Caline, pai cred ca cuvantul cheie este "inamovabil" (adica nedemontabil, permanent) si pentru a-l defini (ca la noi legea e facuta sa se interpreteze nu sa se aplice cum e), revenim la ceea ce am spus eu mai sus, adica orice constructie care NU are fundatie, nu necesita Autorizatie de Constructie.
Pentru a primi AC si apoi PV de receptie, tregbuie sa existe un Proiect. Proiectul trebuie insotit de avize (minimum mediu, electrica si inca ceva, nu mai stiu). Daca ma apuc sa fac proiect pentru cotetul de gaini sau magazia de lemne.. am pus-o...
Deci - tot ce nu are fundatie, nu necesita o Autorizatie de Constructie, urmata ulterior de un proces verbal de receptie a constructiei respective.
Acum, e posibil sa fie nevoie de o notificare la primarie (imi aduc aminte ca am avut pentru gard o notificare pentru imprejmuire).
Am scris mai sus, referitor la sala de extractie a mierii, de pardoseala cu linoleum special.
Am gasit mail-ul respectiv, vedeti fotografiile de mai jos referitor la marginea pardoselii.
Mesajul prmit de la ei este urmatorul:
SOLUTII COMPLETE PARDOSELI PENTRU SPITALE
Covor pvc / linoleum trafic intens 8.7 eur/mp +tva
Covor pvc cu poliuretan pentru protectie impotriva petelor...utilizare in special in: spitale, scoli si alte locatii cu trafic intens. Caracteristici: antibanterian, antifungic, rezistenta la substante chimice...
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!