Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Cei 7 ani de acasa si apicultura...

Mesajde modigliani » 01 Dec 2012, 19:18

Ioani scrie: Am stat si m am gandit la interventiile mele pe acest forum si la topicul cu moderarea colectiva in special. Nu am cum sa nu observ ca atunci cand eu ma contram cu kamy si compania foarte putini dintre colegi au venit sa sprijine ideile sustinute de mine. Chestia asta ma duce la o singura concluzie ca eu am gresit prin acest demers (de bun simt zic eu) al meu si ca voi aveti dreptate.
Probabil ca celorlalti nu le pasa sau sunt de partea voastra, altfel nu mi pot explica lipsa asta acuta de reactie, de anticorpi. Iar daca totul este ok, pt toti.... atunci cine sunt eu ca sa mai incerc sa schimb lucrurile?


Prietene , eu am sa-ncerc sa te lamuresc . De gresit n-ai gresit , iar noi nu avem neaparat dreptate . Pur si simplu ne-am saturat de dogmele vietii , de conduite impuse . Venim pe forum ca sa ne simtim bine . Renunt la o carte , la un film , uneori chiar imi neglijez familia ca sa stau p-aici . Ei bine , daca tot stau p-aici ..... te rog eu mult , da-mi voie sa fiu EU ! Cum sunt , cu bune - cu rele ..... Probabil toti vor asta .
Pan-la urma acest forum este - pe langa ceea ce-l defineste efectiv - un mijloc de relaxare . Indiferent de ceea ce cauta fiecare in acesta .

Daca ai "gresit " oareunde , ei bine , ai "gresit" incercand sa ne impui o anumita conduita . Noi nu vom accepta vreodata ( eu cu siguranta NU ! ) sa fim "prelungirea" identitatii tale , si nu ne vom dezice vreodata de propriile noastre feluri de-a fi . Pentru nimic in lume . Un forum isi are farmecul sau si prin multitudinea de personalitati . Este adevarat , regulamentul este valabil pentru toti , este "suveran" . Dar nici-un regulament din lume nu-mi va putea face "transplant de cap " .

Ioani scrie: In ceea ce ma priveste, nu este nici o problema, eu pot discuta cu orice categorie de oameni indiferent de nivelul sau educatia lor si ma pot adapta fara probleme la mitocania si mizeriile obisnuite de pe forum.


Fa-o ! Pana acum n-ai demonstrat decat opusul a ceea ce spui .

( mai usurel cu afirmatiile denigratoare . Ceea ce mie poate mi se poate parea o gluma sau un limbaj plastic , tie ti se poate parea mitocanie sau mizerie . Si-atunci declansez ..... Mitocaniile si Mizeriile - in adevaratul sens al cuvantului . Cel putin eu ..... )


Ioani scrie:Fii convins ca daca eu as fi fost moderator asa cum va imaginati nu as fi permis ca colegul Mibu sa fie banat doar pt o vaga si nevinovata aluzie la sanatatea mintala a unora care sareau calul cu niste scenarii SF in timp ce dta si altii va bagati si scoateti zilnic fara probleme pe forum fara sa fiti pusi la colt. Din punctul asta de vedere daca as fi rau as putea trage concluzia ca moderatorii protejeaza marlania


Nenicule , fii atent acilea : iti convine sau nu MODERATORII SUNT SUVERANI intr-un forum . Nu ma intereseaza ce-ai fi facut tu ca moderator ( bine ca nu esti ! ) , este la nivel de "no comment" ceea ce fac domniile lor si deciziile pe care le iau . In defintiv ei sunt aceia care strunesc 3000 de oameni . Si .... crede-ma , nu-i deloc usor . Mai ales c-o fac "moca" !


Ioani scrie: Recunosc ca sunt vinovat ca am dorit sa dispara mesajele de genul celor scrise de dta in care expresii de genul ,,ma cac pe ", ,,p..a" si altele


Esti , probabil , perfect constient ca pot aborda orice subiect in cele mai savante formulari . Ei bine , unde am considerat ca este nevoie sa "ma cac" ..... am facut-o ! N-am abuzat niciodata , n-am facut-o niciodata fara un fundament sau justificare reala . Nu ma poti acuza decat de exces de transparenta ..... Discerne , te rog . Fa diferenta . Asta-s eu , si-s mandru de mine . Tata si fii-miu .... la fel . Tu ..... nu contezi .( iar daca nu-ti convin .... baga-ma la "ignore" )


......................

In fine , poate-am sa revin . In urma "celor 7 ani de-acasa" ma opresc .
Deja m-am plictisit sa-ti deznod fiecare ineptie .
modigliani
 

Re: Cei 7 ani de acasa si apicultura...

Mesajde modigliani » 01 Dec 2012, 19:23

LUCIAN AVRAM scrie: la mine la ferma , doua zile si doua nopti , te bagi ? :) si care se mai baga ? :)


Vin io , mah ..... Cu mobila ! Aveti rabdare pan-atunci ( sau , dracului , comand-o mai repede , ca-mi ploua-n gura cu gandu' la ciosvarta aia ..... )
modigliani
 

Re: Cei 7 ani de acasa si apicultura...

Mesajde paul » 01 Dec 2012, 20:31

Ioani scrie:O sa angajez probabil un boschetar ca sa mi educe copilul in cazul in care acesta va dori vreodata sa se apuce de apicultura si va fi tentat sa intre pe forumuri. Astfel de abilitati ii vor fi probabil mult mai de folos decat ce l as putea invata eu.

Mda ... probabil nu va doriti ca aschia sa sara mai departe de trunchi ... :oops:
Chestie de ... optiune personala !
Pacat de copil ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
Avatar utilizator
paul
 
Mesaje: 5607
Membru din: 17 Sep 2011, 12:12
Localitate: falticeni

Re: Cei 7 ani de acasa si apicultura...

Mesajde paul » 01 Dec 2012, 20:45

Ioani scrie: Nu am cum sa nu observ ca atunci cand eu ma contram cu kamy si compania foarte putini dintre colegi au venit sa sprijine ideile sustinute de mine.

"domnule" :D Ioani ... imi mai permit un ultim sfat la adresa dumneavoastra ... Incercati si la ... "Tradati in dragoste" !!! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
Avatar utilizator
paul
 
Mesaje: 5607
Membru din: 17 Sep 2011, 12:12
Localitate: falticeni

Re: Cei 7 ani de acasa si apicultura...

Mesajde mircea » 01 Dec 2012, 20:51

Ioani - atentie la cuvinte , formulari si sensuri.
Paul - calci pe un teren minat...despre copii nici in gluma, ca e de rau.
Pictore - mitocaniile si mizeriile de care amintesti, sigur le poti spune . Atentie insa ca se porneste de la 3 .

Eu va rog sa sa luati in serios atentionarile.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
Avatar utilizator
mircea
Site Admin
 
Mesaje: 1458
Membru din: 17 Feb 2011, 17:33

Re: Cei 7 ani de acasa si apicultura...

Mesajde modigliani » 01 Dec 2012, 20:59

Ioani scrie: O sa angajez probabil un boschetar ca sa mi educe copilul in cazul in care acesta va dori vreodata sa se apuce de apicultura si va fi tentat sa intre pe forumuri.


Auzi , mah ??? Deja ma enervezi cu aerele astea de superioritate !!!
Da' mai lasa-ne , nene , cu "injectiile" astea ......
Da o simpla cautare pe "boschet.ro - forum". ia o supradoza de marlanie .... si te "vindeci" . Ia sa vezi p-orma cum vii pe Stuparitul "in pasul strengarului" .
Pan-la urma ce PLM e aici ? Scoala de balet si maniere elegante ?

Mai sus ti-am vorbit frumos . Acum imi bag si-mi scot . Vocabularul meu ITI APARTINE ! L-AI GENERAT LA MINE , nu fac decat sa reactionez la "basinile" tale ...... culte . Esti atat de "pretios" incat mi se face greata .

Mergi la tematice si lasa cafeaneaua-n pace . Si te-am rugat sa incetezi cu "dirigentia" si cu "linia la palma" . In scurt timp iti replic cu un "atac nuclear" .

...........................

Deja exagerezi ......
modigliani
 

Re: Cei 7 ani de acasa si apicultura...

Mesajde modigliani » 01 Dec 2012, 21:03

mircea scrie:Pictore - mitocaniile si mizeriile ..............


Sunt - asa cum spun mai sus - generate de "partenerul de dialog" , ..... de cate-un fandosit d-asta de-a inventat sexu' si e convins ca pe noi ne-a adus barza ......

In mod firesc nu fac decat sa glumesc ( poate-ntr-un limbaj libertin ) . Dar nu aduc injurii gratuite . Asta deja ma enerveaza !

......................................

Referitor la avertismentul catre Paul , cel cu copiii : PERFECT DE ACORD !!!!!

Dar cine-si aduce copilul in context , context prin care , vezi Doamne , in marea sa veleitate spirituala , in "colosala" sa spiritualitate si superioritate ..... "ATINGE soft" aceasta comunitate ???

Ioani scrie: O sa angajez probabil un boschetar ca sa mi educe copilul


Bai Ioani , ..... asa sa faci , mah ! La maturitate copilul iti va fi net superior ! Vei fi mandru !!!
modigliani
 

Re: Cei 7 ani de acasa si apicultura...

Mesajde paul » 01 Dec 2012, 21:12

mircea scrie:Paul - calci pe un teren minat...despre copii nici in gluma, ca e de rau.


Eu va rog sa sa luati in serios atentionarile.

Domnule Mircea ... demersuri educative fac cu mine si cu fiu-meu !!! Nici cu nevasta-mea nu pot sa fac ... demersuri educative !!!Ca ... NU SE FACE !!! Asta ca sa fie clar pentru toti cei tentati de aceasta ... tentatie !!!
La recomandarea mea , distinsul "domn" :lol: Ioani a facut precizarea ca-i angajeaza un boschetar ca profesor copilului sau , in conditiile in care va vrea sa se faca apicultor si sa socializeze pe FORUMURI APICOLE ! :o Eu ce sa inteleg ??? Ca forumurile apicole sunt frecventate de BOSCHETARI ??? :oops: Eu ... N-AM INTALNIT NICIUNUL ! Ba din contra ...am intalnit oameni cu o vasta cultura , foarte multi peste ... media generala !!! Si banuiesc ca acestia au fost educati de PARINTI si ... PROFESORI !!! Altceva ce as mai putea intelege ??? Ca doreste ca ,copilul lui sa aiba parte de o educatie ... ALTFEL !!! E treaba lui ... Daca domnia sa asa considera , nu pot decat sa-mi para rau pentru copil.
Daca trebuia sa inteleg ALTCEVA , va rog sa ma ajutati dumneavoastra ! Eu asa am inteles din ceea ce a postat "domnul" mai sus mentionat !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
Avatar utilizator
paul
 
Mesaje: 5607
Membru din: 17 Sep 2011, 12:12
Localitate: falticeni

Re: Cei 7 ani de acasa si apicultura...

Mesajde paul » 01 Dec 2012, 21:22

Ioani scrie:
Domnule Paul, indiferent ce am avut de impartit pe acest forum nu mi am permis sa ma leg de familia si cu atat mai putin de copii dvs. Vad ca dvs. ati depasit cu mult orice limita de bun simt si mi atacati familia... Astept scuze publice pana la orele 24 dupa care ma voi dezbraca de caracter si mi voi permite sa va raspund cum cred de cuviinta chiar cu riscul de a fi banat permanent. Se pare ca daca nu ai nimic sfant si esti nesimtit esti ,,cool" pe forumul acesta.


"domnule" :o Ioani ... treaba cu PROFESORUL BOSCHETAR ... N-AM SCRIS-O EU !!! Daca dumneata nu cunosti sensurile limbii romane ... NU-I VINA MEA !!!
Reiterez ... daca duci la indeplinire operatiunea ... "profesorul boschetar" NU POATE DECAT SA-MI PARA RAU PENTRU ELEV !!!
PUNCT !!!
Nu am pentru ce sa-mi cer scuze !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
Avatar utilizator
paul
 
Mesaje: 5607
Membru din: 17 Sep 2011, 12:12
Localitate: falticeni

Re: Cei 7 ani de acasa si apicultura...

Mesajde Dila Daniel » 01 Dec 2012, 21:27

Mihai...esti un sensibil! :lol:
Pe bune,cred ca ati fost prea duri in raspunsuri catre Ioani.
Banuiala voastra ca ar fi clona cuiva(posibil dealtfel) a avut o oarecare influentza.
Eu am vazut un "apel" din partea lui ,la mai multa ,nu stiu cum sa zic-decentza in exprimari.Ca idee o imbratisez.
Si sunt convins ca sunt multi care gandesc asemeni lui.Dar nu intervin,nefiind obisnuiti sau pregatiti pentru discutii "subtile"'
Deaici si dezamagirea lui Ioani,de inteles si ea.
Voi ,sunteti mai agresivi in raspunsuri.Mai acizi.Mai obraznici. Asa este constructia voastra.
Cum voi reprosati ca sare pentru alti,(in calitatile ce i le-ati atribuit),si voi sunteti la fel! :)
De ce profitati de "abilitatile" avute si il trageti in zona voastra?
Observati va rog ca eu nu m-am pozitionat in nici o tabara... :mrgreen:
La multi ani Romania! :)
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Avatar utilizator
Dila Daniel
 
Mesaje: 2447
Membru din: 18 Feb 2011, 22:51
Localitate: Craiova

Re: Cei 7 ani de acasa si apicultura...

Mesajde proapis13 » 01 Dec 2012, 21:38

Ioani scrie:.... O sa angajez probabil un boschetar ca sa mi educe copilul in cazul in care acesta va dori vreodata sa se apuce de apicultura si va fi tentat sa intre pe forumuri......


Ai timp ca pina la miezul noptii sa-ti ceri scuze public pe forum si sa-ti retragi cuvintele scrise mai sus :oops: - rusinica

Pina una-alta educa-ti tu copilul si initiaza-l in tainele apiculturii si nu cata baza in alta parte;e mai sigur asa
Te-am citit cu atentie de cind ai aparut pe forum si ma asteptam la cuvinte mai intelepte din partea ta mai ales ca faci dovada de bunacuviinta si respect in postari.Acuma daca asta e optiunea ta nu are nimeni nimic impotriva insa trebuia sa lasi aria asta in pace mai devreme cind promisasi sa nu mai intri pe aci,suporta consecintele acum si nu mai face pe victima mai ales ca tu incepusi :!:
Paul pare el un,,trintorasi'' tinerel si novice insa ai grija ca inteapa mai abitir decat un gargaune :lol:
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
Avatar utilizator
proapis13
 
Mesaje: 7329
Membru din: 24 Feb 2011, 17:20
Localitate: Drobeta Turnu-Severin

Re: Cei 7 ani de acasa si apicultura...

Mesajde Ruben » 01 Dec 2012, 21:49

Proapis, sa traiesti! Ne lipseai pe aici. :D
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Avatar utilizator
Ruben
 
Mesaje: 887
Membru din: 24 Feb 2011, 22:51

Re: Cei 7 ani de acasa si apicultura...

Mesajde paul » 01 Dec 2012, 21:51

Domnule Ioani ... sunteti invitatul meu in ... ZONA VERDE !!!
Va multumesc !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
Avatar utilizator
paul
 
Mesaje: 5607
Membru din: 17 Sep 2011, 12:12
Localitate: falticeni

Re: Cei 7 ani de acasa si apicultura...

Mesajde kamy » 01 Dec 2012, 22:03

Ioani scrie:
la orele 24 dupa care ma voi dezbraca de caracter si mi voi permite sa va raspund cum cred de cuviinta chiar cu riscul de a fi banat permanent.

ioani prietene io am incercat fara succes sa-ti esplic ca nu prea ti-a ramas mare lucru de dezbracat!
kamy
 
Mesaje: 1879
Membru din: 18 Dec 2011, 15:30

Re: Cei 7 ani de acasa si apicultura...

Mesajde kamy » 01 Dec 2012, 22:07

D.D.decenta in exprimari mi s-a parut mai mult ca o recomandare de a nu fuma din partea unui doctor cu trabucu in gura!
kamy
 
Mesaje: 1879
Membru din: 18 Dec 2011, 15:30

Re: Cei 7 ani de acasa si apicultura...

Mesajde proapis13 » 01 Dec 2012, 22:18

Ruben scrie:Proapis, sa traiesti! Ne lipseai pe aici. :D

Pai daca exista sau nu o legatura intre cei 7 ani de acasa si apicultura se poate deduce din postarile de pina acum
Ca cei 7 ani de acasa pot influenta sau nu comportamentul nostru in preajma fintelor iubite,si aici ma refer strict la albine,se poate observa atunci cind se instaureaza acea chimie subtila intre stupar si fiinta asta mica albina si aici dau citeva exemple
Cartile scriu ca un om cind a consumat alcool nu are ce cauta in preajma albinelor,ei bine am un prieten care nu poate merge la ele decat atunci cind consuma licorile lui Bachus deoarece atunci e mai,,curajos'' iar fetele totusi il suporta si nu il inteapa decat accidental
Tot cartile scriu ca atunci cind esti parfumat nu ai ce cauta in stupina;am avut placerea sa urmaresc la lucru o doamna si sincer sa fiu mai mult m-a atras parfumul ei pe mine decit pe albine,mai mult albinele fiind ,,interesate'' de mine decat de ea,norocul meu cu masca.. :lol:
Insa tot cartile scriu ca NU ai voie sa intri la albine cind esti nervos deoarece prin aceasta transmiti starea ta de neliniste si nervozitate albinelor.
Asta o stiau bunii si strabunii nostri si au transmis-o si noua prin educatie fara sa ne explice ce si cum
Astazi banuiesc ca tot romanul stie ca atunci cind esti nervos se secreta in exces noradrenalina cea responsabila cu starea de rau si care se raspineste prin pori si la cei din jur creind acea stare de disconfort ce o ai atunci cind stai linga 2 persoane ce se cearta sau care sufera
Albina simte starea asta nefireasca si reactioneaza ca atare

In concluzie cred ca toti apicultorii au cei 7 ani de acasa chiar daca unii par ca i-au facut la,,fara frecventa'' :lol:
Aceia s-au cernut singuri si se vor cerne prin sita forumului si v-or ramane decat un nick name in baza de date
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
Avatar utilizator
proapis13
 
Mesaje: 7329
Membru din: 24 Feb 2011, 17:20
Localitate: Drobeta Turnu-Severin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE



Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 25 vizitatori