tuturicius scrie:...
Si asta trebuie rezolvat pe viitor. Ori sta ospatarita langa (ciorba de) burta (a) mea, ori sa fie inlocuita cu una mai batrana si aia poate sa stea unde vrea ea ca nu mai conteaza!
joohny scrie:Ahha.Voi ati mers acolo pt. ciorba,cum trebuie pus una alta ,ba chelnerita e asa si asa sau pt. a va intilni intre stupari si sa mai puneti o caramida in domeniul apicol?
ves.lucian.zabrani scrie:HOPA !!! Vorba lui Adi Hodis : stai asa ca nu-i asa !!!
Faptul ca ospatarita s-a nimerit langa mine , a fost pura intamplare !!!
![]()
![]()
ves.lucian.zabrani scrie:HOPA !!! Vorba lui Adi Hodis : stai asa ca nu-i asa !!!
Faptul ca chelnerita s-a nimerit langa mine , a fost pura intamplare !!!
![]()
![]()
tuturicius scrie:Dila Daniel scrie:mircea.costache scrie:...
PS. Smantana si hreanul se pun langa ciorba de burta asa cum sunt asezate pe comanda data la ospatar.Atunci cand nu esti pregatit cu meniul pui vorbe si cauti aroma in smechereala
Da asa este.La masa ta a fost o scapare din partea celei ce a servit.Asta arata ca nu a mers totul ca uns.Se va rezolva in viitor.
Dar de la asta pana la exagerarile tale..."e multe"! Tu le vei rezolva oare in viitor?
Pot sa confirm si eu! La masa mea ospatarita mi-a pus ciorba in fata, smantana langa ciorba, unde trebuie, in schimb nu statea ea unde trebuie. Era prea departe de ciorba mea![]()
Si asta trebuie rezolvat pe viitor. Ori sta ospatarita langa (ciorba de) burta (a) mea, ori sa fie inlocuita cu una mai batrana si aia poate sa stea unde vrea ea ca nu mai conteaza!
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori