Nicolaie Astaifoaiei scrie:Ia ca Bals si Filip au sedinta .
pupati-as coada ta de fraierici,de cand te-asteapta .oaiele mele!
nebunulee!
baga,sunt in forma!
nu vezi ca n-am cu cine?
SPER ca nu ma dezamagesti!
(mortaciuneo)
Nicolaie Astaifoaiei scrie:Ia ca Bals si Filip au sedinta .
MIHAI BALS scrie:baga,sunt in forma!
Nicolaie Astaifoaiei scrie:MIHAI BALS scrie:baga,sunt in forma!
Bina ca iesti .
Ca Filip crede ca iesti in formol .
MIHAI BALS scrie:neamtu peter pan,te BAG in ECUATIE!
sa fii mandru!
ce-ai facut tu la viata ta?
(de la stadiul de flacau pana la casatorie,asta fiind pasul 1)
urmeaza 2.
hai peter!
ai.oaie?
peterneamt scrie:Îi rog frumos pe cei ce administrează forumul să elimine postările ce nu au legătură cu apicultura, sau pe cele ce aduc prjudicii de imagine forumului ! Forumul nu ar trebui să fie alceva, decât un mijloc de informare şi de culturalizare şi cred că nu ajută pe nimeni să citească .....''nimicuri''.....
ps. poate nu ar strica interzicerea anumitor persoane care postează...... fără a aduce idei sau informaţii pertinente forumului !
Shrek scrie:Ce-ai mah, ti-a lasat mosu` in cizme, un furtun inodat si poti trage......aerosli?! Cum de-ai intrat asa devreme , ai pierdut cheile de la pivnita?
CATALIN scrie:Moderatoriii...va place mocirla....au plecat cei ce valorau de la butoane si d asta a ajuns forumul in halul asta...va place...va distrati???sau doar mocirla mai are audienta aici cu voi la carme...rusine fratilor
Shrek scrie:Ce-ai mah, ti-a lasat mosu` in cizme, un furtun inodat si poti trage......aerosli?! Cum de-ai intrat asa devreme , ai pierdut cheile de la pivnita?
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori