Ploua de 2 saptamani, aveam atunci doar 2 vetre, una la munte cu aprox 50 de familii si una la Vaslui cu 110-120 de familii. La munte le-am dat sirop si vazand ca sunt slabe sanse sa fie vreme buna pentru salcam am pus caturi si pe cei de la Vs pentru a da loc pentru albine, cules zero. Apoi am plecat la mare la niste prieteni, sanse de innotat in mare oricum nu erau.
Ne-am intors dupa 4 zile si in urmatoarea zi ne-am dus la albine sa pregatim stupii pt a da sirop. Multe caturi au fost puse fara rame in ideea sa avem loc pentru pungile cu sirop. Au umplut tot cu miere si faguri.
Nu mai tin minte cata miere am extras, dar stiu ca din rame nu am extras prea multa, in schimb am avut multe kg de faguri numai buni de pusi in caserole pt vanzare, si dupa ce am topit toti fagurii crescuti aiurea am obtinut peste 70 de kg de ceara. Noi am pus caturi la toti, dar nu le-am si umplut cu rame in totalitate pentru ca ne pregateam sa dam sirop in pungi

Unii au avut un cat cu rame + unul gol. Altii deja aveau 1-2 caturi pline cu albine si am mai pus unul cu rame + unul gol si tot asa. Rame la cladit nu am pus prea multe pentru ca stupii erau oricum la limita cu rezervele.
In cele 4 zile si jumatate nu a plouat, in schimb a fost umiditate si innorat, salcamul a secretat bine de tot.