Rămâne cum am stabilit :nici anul viitor nu se acordă.
https://madr.ro/proiecte-de-acte-normative.html
cristi_vidican scrie:Mă bucur din toată inima că nu s-a aplicat programul miere în școli.
Apicultorul ar fi avut numai de pierdut.
Shrek scrie:In legatura cu mierea in scoli, eu cred ca ar fi fost utila, cel puțin pentru stimularea acestei" piete", de o acțiune voluntara/ gratuită. Nu cred ca ar săraci cineva daca ar dona 10 kg de miere. Ar fi util daca ar accepta cel puțin pentru preșcolari și ciclul primar (I-IV), macar două zile pe saptamana o acțiune gen " lapte si miere", gratis. Dacă programul se va dovedi util, probabil ca ar deveni absolut necesar, mai ales daca părinții ar solicita asta! Zic si io!
kovacslg scrie:Solutii exista.
1. Orice apicultor care are drept sa vanda miere la borcan sa poate participa!
2. Achizitia sa fie facuta la nivel de unitate scolara si nu la nivel de inspectorat.
3 procedura sa fie simplificata drastic, cu stabilirea unui pret la poliflora, cine vrea participa cine nu, nu.
(18-20 ron/kg)
Closcutz scrie:kovacslg scrie:Solutii exista.
1. Orice apicultor care are drept sa vanda miere la borcan sa poate participa!
2. Achizitia sa fie facuta la nivel de unitate scolara si nu la nivel de inspectorat.
3 procedura sa fie simplificata drastic, cu stabilirea unui pret la poliflora, cine vrea participa cine nu, nu.
(18-20 ron/kg)
La punctul 1 este o mare problema pentru că majoritatea suntem autorizați DSVSA doar pt a preda mierea procesatorilor. Cu punctul 2 total de acord.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori