciza", dar vor crește altele! Curat radio erevan!

De unde ai atatea date. De unde stii ca vom fi pacaliti? Esti vreun profet,vreun clar vazator sau un super economist? Inspirat de radio Erevan, de a 3? Sau mai degraba de sputnik? Sau o fi chiar o misiune?
Citu! Mai jos de paralela 45, exista o rasa de păsări numită bibilici! Sau..cate!

Ma rog, nasc si la paralela 44 oameni! Unde nu sunt argumente merge si calomnia. Catu a scormonit doar un musuroi. Mai sunt inca siruri de musuroaie in care s-au oplosit termitele stacojii .Dezinsectia si deratizarea este o actiune de durata. Ca la Varroa: nu scapi de ei niciodata. Intre jivinele din batatura romaneasca, s-a instalat spaima fata de dulaul de paza DNA, care in sfarsit s-a trezit si-si arata coltii. Talhari si bagabonti din toate judetele uniti-va …si paziti-va!
Arafat…


Rara avis! Aici e mai simplu. Sa-l santificam! Sau sa-l impaiem ca pe Tutankamon!
Zace la gazeta ca presedintele Romaniei va primi cea mai înaltă distincție europeană!? Bineinteles, acordată unui roman! Aceasta se va numi Grande fromage, în grad de mare cavaler ( al circului national). Ea va fi acordată de in semn de prețuire după ce, la solicitarea unor personalitati politice foarte....populare, a reușit să răstoarne un guvern ( chiar dacă nu prea era treaba lui), doar pentru a propune un comisar de o anumita culoare politica, modificând astfel rezultatul votului european! Si noi, prostii, care credeam ca este voința cetățenilor români!

Ea va fi acordata pentru ca persoana respectiva s-a zbatut sa mentina Romania intre tarile civilizate ale Europei, pentru ca terchea berchea, târâie brâu sa se poata plimba liber prin Europa, sa se intoarca acasa usor pessimist, sa afirme ca doreste o tara ca afara dar sa gandeasca si sa se comporte ca in republica de la Videle.
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde kovacslg » 16 Dec 2019, 21:03

Bambucha scrie:
kovacslg scrie:
Balian scrie:
Vasile_Bucovineanu scrie:Asa era, 4-5 ore pe zi, dar se mergea la scoala si sambata.

Exact!!! Cu care azi nu se calculează.


Pai sa calculam. Clasa 7
In zilele noastre 5x7 ore zilnic = 35, plus vineri are opt ore. Total 36.
Anii 90 5-6 ore zilnic, sambata nu era scoala.
4x6=24 plus o zi cu 5 ore. Total 29
In comunism.
Eu am petrecut clasele 1-5.
In clasa 5 program de la 8 - 13 4 zile, program 8-12 o zi, plus Sambata 8-12 inca 4.
Total 28 ore
Nu stiu cum era inainte de 89 in clasele 7-8, dar chiar daca erau 4 zile cu cate 6 ore, Tot 32 de ore erau in total fata de 36 acum

Eu nu sustin ca era mai bine atunci, cu pozele domnitorilor in fata, insa programul nu era atat de incarcat.
Copii ajungeau acasa la o ora normala pt un pranz.
Cei de acum stau pe sandvich de la 7.30 pana la ora 16 dupa masa.
Eu nu cred ca e normal la copii de 13 ani.

Altfel spus au 7 ore zilnic, plus inca 2-3 pt studiu acasa.
Adica 9-10 ore zilnic. Pare mult, nu?

E bine sa faca sport. Cand?
Pana mananca e 16.30, chiar daca se apuca de teme imediat (ca un robot), le termina la 19.30.
Un dus o cina si e ora 20.30.
Unde sa mai mearga?


Constructia educatiei din ziua de azi isi are temelia (inca) din perioada comunista de trista amintire. :oops: :(

http://www.ziare.com/social/administrat ... iu-1534578

Si eu am prins clasele 1-5 din timpul de trista amintire. Ce-mi amintesc din invatamantul primar este un invatator betiv ce duhnea a bautura in fiecare dimineata, si impartea bataie asupra noastra, a unor pusti de 6-7 ani, ca la hotii de cai! Imi amintesc cum invatam totul mecanic doar ca sa iau 10, si de asemenea imi amintesc cum seara scriam caligrafic (incercam) zeci de pagini de 1,2,3,4,5,6... etc, la lumina lumanarii si in frig, deoarece curentul electric era oprit de partidul comunist roman.
Toate astea intr-o atmosfera plina de frica, dezumanizata. Frica de a nu lua bataie si dorinta mea de a supravietui.
Cu ce-am ramas? Nimic! De scris, tot urat scriu :lol: Toata acumularea s-a petrecut din efort individual!


Ati prins un betiv bataus.
Eu nu am auzit asa ceva la noi in scoala.
Si azi vedem cum invatatoare bat copii de cativa ani.

Ru zic ca acum copii sunt suprasolicitati, lrea multe ore si invata cam la fel ca acum 40 de ani.
Adica tocest un amalgam de materii la olalta, ca dupa un timp sa nu si mai aminteasca nimic.
kovacslg
 
Mesaje: 1044
Membru din: 28 Dec 2014, 18:13
Localitate: Cluj, Comuna Feleacu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 16 Dec 2019, 21:13

feederman scrie:........Cum vrei pace si iertare daca tu nu respecti regulile. Incearca respectand presedintele ales cu respectarea celor mai democratice reguli, respectandu-i pe cei 2/3 dintre romanii cate l-au votat pe presedintele tarii . Nu mai colporta zvonuri si prostii care sa inebuneasca oamenii. ......
.............

Sunteti bine , domnul federman? Va simțiți rau? Vedeti culori superbe? Va simțiți usor ca un fulg si plutiti printre nori? Auziți voci? " Ie" clar! De la iarbă se trage! De la iarba verde de la Blaj! Ori de la ciuperci?! Sau aveti un cactus prin apropiere......
Eu nu am cerut iertare ori pace pentru mine. Am spus că puteti deschide punga si pentru copii nevoiași. Cred ca aveti si voi prin Sibiu , comunități nevoiase, Hosman de exemplu. Dar , asa cum știm dintotdeauna, bogatul n-a crezut niciodată săracul si nici satulul, flamandului!
Aia cu 2/3 dintre români " cati l-au votat pe președintele tarii", este exemplul clasic al analfabetismului functional scos la lumina de ultimele teste din educație. Dacă 6,4 mil reprezinta 2/3 din 18,3 mil români ( inscrisi pe liste electorale) inseamna ca ati calculat cu abacu' stricat!
Totusi nu inteleg de ce o luati personal, dat fiind ca-i vorba de un...pancflet! Citiți cu atenție titlul " premiului" international si va veti convinge! Singura faza serioasă era cea cu îndemnul de a fi mai bun! Da'" n-ai cu cine, ba! N-ai cu cine! Niste tarani....."
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3308
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde teinegru64 » 17 Dec 2019, 00:26

Ba uratanie...Tu ai scris doar pentru țărani. Si ne placea .De ce faci reclama la droguri ?
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64
 
Mesaje: 2459
Membru din: 08 Mar 2011, 13:06
Localitate: Vaslui

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 17 Dec 2019, 09:33

Iarba de la Blaj este si va fi o enigma pentru indivizii marginiti, prizonieri ai apucaturilor de margine de lume incapabili sa inteleaga “ stralucirea ierbii acelui ceas”, asa cum nu sunt capabili sa inteleaga semnificatia gazonului englezesc, sau randurile de asteptare din statiile omnibuzelor, si nici macar…de ce sa dea cu var. Sau de ce pe aici se aud destul de des expresii ca : va rog, scuzati, multumesc
Dispretul afisat este expresia unei infirmitati morale si culturale. Ca o scurta informare cu valente de formare,– ca tot te vaicaresti de precaritatea educatiei- de acolo a plecat constiinta romanitati celor ce pana atunci isi ziceau vlahi. Alaturi de zeci de romani dedicati emanciparii neamului, acolo s-a strigat "Vrem sa ne unim cu tara", acolo Eminescu a salutat cu respect umilul orasel: Te salut mica Roma, acolo s-a format cel ce a scris versurile acelui cantec ce a devenit imnul Romaniei.
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 17 Dec 2019, 10:28

feederman scrie:........

Vai, maestre, m-ati impresionat până la lacrami! Sa stiti ca nu numai în Transîlvania se folosesc expresii precum va rog, poftiți, ma scuzati, multumesc.....
Bunăoară, vreau sa va spun ca imi pare rau ca am sugerat că sunteti exponentul analfabetismului functional cand spuneati de cele " două treimi de romani", care au votat președintele. Chiar va rog sa imi iertati aceasta iesire neclntrolata! In ignoranta mea de proletar nescolit, de sub paralela 45, venit din hrubele obscure ale societății de consum , nu am putut să îmi dau seama cata dreptate aveti! Iartati-ma maestre! Cu siguranta va refereati la....Sfânta treime!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3308
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 17 Dec 2019, 12:59

Daca 66% dintre cetatenii ce si-au folosit dreptul de vot, nu confera legitimitate si respect presedintelui ales, desigur ca patachina din fruntea primariei Bucuresti are drept la aceasta recunoastere a valorii si pozitiei datorita celor 246 553 voturi intr-un oras de 2 mil locuitori. https://www.mediafax.ro/politic/rezulta ... i-15468301
La fel ca si PSD cu cele 3 221 786 voturi din cele ale celor18 mil de cetateni cu drept de vot. https://stirileprotv.ro/stiri/alegeri-p ... ament.html.
In acelasi imi pun cenusa in cap si recunosc ca ai dreptate in privinta premiului Carol cel Mare pe care-l va primi Iohanis. Desi l-au mai primit si alti indivizi precum: , Angela Merkel, Simone Veil (1981), fostul premier al Norvegiei, Gro Harlem Brundtland (1994) şi regina Beatrix a Olandei (1996).Helmut Kohl, Francois Mitterand , Konrad Adenauer, Winston Churchill, Vaclav Havel, Bill Clinton. Javier Solana, totusi nici unul nu se poate compara cu personalitatile subparalelei nationale, eroii neamului din triunghiul Videle , Caracal, Slatina: Ceausescu, Iordache, Ramaru, Dinca si asociatii, laureati ai premiului "Bata , glontul si toporul". La trecutul mare, mare viitor!
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 17 Dec 2019, 15:18

Aha! Asa mai coborati oleacă din tramvai, pardon, Olimp! Deci, ilustrul președinte este la fel de " legitim" ca orice muritor psd, ales cu 50+1 %voturi din 50+1 % prezenta la urne ( nu este obligatoriu, poa' sa fie si 10% in turu' 2). De fapt cam 30% din alegatorii inscrisi pe liste. Atunci cei care n-au l-au votat, adică fo 9 meleoane, inseamna ca sunt împotriva lui? Ca daca era sa voteze cu psd-ul, votau , nu? Intreb pentru un precin. Ca atare , va rog sa nu încercați să ne prostiti cu legitimitatea, ca nu prea mai tine. Avem președintele care-l il meritam! Sau care îl meritati!
In ce priveste distinctiile internationale( de genul grande quatro formaggi), acordate presedintelui , vreau sa va reamintesc ca si ceausescu a primit cateva. De exemplu, una dintre ele, a fost "Legiunea de onoare", acordată de Franța, prin anii 70. Distincție cu mult mai interesanta decat premiul Carol cel mare, acordat de regulă, "foștilor " politicieni ori personalități artistice. Ba mai mult, Ceausescu a fost primit personal de regina Elisabeta , plimbat cu cocia, prin târg si data o masa in cinstea lui! Asta înseamnă că a fost un președinte bun? Intreb pentru nisce precini!
A, sa nu uit! Nu președintelui actual ii datorez libertatea de a călători prin lume. Libertatea de a scrie ceea ce gandesc, fără teamă. Pentru drepturile acestea, niste tineri si mai putin tineri la vremea respectivă, au murit! Au pierit strigând libertate! Lor le datorăm aceste drepturi. Pentru ei, tot respectul! Politicienii de acum, fara nici o deosebire nu sunt decat niste profitori, niste oportunisti, oameni fara scrupule! Pentru ei, toata lehaminntea!
Nah ca m-am aprins! Si nici nu va mai salut!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3308
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 17 Dec 2019, 16:13

Shrekule .... apropo de '89 .... tu ce ai facut in acele vremuri? ... ai iesit in strada? ai scuipat intre ochi secretaru PCR? ... ai bodoganit ca nu se da Dalas mai repede la TV? etc

sau la fel cum ai procedat ,cand unii erau in strada ca sa intre Dragnea-n puscarie,la "apararea statului" si ponegrirea manifestantilor?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4288
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ignatov andrei » 18 Dec 2019, 00:02

Cristian IONITA scrie:Shrekule .... apropo de '89 .... tu ce ai facut in acele vremuri? ...


Sa mori tu... !
Bine ca ai fost destept, ai iesit in strada, ai urlat ca prostu' si s-a rezolvat... adica ce avem azi!
Ti-au furat hotii revolutia, da' macar te-au lasat sa fugi acasa cu treishpe' caramizi si o ranga de fier, ca era dreptul tau, de la neamul tau, caruia comunistii i-au luat si...
ignatov andrei
 
Mesaje: 5315
Membru din: 28 Ian 2013, 18:53
Localitate: Vaslui

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 18 Dec 2019, 22:52

Cristian IONITA scrie:........

Eu ti-am mai spus si cu alta ocazie: " discutiile" mele cu federman, oricât de contondente ar fi, sunt de un alt nivel, pe care nu il înțelegi! Este ca si cum ai castiga ceva bani la barbut și apoi te trezesti ca-l provoci pe Kasparaov la șah! Ca atare, te rog sa ai puțintică răbdare până după sărbători, daca vrei sa te colind!
In ceea ce priveste " revolutia", tocmai am aflat ca " statul de drept" a constatat că este de fapt o lovitură de stat. Asa ca o sa-i spunem lovilutilutie. Dar nu inteleg sensul întrebării, dat fiind că, în urma cu ceva vreme, imi spuneai printre sughituri ca discuțiile despre ...lovilutie, iti trezesc amintiri dureroase! Sa inteleg ca acum ti s-au culcat...amintirile?! Eu am făcut ce făcea toata lumea: am făcut foamea, am făcut frigul, am făcut...patul si m-am culcat! Io n-am ceferticat de revoluționar!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3308
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 19 Dec 2019, 09:59

am făcut...patul si m-am culcat! Io n-am ceferticat de revoluționar!

Pentru naravurile actuale, sinceritatea recunoasterii este unica si de aceea uimitoare, pentru ca in general principalul criteriu de atribuire a calitatii de luptator in revolutie, este tocmai un somn linistit, fara cosmaruri, in noptile – si zilele - care au urmat celei din 15 decembrie 1989. Se explica astfel de ce sute de revolutionari cu certificate se calca pe picioare la metru patrat, in localitati umde si-a intarcat draq copiii, acolo unde au asteptat sa treaca parintele cu Botezul , pentru a–si face si ei zavera. Nici macar n-ai dat foc simbolului comunismului, latrinei din curtea scolii ? De aceea este de mirare lucru faptul ca nu ai fost recompensat cel putin cu functia de sef al organizatiei revolutionarilor de pe strada. C I o fi avand si el bubele lui, dar daca nu vrei sa-i raspunzi, spune macar ce cautau in gara Timisoara/ 18 dec ‘89 trenurile paralelei 44, ticsite cu betivi inarmati cu bate, identificati ca “luptatori din garzile patriotice” .Aceeasi paralela antinationala de atunci si de acum. Pe linia continuarii traditiei tot de acolo s-au recrutat hoardele de salbatici din iunie ’90 si brutele ciomagare din 10 aug… Este ceva in aer sau in apa? Este endemic? N-aveti medici? Nici macar preoti? Prea multe cazuri ca sa fie decat o intamplare. Si daca tot cartesti apocaliptic impotriva a ceea ce va face dusmanul Iohanis si amicul lui Orban, poate ne lamuresti de unde vin banii pentu marirea alocatiilor , compensarea reducerii de TVA. Care sunt implicatiile economice, sociale, de securitate nationala? Unul face comanda si celalat plateste? Comenteaza concret. Fara fanfaronada gaunoasa cu care te exhibezi. Ai de lucru berechet. Treci la treaba. Sper ca Sputnik nu te lasa de caruta.
Sa nu uiti Darie!
feederman
 
Mesaje: 1027
Membru din: 06 Noi 2012, 12:34
Localitate: Selimber- Sibiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE



Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 43 vizitatori