Radu16b scrie: Nu inteleg de ce sa deformat acea rama, parca sa topit de caldura si sa lasat in jos pe sarme .
Balian scrie:Mai este o cale de rezolvare care tot nu este din ceară dar perfect
rezistă la prăbușire. Foițe din plastic.
mausica scrie:Balian scrie:Mai este o cale de rezolvare care tot nu este din ceară dar perfect
Ne-ai inebunit cu foitele de plastic.
Ii numeri pe degete pe cei care au trecut complect pe plastic
Balian scrie:mausica scrie:Balian scrie:Mai este o cale de rezolvare care tot nu este din ceară dar perfect
Stai numai să vezi! Le inițiezi eu pe ei. M-am decis. Din 50 vând 40 toți pe plastic.
Pentru la anul am marfă asigurată. Desfac pe 10 rămase în 50 de roi și refac efectivul.
Anul viitor nu produc miere deloc. Fac Big Restart.
Vasile_Bucovineanu scrie:Balian scrie:mausica scrie:Balian scrie:Mai este o cale de rezolvare care tot nu este din ceară dar perfect
Stai numai să vezi! Le inițiezi eu pe ei. M-am decis. Din 50 vând 40 toți pe plastic.
Pentru la anul am marfă asigurată. Desfac pe 10 rămase în 50 de roi și refac efectivul.
Anul viitor nu produc miere deloc. Fac Big Restart.
Cand toata planeta inclusiv marile si oceanele sunt otravite cu plastic, in corpurile oamenilor exista micro plastic si studiile au aratat ca plasticul este daunator pentru organismele vii, de ce oare trebuie sa bagam plastic si in stupi sa otravim si albinele si produsele lor, atata timp cat putem folosi foarte bine ceara produsa de ele?
Apropo mierea o vinzi tot in borcane din plastic?
Shrek scrie:Sunt unul dintre cei care doresc păstrarea albinelor cât mai aproape de natural, de cursul firesc al naturii și, desigur, împotriva folosirii plasticului în locul materialelor biodegradabile. Cu toate astea, ma vad pus în situația de a " judeca" pe domnu' Bălan pentru ca folosește foite de plastic ( presupun ca este ceva alimentar, asemănător galetilor apicole din plastic), în timp ce noi, sau cei mai mulți dintre noi, folosim pungi de plastic la administrarea de sirop, turte, etc. Și știm cu toții cum arata pungile respective, după " utilizare"! Care dintre situatii este mai periculoasa pentru contaminarea mieri cu microparticule de plastic?! Întreb și io, nu ii iau apărarea lu' domnu' Balian!
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori