sorinmob scrie:nu mai pot sterge mesajele citite cu optiunea :marcheaza mesajele a fiind citite
Jean Valjean scrie:As vrea sa stiu daca este o problema a forumului sau asa trebuie sa functioneze, ca atunci cand vreau sa vad mesajele unui utilizator si vreau sa accesez a "n"-a pagina, imi apare mesajul "Ne pare rău dar nu puteţi căuta pe forum în acest moment. Încercaţi din nou peste câteva minute."
Problema asta nu o am de azi , ci de foarte mult timp.
samuellazea scrie:Salutare mircea,
As avea si eu o intrebare si m-am uitat prin instructiuni si nu am gasit nimic in legatura cu asta. Vreau sa te intreb despre cum pot face export la MP ca sa le salvez pe comp sa mai eliberez spatiu. M-am uitat si am vazut ca este csv si xml. Am incercat sa le export si csv si xml. la csv apar in mai multe coloane si nu poti descifra care de unde ii si unde continua. Am incercat insa si xml. Problema e ca imi exporta doar ce am primit. Nu este vreo modalitate sa pt exporta tot mesajul cum apare in istoricul mesajului? In caz ca se poate, chiar daca e mai complicat poti sa imi spui ca ma descurc eu
Toate cele bune,
Sami
delorin I scrie:Buna seara! De ceva vreme nu pot sa vad pagina a doua a mesajelor postate de mine. De pilda vreau sa postez in subiectul lavanda...find mai vechi nu pot ajunge acolo din mesajele mele! Apare un mesaj - Ne pare rau....nu puteti accesa in acest moment! Sa dau cautare?
delorin I scrie:Fara sa fi cautat nimic anterior! Pur si simplu nu funtioneaza.........
Înapoi la NAVIGARE PE FORUM - INSTRUCTIUNI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori