Am facut amestecul - 2 kg de catina galbena, data prin storcatorul de fructe, care separa automat cojile
iese cam asa:
cum a spus genutzu (multumiri) , am amestecat cu miere de salcam in cantitati egale si bagat la frigider.
Cand vreau sa beau, pun putin in pahar si adaug apa minerala (incet ca face spuma
)
Sucul rezultata este excelent, le place si copiilor, dar mai ales sotiei..
Parere personala - nu cred ca poate fi intrecut in gustul excelent prin altceva... (exceptie facand berea si spritzul
)
multumiri inca odata genutzu, mabee, nea gica.
totusi, imi aduc aminte ca am vazut odata in borcan miere cu catina sub forma de pasta.. (mierea .. opaca). cred ca pe aeroport am vazut-o, parca de la Georgescu, dar nu susnt sigur...
Cum oare s-o prepara aia? cum de nu fermenteaza? ca daca o pasteurizezi... adio vitamina C E ceea ce spune nea gica??
Ce e cu masina aia ? poate vreau si eu
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!