cristi_vidican scrie:Primul număr reprezintă anul. După linie e nr paginii de la care începe anul.
Nu-i mai văd rostul actualizării.
Aici se discută despre culesul la salcâm.
Pentru că în aceste zile sunt temperaturi cu minus, salcâmul poate fi afectat.
Acum mulți ani am văzut cu ochii mei cum a afectat salcâmul pe un deal. Până la un punct, nicio floare. De la acel punct, plin de flori.
Sperăm să fie bine și să fie miere
Balian scrie:Eu nu înțeleg nimic.
cristi_vidican scrie:
vom vedea! a zis orbul.
cristi_vidican scrie:An de creangă?
Cu ce? Cu cine?
Foarte mulți au stupii praf. Primăvara asta nu ajută la roire.
jonny_it scrie:Asa ziceam si eu pana ieri. Am niste roi mai lesinati pe vatra din Vaslui. Iernati pe 4-5 rame + le-am mai pus 2 cu miere acum ceva timp. Ieri mi-am dat seama ca 7-8 rame nu le mai ajung.
Sunt curios ce o fi in aia care deja aveam 9-10 rame pline cu albine la iesirea din iarna
cristi_vidican scrie:jonny_it scrie:Asa ziceam si eu pana ieri. Am niste roi mai lesinati pe vatra din Vaslui. Iernati pe 4-5 rame + le-am mai pus 2 cu miere acum ceva timp. Ieri mi-am dat seama ca 7-8 rame nu le mai ajung.
Sunt curios ce o fi in aia care deja aveam 9-10 rame pline cu albine la iesirea din iarna
Dacă e sănătos, are regină tânără, proteină și energie suficiente, atunci explodează.
Problema e că mulți stupi sunt slabi din cauza bolilor.
Acei stupi nu explodează.
Una e să fie mici pt că așa au fost băgați in iarnă pt că au fost roi.
Alta e să fie familii care toamna trecută scădeau văzând cu ochii.
cristi_vidican scrie:An de creangă?
Cu ce? Cu cine?
Foarte mulți au stupii praf. Primăvara asta nu ajută la roire.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori