activ scrie:lucky5strike scrie:activ scrie:lucky5strike scrie:Ai vrut tu sa-ti dovedesti ca se poate.
La o aşa iarnă ... chiar am avut ce să-mi dovedesc.
Mai e o luna si ceva. Atunci vedem cum sta treaba.
Cred ca rod tot.
Uite trecură două luni ... şi "copilu" se făcu mare.
PS. Foto ieri ... 24.03.2017, ... format din 5 rame cu puiet ... 4 rame blocate cu miere şi polen ... şi cu o ramă clădită am lărgit cuibul pentru a nu bate pasul pe loc ... fiindcă albină are destulă.
PS. 2 Familia are matcă marcată verde ... şi nu s-au făcut uniri sau alte trucuri pentru mărire nici în toamnă şi nici acu'n primăvară.
lucky5strike scrie:activ scrie:lucky5strike scrie:activ scrie:lucky5strike scrie:Ai vrut tu sa-ti dovedesti ca se poate.
La o aşa iarnă ... chiar am avut ce să-mi dovedesc.
Mai e o luna si ceva. Atunci vedem cum sta treaba.
Cred ca rod tot.
Uite trecură două luni ... şi "copilu" se făcu mare.
PS. Foto ieri ... 24.03.2017, ... format din 5 rame cu puiet ... 4 rame blocate cu miere şi polen ... şi cu o ramă clădită am lărgit cuibul pentru a nu bate pasul pe loc ... fiindcă albină are destulă.
PS. 2 Familia are matcă marcată verde ... şi nu s-au făcut uniri sau alte trucuri pentru mărire nici în toamnă şi nici acu'n primăvară.
Arata prea bine copilu'!
Aline, sfat, scoate polistirenul ala... n-are ce cauta in lada... d-aia nu mai pot albinele de polistirenul tau... demult aveau mai multa grija, puneau papura...![]()
Indemnul il adresez tuturor "polistirenistilor"... mai ganditi-va ca mancati si voi din mierea aia...
activ scrie:... demult nu scotei un NUCLEU că ăsta, cu indulgența pe 2 rame, dintr-o iarnă ca cea care a trecut, fără ceva "trucuri" de'ale vremurilor recent apuse.
codrean.iulian scrie:foarte frumoasa stupina![]()
va urez multa sanatate si putere de munca!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori