Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 21 Apr 2020, 19:51

Cristian IONITA scrie:Multumesc pentru interes colegu' .... ce sa i facem si noi cum si cat se poate. Ma bucur ca macar ai revenit tu bine sanatos (ca de "destept", si mai ales bun simt stim cu totii ca nu este cazul sa avem pretentii.

Adevarul e ca nu am plecat, doar citeam din cand in cand si nu am postat.
csaa
 
Mesaje: 2256
Membru din: 26 Aug 2012, 11:37
Localitate: Oltenita

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 21 Apr 2020, 20:47

Pai da ... ca o adevarata diva :) .

Serios acum ... desi nu suntem decat in rare cazuri pe acceasi frecventa chiar ma bucur ca nu ai plecat.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4287
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 10 Mai 2020, 06:45

https://www.replicaonline.ro/fiul-milia ... eo-429971/

Hopaaa ...
A ajuns politistul ( a se remarca ca nu am spus garcea) sa corecteze, la dictionar, beizadeaua.

Bravo lui ...
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4287
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 14 Mai 2020, 00:28

Salut!... :cry: :oops: :cry: :idea:



COMENTARIU Valeriu Suhan: Onoarea procurorului absent

Duminică, un agent de poliţie aflat în timpul serviciului a fost molestat, înjurat, jignit, violentat de către un derbedeu cu aere de smardoi. Un dobitoc cu manifestări ca atare.

Individul despre care se spune ca ar avea hepatita si HIV l-a zgariat in mod repetat pe politist si, cu greu, a fost adus la sectie.

Degeaba! Inutil! Procurorul nu s-a deranjat sa-si faca treaba. Nici macar sa-l audieze.

Daca l-o interesa cumva pe procuror, politistul este internat pentru un tratament de vreo sase luni la Spitalul de Boli Infectioase "Matei Bals". Diagnosticul este inca incert.

A fi procuror este o onoare cu totul deosebita. O cinste extraordinara. In aceeasi masura, o teribil de mare responsabilitate.

Sa ai ocazia formidabila sa contribui la infaptuirea justitiei in tara ta este cu totul si cu totul iesit din comun.

Sa ai puterea de a dispune masuri judiciare exceptionale pentru a face dreptate, pentru a elimina raul din societate, pentru a-i apara pe concetatenii tai impotriva abuzurilor de orice fel, din partea oricui, trebuie sa-ti dea o senzatie de implinire din toate punctele de vedere.

Printre meseriile cu aura de erou, indiscutabil, se numara si cea de procuror.

Cu o singura conditie: sa fii om! Empatic si responsabil. Si, bineinteles, pregatit, toba de carte, un simbol al suprematiei cunoasterii asupra ignorantei agresive, grobianismului, nesimtirii si pornirilor salbatice.

Aceasta conditie, minimala pana la urma, comparativ cu imensitatea onorabilitatii pozitiei de procuror, nu a fost nicidecum indeplinita de procurorul care o fi fost de serviciu duminica, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2.

O imensa rusine planeaza asupra sa si a institutiei, in general.

Atata nesimtire profesionala este de-a dreptul naucitoare. E greu de priceput cum de e posibil un asemenea fapt. De acceptat, nici nu poate fi vorba, cel putin in opinia mea.

Sunt foarte marcat de aceasta intamplare nenorocita care, de fapt, demonstreaza impotenta statului roman.

Sunt si eu cetatean al sau si ma intereseaza foarte tare starea lui de vigoare.

Din pacate, statul roman nu se poate apara pe sine si pare ca nu mai are nici o treaba cu cetatenii care il compun, daramite sa-i mai apere.

Politistul acela, ne place sau nu, reprezenta statul roman in relatia, culmea, a acestuia din urma, a statului adica, cu ipochimenul in cauza. In aceasta calitate, politistul a fost injurat, scuipat, jignit, lovit, terfelit, posibil infectat.

Statul, reprezentat de data asta de procuror, si-a dovedit inexistenta. L-a lasat pe cel pe care pretindea ca il apara, singur. Procurorul, un ilustru nimic.

Sigur, sunt convins ca exista voci care spun ca asta e, atunci cand s-a facut politist, omul ala stia sau trebuia sa stie, ca riscurile sunt intotdeauna, la un pas distanta. Sunt perfect de acord cu acestia, nu am nimic de comentat, chiar asa e.

Numai ca, tot atat de adevarat este ca legea insasi, il apara pe politist! Iar politistul stie si el asta. De aceea, se asteapta sa fie aparat la randu-i si nicidecum abandonat.

Apararea lui trebuie asigurata de procuror. Care procuror ca...nu-i ?!

Nu faceti din politist carne de tun!

Ajunge ca politia a devenit un soi de fata-n casa, buna la toate.

Mai toti se comporta fata de politist cu superioritate, de mai nimic justificata. E mai mult un complex cam tamp, de superioritate. Dar asta e o alta poveste, tot atat de dureroasa, dar mult mai complexa.

Mai bine sau mai rau, politistul ne apara viata, avutul, e cel care se confrunta direct cu cele mai abjecte manifestari ale fiintei numita om. Ceea ce vede el intr-o cariera de 30 de ani, nu vad altii, o suta, intr-o viata.

Cat il afecteaza ororile ale caror urmari le-a vazut, numai el stie.

L-am criticat si-l voi mai critica pe politist, dar o fac pentru ca il iubesc si mi-as dori sa fie cat mai bun, ca sa fie cat mai respectat. Ar merita-o.

Cat despre lipsa de actiune a procurorului, rusine e putin spus.



Sursa : www.mediafax.ro
Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2778
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget

Re: Politia in actiune

Mesajde Shrek » 14 Mai 2020, 09:10

Numa ....femeile de moravuri ușoare se tanguie! Ceilalti ( politisti) își " duc crucea" cu bărbăție! Astfel de situații se intampla frecvent la cei ce lucra în operativ. Nici nu stiti cati polițiști sunt trimiși la " lupta" cu " manurile goale" si se întorc cu cate un pui de scabie, păduchi, mai rar tbc, hepatită, hiv.... Riscul meseriei!
Apoi se ajunge in cealalta extrema, cand de teama, împușca un bolnav psihic....
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3304
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 16 Iul 2020, 01:24

Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2778
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 01 Aug 2020, 20:41

Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4287
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti

Re: Politia in actiune

Mesajde ionsut » 11 Aug 2020, 22:13

Revoltă în Poliţie: „Am ajuns firma de pază a ţiganilor. Asta se întâmplă când apar cumetriile cu ţiganii şi şefii poliţiei mănâncă din palma lumii interlope”
https://adevarul.ro/news/eveniment/revo ... index.html
ionsut
 
Mesaje: 71
Membru din: 09 Apr 2011, 15:21
Localitate: Topolog-Tulcea

Re: Politia in actiune

Mesajde ionsut » 16 Aug 2020, 12:32

Nici un comentriu? Uite inca una pe aceiasi tema
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9589370717
ionsut
 
Mesaje: 71
Membru din: 09 Apr 2011, 15:21
Localitate: Topolog-Tulcea

Re: Politia in actiune

Mesajde Shrek » 16 Aug 2020, 18:18

ionsut scrie:Nici un comentriu? ....

Un exemplu clasic de manipulare, rostogolita nn necunoștință de cauză. Deși nu prea se vorbește, ca in orice instituție, si in DGPMB, sau cum ii mai spune acum, exista o luptă permanentă pentru funcția supremă, care, pe lângă faptul că ii aduce o cocie de bani ( salariu), aduce o pozitie extrem de importanta in " scara" socială. Nu comentam, dar un amic mia atras atenția că, Berechet , asta micu', este de fapt fiul lui Berechet, ala mare, fost șef al poliției capitalei câțiva ani(buni). Despre competențele tânărului Berechet, nu am cunoștință. Doar ca fiind....fiul tatălui Berechet, a fost șef de ipj pe la Argeș, si apoi adus în capitală, cu funcție cu tot, ca nah, omul avea cunostinte temeinice. Si, uite-l ajuns șef la Capitala. Inchipuiti-va o ședință operativă, in care Berechet cel mic, sta in capul mesei si ii trage de mânecă pe chestorii care nu se dau dusi,,deși au varsta de pensionare, deci cam 60. El, un mucos de comisar de fo 35-40 ani. Urzeala tronurilor este un film subtire in comparatie cu...urzeala posturilor de conducere din poliția capitalei si igpr.
Dar, sa revenim. Un domn, iese pe sticla si se plânge că nus' cine nu l-a lăsat să prindă el clanurile de infractori din București, arătând cu destiu' spre micu'...Berechet. Ca daca ei voiau, puteau sa faca praf clanurile si ca se uita in dosare si făcea presiuni. Oamenii străini de sistemul juridic, nu stiu, cum se lucra si atunci iau de bun ce se publica. Doar ca in dosarele penale, în afara de polițist doar procurorul care instrumenteaza cauza are un cuvânt de spus. Nimeni altcineva. Pot sa faca oricâte presiuni un șef, nu poate impune o soluție intr-un dosar penal, doar daca este pe mana cu procurorul. Restul documentelor pe care le semnează șefii ierarhici ai polițistului sunt pură maculatură. Cu atât mai mult dacă, fiind o structură subordonată diicot-ului, asa cum se prezenta in presa, nu mai aveau nici o treaba cu poliția capitalei. Dar nah, vin alegerile si unii vor putere (a) ....Berechet!
Despre întâlnirea dintre micu Berechet si o...clapa a pianului, ea are toate caracteristicile unei întâlniri conspirate, între un informator ( clapa) si un polițist ( sper ca asa a fost si nu au fost inversate rolurile). Cine a deconspirat informatorul, probabil nu vom afla. Eu presupun ca un serviciu secret, a dorit să-l decredibilizeze pe al mic, fără a cunoaște mersul, si nu mai poate da inapoi. Din cauza asta s-a pus batista pe tambal! Că atare, vedem cum in goana dupa...popularitate, omul cu jaca, umbla pe la butoane, sa vada lumea cum este el cu geana pe interlopi si ca va lua capu' lu motoc. Cine va juca rolu'lu motiv, vom afla zilele următoare. Probabil o demisie cu drept de pensie, o înscriere intr-un partid si apoi un loc călduț in parlament. Ca si rromii aduc voturi nu? Mai ales acum cu pandemia asta!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3304
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 21 Aug 2020, 08:56

Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Avatar utilizator
Cristian IONITA
 
Mesaje: 4287
Membru din: 23 Feb 2011, 16:33
Localitate: Bucuresti

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 15 Sep 2020, 22:49

Salut!

...”Cine moare mielule?/ Si noi mieii domnule/ Si voi domnii, domnule”!....

Dumnezeu să-l ierte! :oops: :cry: :cry:

https://sindicateuropol.ro/inca-un-poli ... o03p__AjZk
Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2778
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 15 Sep 2020, 22:59

Salut!

„Poliție Școlară” doar pe hârtie și degeaba :cry: :oops: :cry:

”În ciuda semnalelor primite de la unitățile de poliție din țară referitoare la faptul că noua structură anunțată peste noapte de ministrul Vela, fără o consultare prealabilă a polițiștilor cu expertiză în domeniu și a organizațiilor sindicale, nu va putea deveni operațională din cauza lipsei acute de personal și a lipsei de delimitare a atribuțiilor, Ministerul Afacerilor Interne continuă să persevereze în bulibășeala creată la ceas de seară pentru a masca așa-zisa reformă a instituției”...

https://sindicateuropol.ro/politie-scol ... o03p__AjZk
Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2778
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 16 Sep 2020, 00:58

Salut!

Hai Vela că se poate!....Desființează-i pe criminaliști!... :oops: :cry: :oops:

https://www.stiripesurse.ro/un-fost-cri ... 05866.html
Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2778
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget

Re: Politia in actiune

Mesajde Shrek » 16 Sep 2020, 09:43

Este interesant cum dumneata, tocmai un fost " criminalist", sa induci/menții confuzie intre termeni. Din dorinta de a-si pastra unele avantaje, meritate sau nu, se încearcă crearea in presa a unei imagini apocaliptice ca urmare a desființării unei structuri ( urmată cu siguranță de " redistribuirea" personalului pe functii cel putin echivalente). Ca sa explicăm corect, serviciu sau " criminalistică, este acea parte a poliției care face......poze! Tehnic si in jargonul polițiștilor operativi li se spune si pozari. Ei fac planșe foto, ridică si examinează probe, efectuează expertize ( de cele mai multe ori, fără finalitate in procesul probatoriu). Este adevarat ca au un program haotic ( in special din cauza lipsei de personal), dar nu sunt expuși fizic contactului cu infractorii ( periculoși sau nu), doar atunci când sunt morti ( infractorii).
Cei care cauta si ( uneori mai si) prind criminali, ii trimit unde este locul , sunt polițiștii din structura denumită " investigatii criminale". Ei obercaie prin mizeriile societății, cauta, gasesc( uneori strangand de ...ouă pe câte unu') informații, află infractorul ( criminalul) si incearca sa faca un dosar beton, cu probe, pe care procurorul se va baza în instanță. Probele, inclusiv cele furnizate de.....criminalisti, se aduna între coperțile unui " roman", care va decide viitorul unui infractor.
Sa nu va închipuiți ca " sefii" unor structuri, genul omoruri de la capitala, au puteri paranormale prin care află criminalii si ii duce el personal la pușcărie. Nu! Ei, ajung acolo ( de cele ma multe ori) ca urmare a unui concurs( de imprejurari) sprijiniți politic si apoi se îmbolnăvesc de beția puterii. Nu-i totuna sa lucri douaj' de ani șef la omoruri, sa ai la picioare tota" elita" interlopă, si apoi sa te trezesti " ejectat", taman în bazinul harcov, un'e gradele se iau din doi în doi ani, pen' ca n-are cine ( lipsa de personal polițienesc....romanesc)!
Dar, asa cum am mai spus , la capitala, în aceste zile ( nu numai în politie) se toarnă ( intre ei) filmul urzeala tronurilor! Un nou sezon!
Avatar utilizator
Shrek
 
Mesaje: 3304
Membru din: 16 Aug 2015, 10:08

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 16 Sep 2020, 22:28

Salut!

Fii sigur că eu știu diferența dintre criminalist și judiciarist dar văd că în dorința de a arăta cat de documentat esti în ce-l privește pe fostul șef de la omoruri - și presupun, de dragul de a arăta cat de corecți sunt penelistii ai bagat-o pe după colț....La alții poate prinde.....Io-s prea hârșâit în curva asta de viață și știu mult mai multe decât pot spune sau scrie, așa că te salut!
Apropos, mai e apă-n mlaștină sau ai ieșit pe uscat? :lol: :lol: :lol:
Avatar utilizator
Donbazil
 
Mesaje: 2778
Membru din: 23 Feb 2011, 23:34
Localitate: Faget

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE



Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori