Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE

Aceasta rubrica se vrea a fi un altfel de calendar apicol...adica unul scris de catre apicultori. Evenimente apicole, targuri de apicultura, simpozioane...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Congres de apiterapie la Brasov

Mesajde MyBees » 23 Sep 2014, 15:41

Cgiar daca nu e targ, se incadreaza la evenimente apicole.

In perioada 17-19 octombrie 2014, are loc la Brasov, la hotel ARO PALACE cel de-al VII- lea congres al Societatii Romane de Apiterapie, si primul congres al Federatiei Internationale de Apiterapie.

Mai multe detalii gasiti aici: www.apitherapy.com

Se preconizeaza a fi un eveniment deosebit si cred ca participarea la acest congres este o oportunitate enorma pentru apicultori, pana la urma, alaturi de medicii practicieni, unul din pilonii principali ai apiterapiei. Pentru ca nu-i asa? Oamenii au nevoie de medici/terapeuti, iar acestia au nevoie de albinele si produsele noastre, iar noi trebuie sa invatam continuu cum sa le crestem, astfel incat enormele binefaceri ale apiculturii sa se rasfranga pozitiv asupra vietii.

Personal, ma consider un rasfatat al sortii avand in vedere lucrurile pe care le-am aflat, oamenii pe care i-am cunoscut si momentele extraordinare pe care le-am trait in putinul timp de cand sunt membru al SRA. Nu a existat niciun eveniment de la care sa nu plec cu tolba plina si incarcat pozitiv.

Acestea fiind zise, va astept cu drag sa ne strangem mainile.
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Re: Congres de apiterapie la Brasov

Mesajde MyBees » 20 Oct 2014, 21:13

Maine, odata cu cel de-al doilea atelier practic, se incheie congresul. Sunt deosebit de surprins de interesul manifestat, aici, pentru acest eveniment...
Personal insa, deja freamat la gandul urmatorului congres.

"Mergem inainte!"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde delorin I » 20 Oct 2014, 22:49

Chiar asa? Esti pe cale sa devii CONGRESMAN? :) Sper ca ai un sac plin cu noutati!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde MyBees » 20 Oct 2014, 23:55

Stii cum?! Imi bubuie capul de noutati, "tone" de informatii si idei noi. Stii cum e albinul sef, cu ideile de un milion de dolari. Zilele astea le-am pierdut sirul...
Daca nu te-oi face sa regreti ca n-ai venit, "sa-mi zici mie cutu"... :)
---
MyBees

Înapoi la TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE