balasbebe scrie:Cred ca acum culege Basinacalului.
balasbebe scrie:M-a sunat acum Janese sa sterg postarea ca nu-i frumos ce am scris.
Eu ce sa zic decat ca de la el am invatat sa nu dau nimica din casa nici macar un cui , dar o poza nici atata.
arnautu valentin scrie:bre io n am ce foto sa bag de la m,n din stupina ca na...tot ce stiu chiar si cum se stramba cuiu de la mata am invatat asa ca nu ma dau la prefesor!numa asa scot batu prin gard! da stai linistit bn ca ai mancare n caturi ca are unde se ridica
janese scrie:balasbebe scrie:M-a sunat acum Janese sa sterg postarea ca nu-i frumos ce am scris.
Eu ce sa zic decat ca de la el am invatat sa nu dau nimica din casa nici macar un cui , dar o poza nici atata.
fir-ai al dracu sa fii de putoare,acum de sf ion!!!!cum te-am rugat eu ma sa stergi postarea???tu nu esti sanatos la cap????![]()
janese scrie:mai vrei ceva de la vrednicu janese??
azi 07 01 2017 am inceput sa dau caturile jos
janese scrie:eu iernez numai pe miereee baaa!!!!stii tu vorba aia....numai mierea cat valoreaza!!!!nu-ti place????lasa-l aci sa-l vezi peste o luna cum se imbarbateaza!!!!
CORNEL V. scrie:janese scrie:mai vrei ceva de la vrednicu janese??
azi 07 01 2017 am inceput sa dau caturile jos
Nea Jane,eu ti-am mai zis,de ce mai dai caturile jos,mai e putin si trebuie sa le pui la loc,acum vine salcamul
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori