Cam tarziu , nea Gica...acum mai ajunsai si eu in fata calculatorului,un sincer LA MULTI ANI si sa ai numai bucurii ,sanatate si belsug.
Sa traiesti.
CORNEL V. scrie:Cam tarziu , nea Gica...acum mai ajunsai si eu in fata calculatorului,un sincer LA MULTI ANI si sa ai numai bucurii ,sanatate si belsug.
Sa traiesti.
smady scrie:My BEE roog sa muncesti cat mine sa vrei sa crezi ca poti sa ai (macar usa nezidita ) dupa care sa ma dai exemplu . Daca nu sunt deacord cu furatul intr-un domeniu nu inseamna ca sunt oiaia neagra . Daca nu sunt deacord ca apicultura sa fie vanduta ieftin nu ar trebui sa fiu oaia neagra (chiar daca dl Gica crede ca nu se pricepe la vanzari , mai erau mii pe net ) . Daca nu sunt deacord ca trebui urmat sfatul vechi fara a mai avea si noi ( astia noi ) o contriburtie iar . eu unu ma simt frustrat ca unu ca Tine pomeneste numele meu ( fie el si doar de pe net )
Toate subiectele la care am sris ceva am crezut ca or sa duca numai la dezvoltare , nu la invidia de care dai dovada.
MyBees scrie:Smady, dragule... ridica-te cand vorbesti cu mine, da?
...
MyBees scrie: Cand am ajuns Nea Gica m-a anunta trist "L-ai pierdut pe Janese" de paca era "targul Janesului" nu "targul mierii"![]()
Asta in timp ce il intreba pe AdiCnst ce user am. M-am recomandat din nou. A patra oara nu o mai fac... Oricum, un dracusor din mine imi zicea sa ii spun ca sunt "Smady"M-am oprit la timp insa nefiind foarte sigur ca va gusta "gluma"...
Adi Hodis scrie:Pot sa stau jos ???.![]()
Înapoi la TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori