Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE

Aceasta rubrica se vrea a fi un altfel de calendar apicol...adica unul scris de catre apicultori. Evenimente apicole, targuri de apicultura, simpozioane...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: targ apicol Baneasa 2011

Mesajde balanescuadrian » 03 Sep 2011, 22:23

ma intreb care este diferenta dintre cea de sus si aceasta??
Fişiere ataşate
DSCN0870.jpg
balanescuadrian

Mesajde Adi Hodis » 03 Sep 2011, 22:24

balanescuadrian scrie:nea Gica pozandul-l pe nea Janese cu ochii inchisi!...dovada ca erau deschisi! :mrgreen:

Bre, in capatul mesei, parintele Renasterii discuta cu adycnst ?.
Aditzaaa !!! ... tu fuse-si ma ??/ :? ... Balanescule, de Ailime ce zici, adica ne arati ceva poze ?.
Nu mai stim nimic de domnisoara ... de Opritza ... de francezu´ ala de-l chema Nicus ... oare a-l mai cheama asa francezii ?? :P
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde balanescuadrian » 03 Sep 2011, 22:30

din pacate nu am nici o veste ady....!!..... l-am cunoscut pe Jimm....bai nene in poze pare un baietel ...in realitate ditai OMU :))....jimmule te salut!!
balanescuadrian

Mesajde balanescuadrian » 03 Sep 2011, 22:31

Maximus discuta cu AdyT ....

ps: i-am mancat micii lui nea Gica! ... vroiam sa ii beau si berea ,dar eram cu masina! :mrgreen: :lol:
balanescuadrian

Mesajde teinegru64 » 04 Sep 2011, 07:26

balanescuadrian scrie:ma intreb care este diferenta dintre cea de sus si aceasta??

Aceiași ...Mărie.Diferența ,doar de ...TOC. :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde gica » 04 Sep 2011, 10:40

Mai fratilor mai,ajunsei si eu pe acolo.Cum intru,in mijlocul drumuui prisecarul putin incruntat:
- Daca ai vre-un gand vezi ca nu sunt singur (ii arat pe ginere care era cu un cap mai inalt si cu ceva kile)
- Prieten Gica,pe altu' il astept.Stii tu pe cine.
Mai trece putin si apare tusea,imediat junghiul.Erau vorbiti.Ce sa mai zici,pupat in Piata Costitutii de mai multe ori,tra la la.Uite-i:
Fişiere ataşate
SAM_0356.JPG
gica

Mesajde gica » 04 Sep 2011, 10:46

In poza doi Victor S privea atent la unul care se invartea pe langa mine si-i zice:
- Uita-te la mine si vezi ca nu glumesc.Treci mai bine sa te traga in poza.Era cu AB.
AB cu gasca lui,pupat de Janese cu mare foc. (poza 3)
gica

Mesajde gica » 04 Sep 2011, 11:20

balanescuadrian scrie:nea Gica in timp ce era bestelit de nea Janese!

Cand zic eu cate zic de astia doi credeti ca glumesc.In poza asta Janese era la capitolul """VOI AVETI ASA CEVA MA ??? """
- Si uite atat au fost stupii de inalti,si uite atat am facut stiva de butoaie (pline sau goale ca nu a specificat) .... si besteleli de astea cum zice AB.Am ramas uimit,(m-am prefacut,) pe langa noi Victor S si fiu-sau radeau pe infundate:
Fişiere ataşate
DSCN0872.jpg
gica

Mesajde gica » 04 Sep 2011, 11:28

balanescuadrian scrie:nea Gica pozandul-l pe nea Janese cu ochii inchisi!...dovada ca erau deschisi! :mrgreen:

Si vine si clipa adevarului.Iar o pune banditelu cum vrea el.Priviti fotografiile.Cea de jos e facuta de mine si ambele sunt facute simutan:
Fişiere ataşate
DSCN0875.jpg
SAM_0357.JPG
gica

Mesajde gica » 04 Sep 2011, 11:35

Mai oameni buni,vor trece anii si va avea nevoie si sfrijitul asta mic de un orizontal.Eu voi avea alte treburi pe atunci.Unul din voi va trebui sa-i faca si lui asa ceva.II dau un sfat inca de pe acum.Orizontalul ca orizontalul da sa-l puna langa Turnul Eiffel,sa-i lege nasul pe langa el in sus cum se leaga via si jumatea care depaseste inaltimea turnului s-o taie. :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde liviu1965 » 04 Sep 2011, 14:18

Cu tot respectul , ma vad obligat sa-i tin partea lui Janese. Si pe mine ma enerveaza la culme sa fiu fotografiat.
Si ca atare, inchid ochii, intorc capul.....
Chiar vroiam sa -l intreb pe Janese daca nu schimba avatarul....... nu prea mai semeni cu el.....
liviu1965

Mesajde prisecarul » 04 Sep 2011, 14:57

liviu1965 scrie:Cu tot respectul , ma vad obligat sa-i tin partea lui Janese. Si pe mine ma enerveaza la culme sa fiu fotografiat.
Si ca atare, inchid ochii, intorc capul.....
Chiar vroiam sa -l intreb pe Janese daca nu schimba avatarul....... nu prea mai semeni cu el.....

in halul in care era, crezi ca mai putea sa intoarca "mansarda"?
:lol: :lol: :lol:
prisecarul

Mesajde Bee Happy » 04 Sep 2011, 15:52

gica scrie:Cand zic eu cate zic de astia doi credeti ca glumesc.In poza asta Janese era la capitolul """VOI AVETI ASA CEVA MA ??? """
- Si uite atat au fost stupii de inalti,si uite atat am facut stiva de butoaie (pline sau goale ca nu a specificat) .... si besteleli de astea cum zice AB.Am ramas uimit,(m-am prefacut,) pe langa noi Victor S si fiu-sau radeau pe infundate:

Eu am alta interpretare la aceasta poza:
Janese si Gica, in toiul unui meci de box liber. Vedeti pe fetele lor concentrarea si incrancenarea. Victor arbitreaza. Copilul lui Victor, cumparat in secret cu cate o ciocolata, de catre amandoi combatantii, distrage atentia arbitrului. Atunci e momentul cand Janese loveste un uppercut de dreapta, iar Gica riposteaza cu o lovitura ilegala, folosind caramida din mana stanga. :D
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde popageorgian » 04 Sep 2011, 16:04

ce o fi cu nea janese in aceste poze de nu zambeste? oare o fi din cauza caramizii din mana lui nea gica?
http://popageorgian86.sunphoto.ro/

Un om cinstit este cea mai nobila lucrare a Lui Dumnezeu
popageorgian

Mesajde prisecarul » 04 Sep 2011, 16:19

strungareata este de vina!
:lol: :lol: :lol:
prisecarul

Mesajde victor s » 04 Sep 2011, 18:06

indiferent ce se spune si se vor mai spune multe pe acest forum vis-a-vis de cei doi, intre dumnealor exista o prietenie ce va dura peste ani si ani.
eu va doresc tot binele din lume, nea Gica si nea Janese ! sunteti doi oameni ce faceti in asa fel incat omul se simte extraordinar langa domniile voastre.
si acum faza care m-a amuzat teribil la acest targ...
eu ma plimbam si cascam gura ba la una ba la alta in targ, se aude o voce grava de undeva din fata:
...victoreeeeeee, a inflorit salcamul maaaaa ! :lol: :lol: :lol:
initial am crezut ca nea Janese face misto de mine, dar uitandu-ma la salcamii aratati erau intradevar infloriti !
atat de rau i-mi pare ca am uitat camera foto acasa...aveam ce va arata !
p.s.- basca interviul de la B1TV...****V.I.P. ce sa mai...
le multumesc celor doi oameni ce au facut ca momentele petrecute in targ sa fie unele de neuitat !
victor s

AnteriorUrmătorul

Înapoi la TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE