Shrek scrie:Se vede ca folosesti regine de la Jonny nost! Devii, pe lângă un apicultor destoinic, un negustor desăvârșit! Multa bafta!
cristi_vidican scrie:Shrek scrie:Se vede ca folosesti regine de la Jonny nost! Devii, pe lângă un apicultor destoinic, un negustor desăvârșit! Multa bafta!
Care negustor destoinic?
Nu vezi că rămân cu marfa pe stoc că nu am destulă. Clientul pe MER vrea mulți, iar eu am puțini.
Shrek scrie:Se vede ca folosesti regine de la Jonny nost! Devii, pe lângă un apicultor destoinic, un negustor desăvârșit! Multa bafta!
Shrek scrie:Am deja o...regina! Nu am curaj sa iau inca una! Ma tem ca s-or bate can' s-or intalni! Nu crezi?!
Shrek scrie:Aha, despre matci este vorba?! Si eu credeam ca vorbesti despre pensionarea reginei Elisabeta si înlocuirea domniei sale cu ...Camila!
Daca nu ar fi distanță asa mare , poate as fi tentat să cumpăr ceva. As fi vrut o cateva carnica, dar am discutat recent cu cineva si nu m-a convins! La cei 20 de stupi ai mei, nu se merita " liniute" sofisticate!
cristi_vidican scrie:Apropo de faptul că nu găsești cumpărători la MER ...
am pus la vânzare 10 stupi - surplusul pe care-l fac în fiecare an.
M-a sunat un domn din Constanța, că ar veni după ei, dar dacă ar fi mai mulți, măcar vreo 30.
ignatov andrei scrie:cristi_vidican scrie:Apropo de faptul că nu găsești cumpărători la MER ...
M-a sunat un domn din Constanța, că ar veni după ei, dar dacă ar fi mai mulți, măcar vreo 30.
Pe FB n-ai spus ca vinzi doar 10...
Mai, mai... unii chiar credeau ca lichidezi!
Sa inteleg: ai ramas fidel acestui Forum, ca prin alte cercuri...![]()
cristi_vidican scrie:Apropo de faptul că nu găsești cumpărători la MER ...
M-a sunat un domn din Constanța, că ar veni
după ei, dar dacă ar fi mai mulți, măcar vreo 30.
ignatov andrei scrie:Pe FB n-ai spus ca vinzi doar 10...
Mai, mai... unii chiar credeau ca lichidezi!
ignatov andrei scrie:Sa inteleg: ai ramas fidel acestui Forum, ca prin alte cercuri...![]()
kiloz scrie:Eu lasi pune diferenta.
Dar. Nu am de 162 mm. Si care mai rău am numai negrese din alea.mai urâtā.
kiloz scrie:Dar dau fără ladă.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori