CATALIN scrie:am zis valori
Sarut mana Catalin.Putin lipsea si ma trceai la obiecte ve valoare.Raman sa fac parte din viata. Multumesc.
Cu respect.
CATALIN scrie:am zis valori
mircea.costache scrie:CATALIN scrie:am zis valori
Sarut mana Catalin.Putin lipsea si ma trceai la obiecte ve valoare.Raman sa fac parte din viata. Multumesc.
Cu respect.
paul scrie:mircea.costache scrie:CATALIN scrie:am zis valori
Cu respect.
CATALINE ... ai pus-o "original"cu MeSeCe-ul !![]()
Cred ca, pana nu-i inveti pe de rost vreo trei Compendii de ... Teoria Conspiratiei, nu mai pupi tu restabilirea ambasadelor!![]()
LE ... stiu ca nu stii ... Compendiu= tratat de tratat ( cum ar fi baiat de baiat, pe intelesul tau) !
lucky5strike scrie:Frumos si accesibil, organizare buna, ceva poze de ansamblu - http://www.facebook.com/costi.bodescu/photos
Serile... se incheie in traditie olteneasca, cine vrea, anii viitori se poate convinge.
akmm scrie:Foarte interesant Targul de la Craiova.
Daca nu apareau cele cateva poze cu centrifuge as fi zis ca era o nunta.E bine si asa, macar aflam pulsul vietii.
akmm scrie:Foarte interesant Targul de la Craiova.
Daca nu apareau cele cateva poze cu centrifuge as fi zis ca era o nunta.E bine si asa, macar aflam pulsul vietii.
mircea.costache scrie:Buna ziua
Trebuie sa recunoastem ca a fost OK. INSA TREBUIE SA VEDEM CAT DE MARI AM DEVENIT FIIND ATAT DE MICI
Toate cele bune.
Dila Daniel scrie:...akmm...noi profitam de orice ocazie sa fim "vii"
trebuie insa sa recunosc ca si eu as fi vrut poze cu produse,cu impresii,critici si aprecieri vis-a-vis de targul in sine...
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori