Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE

Aceasta rubrica se vrea a fi un altfel de calendar apicol...adica unul scris de catre apicultori. Evenimente apicole, targuri de apicultura, simpozioane...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: targ apicol Baneasa 2011

Mesajde CORNEL V. » 05 Sep 2011, 16:54

Cam tarziu , nea Gica...acum mai ajunsai si eu in fata calculatorului,un sincer LA MULTI ANI si sa ai numai bucurii ,sanatate si belsug.

Sa traiesti.
CORNEL V.

Mesajde gica » 05 Sep 2011, 17:39

CORNEL V. scrie:Cam tarziu , nea Gica...acum mai ajunsai si eu in fata calculatorului,un sincer LA MULTI ANI si sa ai numai bucurii ,sanatate si belsug.
Sa traiesti.

Nu-i tarziu Cornel,maine este evenimentul dar asa imi place mie sa incep cu 3 zile inainte,ziua sa fie zi si apoi alte 3 zile.
Asa ca pana vineri inclusiv este timp,sambata si duminica sunt pentru odihna
Ei .....,cum e ? :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde IGI » 06 Sep 2011, 12:00

La multi ani santosi. Sa ne traiti ca ne trebuiti ;)
IGI

Mesajde Gabysgg » 06 Sep 2011, 14:48

[quote="gica"][/quote]
LA MULTI ANI ,SANATATE ,Si tot ce iti doresti :)
Gabysgg

Mesajde cosmin_tanase82 » 06 Sep 2011, 15:17

LA MULTI ANI! Multa sanatate si toate cele de le doriti!
cosmin_tanase82

Mesajde Pustache » 06 Sep 2011, 17:22

http://youtu.be/W8i1rIwfpQQ
La multi ani Ne-a Gica sanatate multa :mrgreen:
Da,sti cum e in viata totul e pana prinzi practica,M-am sters de sange si de praf si-am schimbat tactica .Sunt perfect adaptat acum,doar ca practica tot ma lasa rece ca Antarctica.
Pustache

Mesajde victor s » 06 Sep 2011, 18:55

vezi nea Gica cata lume te iubeste? ma alatur si eu multimii si strig cat pot de tare...''LA MULTI ANI !''
victor s

Mesajde smady » 07 Sep 2011, 02:13

My BEE roog sa muncesti cat mine sa vrei sa crezi ca poti sa ai (macar usa nezidita ) dupa care sa ma dai exemplu . Daca nu sunt deacord cu furatul intr-un domeniu nu inseamna ca sunt oiaia neagra . Daca nu sunt deacord ca apicultura sa fie vanduta ieftin nu ar trebui sa fiu oaia neagra (chiar daca dl Gica crede ca nu se pricepe la vanzari , mai erau mii pe net ) . Daca nu sunt deacord ca trebui urmat sfatul vechi fara a mai avea si noi ( astia noi ) o contriburtie iar . eu unu ma simt frustrat ca unu ca Tine pomeneste numele meu ( fie el si doar de pe net )
Toate subiectele la care am sris ceva am crezut ca or sa duca numai la dezvoltare , nu la invidia de care dai dovada.
smady

Mesajde MyBees » 07 Sep 2011, 02:57

smady scrie:My BEE roog sa muncesti cat mine sa vrei sa crezi ca poti sa ai (macar usa nezidita ) dupa care sa ma dai exemplu . Daca nu sunt deacord cu furatul intr-un domeniu nu inseamna ca sunt oiaia neagra . Daca nu sunt deacord ca apicultura sa fie vanduta ieftin nu ar trebui sa fiu oaia neagra (chiar daca dl Gica crede ca nu se pricepe la vanzari , mai erau mii pe net ) . Daca nu sunt deacord ca trebui urmat sfatul vechi fara a mai avea si noi ( astia noi ) o contriburtie iar . eu unu ma simt frustrat ca unu ca Tine pomeneste numele meu ( fie el si doar de pe net )
Toate subiectele la care am sris ceva am crezut ca or sa duca numai la dezvoltare , nu la invidia de care dai dovada.

Smady, dragule... ridica-te cand vorbesti cu mine, da?

Era o gluma, nu m-am gandit ca e cazul sa si pictez. De stiam o faceam ca am ceva talent.
Ca esti frustrat m-am prins din prima(din prima ta postare), nu trebuie sa mai repeti. La fel si cu usa aia de care pomenesti(din nou. ai facut un fix?) :)
Invidios pe ce? Tot ce stiu despre tine este ca "ti-ai furat-o" cu niste matci(asta crezi tu) si te-ai suparat ca vacarul pe sat(zicala din popor. fara legatura cu personajul al carui nume nu-mi e permis a-l pomeni...) intrand aici sa-ti arunci mucii.

Nu vreau sa ma cert cu tine inutil. Cu toate ca imi face mare placere uneori, incerc sa fiu cat mai putin "bataios" pentru ca nu suntem singuri aici si am mai sarit calul in trecut. Daca tii totusi neaparat sa ne duelam deschidem un topic la battle si o facem acolo.

Acum poti sa stai jos.
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde Adi Hodis » 07 Sep 2011, 07:41

MyBees scrie:Smady, dragule... ridica-te cand vorbesti cu mine, da?
...

Pot sa ma ridic si eu ???
Asa deci si prin urmare, iacata-ma in picioare.

- Relax colegilor ... relax !

Daca de la o gluma ajungeti la " razbel " ... ce-o sa faceti la chestii serioase ?.

Smady ... eu speram ca stii de gluma. :roll:

MyBees ... speram sa nu dai replica ... razboinicule.

Era o gluma oameni buni care-l viza pe nea Gica ... reactia dansului, mai clar spus ... ce-i asa rau in asta ??? ... putea sa zica de numele meu dar nah´ nu tzine figura ca ma stie. :P

Va rog sa puneti " securile " la locul lor ... ca altfel nu-i a buna.

Pot sa stau jos ???. :roll: :lol:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde gica » 07 Sep 2011, 08:14

MyBees scrie: Cand am ajuns Nea Gica m-a anunta trist "L-ai pierdut pe Janese" de paca era "targul Janesului" nu "targul mierii" :)
Asta in timp ce il intreba pe AdiCnst ce user am. M-am recomandat din nou. A patra oara nu o mai fac... Oricum, un dracusor din mine imi zicea sa ii spun ca sunt "Smady" :lol: M-am oprit la timp insa nefiind foarte sigur ca va gusta "gluma"...

MyBees,personal nu am nimic cu nimeni.Afirm ca e adevarat ce ai scris mai sus.Am mers toata noaptea cu trenul,am anut loc in dreptul rotilor si trenul era plin ochi.Toti mergeau la mare,galagie,veselie,viermuiala.Asa ca scuza si tu un hodorog nedormit.
Referitor la colegul smady,nu am nimic cu el,cum sunt convins ca nu are nimeni.
A cumparat un pui de arici si din nestiinta l-a bagat in chiloti.
Omul a platit puiul de arici cu ochii inchisi si nimic mai mult.A inceput sa dea vina pe vanzator dupa ce a vazut ca mai e ceva neclar.Si cum omeneste e normal sa dai vina pe altii (cum fac si astia cu bacul acum) a zis si el ce a zis.Cu smady mai este o mica problema.E copilu lui taticu si inca nu realizeaza ca sta la masa pe banii lui taticu.In rest,toate bune.
Sa ne vedem sanatosi.
gica

Mesajde MyBees » 08 Sep 2011, 13:01

Adi Hodis scrie:Pot sa stau jos ???. :roll: :lol:

Adi, nu am avut timp sa scriu. Sper ca nu ai ramas in picioare... :P
Daca par ca nu as fi relaxat, e doar o impresie.

Nea Gica, eu sper ca intelegeti ca in mai toate mesajele mele eu pun o mare doza de autoironie. Sa nu cumva sa credeti ca era vreun repros la adresa Dumneavoastra, sau a altcuiva...
Remarca legata de colegul respectiv s-a vrut a fi o gluma nevinovata(Adi a sesizat exact). Ca nu a fost inteleasa asa, e un risc de care sunt constient si pe care mi-l asum.
Pur si simplu cand intru pe acest forum ma simt ca la o intalnire "la o bere" cu prietenii si mai scap cate o gluma, uneori poate nesarata.
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde smady » 14 Sep 2011, 20:29

Buna seara

Albinele tale eu ma ridic in picioare cand vorbesc cu orcine ( = cine e ca si functie ) este un gest de respect , trebui sa respecti ca sa fi respectat .
Dl Gica nu mai stau la masa cu Tata de la 18 ani ( multe as da ca s mai pot ) , renunta la a mai cataloga lumea dupa pareri preconcepute .
Apropo nu am nimic cu nimeni .

Numai bine
smady

Mesajde gica » 14 Sep 2011, 21:46

smady,afirmatia mea are alt inteles.
Te rog sa ma scuzi.
gica

Mesajde valter » 15 Sep 2011, 18:41

Mai oameni buni, da' la targul asta nu s-a facut decat o singura poza? Si aia cu un stupar cu ochii pusi la hodina.
valter

Mesajde gica » 15 Sep 2011, 22:21

Valter,eu am stat in targ 4 ore.Nou a fost un sistem de hranire cu niste furtunete si pompa pentru mai multi stupi simultan si singurii fabricanti de drojdie de bere inactivata din Romania.
In rest ce stii.Vesnicii stupari care vin sa se vada cu altii.
Acum sa te iau la rost,ce poza aia e de doi bani?
Omul numara in gand cate albine vazuse in unicul stup pa care il mai are - 12 ... 14,15 sau cam asa ceva.
Da matali nu ai facut o poza cu aia care au zis vineri de crotaliere ?
gica

AnteriorUrmătorul

Înapoi la TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE