CATALIN scrie:Probabil pentru oltenii mei treaba e mai complicata...nu pot face un copy-paste din msg private sa va arat ce intrebari are colegul meu caracatita vizavi de protap
..insa poate e si asta de specificat..asadar la protap vom pune anul acesta 1 oaie si o serie de pui...servirea nu va exista la masa DECI cine va dori sa manance va trebui sa-si aduca aminte de pastoral si sa se serveasca singur direct de la sursa...imi doresc ca in acesta zi sa ma bucur de prezenta dumneavoastra nu sa stau la protap....va multumesc pentru intelegere si astept incontinuare sugestii
Asa domnule,precizari clare
Pentru ca ai raspuns pe forum, la mesajul meu privat ,intr-un mod care poate fi interpretat
Uite ca eu pot:(copy-paste )
intanire
Dată expediere: Astăzi, , 00:24
Expeditor: caracatita
Destinatar: CATALIN
asta voiam sa o pun pe forum.si am zis ..stai ma... sa vad ce zici tu inaite de...
CATALIN scrie:...asa ca decizia noastra a organizatorilor a fost sa impunem un meniu ca toti cei prezenti sa fim egali...iar tot ce am specificat ca se va face se plateste de toti...frateste...
Frateste,frateste,dar sa stim si noi cine: aia care apuca si sau aia care stau la mese si asteapta.
Deci spune omule,(anunta)protapul este afara,se poate "taia"din el, va poftim.
Vin si eu cu "suriul"(cutit) la mine,si ma comformez.
Este foarte simplu de spus de la inceput, nu ca anul trecut,cand eu m-am uitat la protap,asteptand sa fiu servit la masa(cum sa imtamplat in 2015) si cu uitatul am ramas.dar si cu discutiile pe care le-ai provocat
PS:"mancatiasi", eu oricum vin
apropo, spune la oameni pe forum ,ce o sa puneti la protap pana la urma
CATALIN scrie:Aaa si inca ceva....suriu de care ziceai in msg sper sa-l folosesti doar pentru protap domnu Caracatita...nu de alta dar am observat ca....cu cat avanseaza cheful in ziua respectiva cu atat mai mult te apuca o dragoste nebuneasca de mine
caracatita scrie:
Cred ca toata lumea a observat "ca....cu cat avanseaza cheful in ziua respectiva cu atat mai mult te apuca..."
PS:nu-ti fie frica,niciodata nu am avut cutit la mine, de frica sa nu mi-l ia potentialul "vrajmas" si sa ma transform in victima...
sunt prea pacifist de fel,dar vorbesc ,cateodata mult ,dar stiu ce vorbesc.