Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bezna Zorilor » 03 Mar 2022, 20:56

De acord cu mortii, doar ca nimeni nu a luat in considerare si orgoliul lui Putin, toti au luat in considerare doar banii.
Poate o sa radeti...dar la cum arata situatia, pare ca inca asistam la caderea imperiului roman.

Sunt foarte multe presupuneri despre cine tine cu Putin si cine nu. Informatori am si eu...si este aceeasi discutie ca aici. Votantii psd nu sunt doar niste batrani fara dinti momiti cu 50 de lei, asa cum nici acolo sustinatorii lui Putin nu sunt doar cativa.

O mana de sugatori la globalisti care nu a citit nimic...nu intelege ce pericol reprezinta aceasta frectie a culturii vestice asupra civilizatiilor. Dar cine e destept intelege.

In fine, e mai complicat. Asa, semnez...agenta Rusiei!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde jonny_it » 03 Mar 2022, 21:04

Bezna Zorilor scrie:De acord cu mortii, doar ca nimeni nu a luat in considerare si orgoliul lui Putin, toti au luat in considerare doar banii.

Nimeni nu a tinut cont de orgoliul lui. A fost cea mai mare greseala a vesticilor. Cat timp se intoarce in Rusia ca un invingator pentru el este ok.
Si da, este sustinut de multi oameni, media controlata de stat face minuni. Problema este ca media nu tine de foame mult timp si rusii o duc din ce in ce mai rau.
jonny_it

Mesajde Bezna Zorilor » 03 Mar 2022, 21:18

Ok deci... propaganda din vest e buna si din est nu?
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde jr1 » 03 Mar 2022, 21:35

jonny_it scrie:[quote=. dar vreau sa intreb pt un prieten... daca nu se face invatamant in limba materna, ce se intampla cu identitatea acelui individ?????

.... Nici ucrainienii nu sunt sfinti,... ;) da, dar sunt dusmanii dusmanilor mei si ca atare sunt prietenii mei!

....Nu am nimic cu rusii, sunt si ei cu 2 picioare si 2 maini ca noi,
nici eu! ca doar asasinii de ukrainieni si distrugatorii Ukrainei sunt spanioli, mexicani,scotieni, extraterestri;
si mai nou, aia care ameninta ca distrug lumea nonrusa cu bomba nucleara sunt Dalai Lama si niste calugari shaolini.
am cunoscut si eu niste rusi, cu doua saptamani in urma, astfel:
-in fata mea, la aeroport era un grup numeros de turisti care vorbeau nefiresc de tare in limba rusa. unul din ei a prezentat un teanc de pasapoarte pe care scria UNIUNEA EUROPEANA- ROMANIA. cand l-a intrebat ofiterul de la imigration in engleza, spaniola si franceza cati sunt, nu a inteles ce il intreaba. eu vazand ca are pasapoarte romanesti, l-am intrebat in limba romana daca pot sa-l ajut, sa-i traduc ce vrea ofiterul.
raspunsul a fost : ia ne panimaiu shto tî gavarit.
-dupa ajungerea la hotel, s-au contopit cu alte grupuri, au ocupat aquabarul si nu au mai iesit o saptamana. toti aveau tatuat pe spate un tanc si steaua comunista.

....Probabil rezultatele razboiului sunt cele care sunt tocmai pentru ca multi militari rusi nu vor sa-si ucida semenii dintr-o tara care are o cultura si o limba apropiata de a lor.....
te referi cumva la distrugerea Ukrainei, la spitale, scoli, gradinite si cladiri de locuit bombardate, astea le-au facut militarii rusi pacifisti?
....Putin este un arogant care a inceput un razboi in momentul cand tarile vestice l-au tratat cu aceeasi aroganta....
...dupa parerea mea si a lumii democratice, putin este un asasin, un talhar de drumul mare, care se crede buricul pamantului; da este vina exclusiva a occidentului ca a crezut ca rusia si putin pot fi partenei seriosi si nu samanta raului in lume; occidentul a pus botul la propaganda rusa, a inchis producatorii de energie din combustibil fosil si nuclear, devenind legati de monstrul rusesc
:[/quote]
jr1

Mesajde yuonyuon » 03 Mar 2022, 21:41

pana aci propaganda vestica vad ca a dat roade ...in proportie de 90% ...efectul este acceptabil...
se poate si mai bine....nui nimic e timp.... ;)
yuonyuon

Mesajde Bezna Zorilor » 03 Mar 2022, 21:45

jere, ai baut din strachina lu' basescu!

un comentariu...

Destul de curios faptul ca niste Arabi par Mai interesati de Lavrov decit acesti patrioti cu clabuci la gura de prin confortabile studiouri.
Maine se fac 14 Ani de cind Sirbilor le a fost juridic distrusa Tara.
78 de zile si nopti in care o tara demna s-a aparat SINGURA Fara ajutor. Demonizati, urgisiti, injositi…
Televiziuni atacate cu rachete. Vucici a scapat doar pt ca a intirziat la serviciu 15 minute.
Scoli, poduri, spitale, Biserica, minastiri toate distruse de stapinii lumii libere.
Marti Ahtisaari, neutru chipurile le a zis: Predati va, altfel va intoarceti la evul mediu.
Cel care ar fi putut sa ii salveze era cind beat cind mahmur.
Acum ca in locul lui e unul cam treaz, stapinii lumii libere si liberele lor cadine se isterizeaza.
Ce spectacol….
Bezna Zorilor

Mesajde jr1 » 03 Mar 2022, 21:48

Atentie!
noaptea mintii este troll rus!
..baut dupa Basescu! probabil, dar tu sigur sugi la țâța lui putin!
care țâță? stii tu care.
jr1

Mesajde Bezna Zorilor » 03 Mar 2022, 22:09

argumente de c*cat, vad ca nu ai nicio pozitie logica sau morala la restul. cum va descoase cineva ca sunteti sugatorii unei culturi periculoase plina de homosexuali si atacuri pe toata planeta...cum raspundeti inapoi..haha sluga lu Putin. hai ma sictir!!!
Bezna Zorilor

Mesajde jonny_it » 03 Mar 2022, 22:16

Bezna Zorilor scrie:Maine se fac 14 Ani de cind Sirbilor le a fost juridic distrusa Tara.

In Serbia era razboi civil. Stii cati copii si civili au gasit inclusiv ai nostri aruncati prin fantani si gropi comune?
jonny_it

Mesajde yuonyuon » 03 Mar 2022, 22:23

jonny_it scrie:
Bezna Zorilor scrie:Maine se fac 14 Ani de cind Sirbilor le a fost juridic distrusa Tara.

In Serbia era razboi civil. Stii cati copii si civili au gasit inclusiv ai nostri aruncati prin fantani si gropi comune?
jony hai sa o luam babeste....de ce era razboi civil? ce motiv ?..cine cu cine?

unde in istoria a existat razboi civil sau revolute!!???...adika deadevaratelea
yuonyuon

Mesajde Bezna Zorilor » 03 Mar 2022, 22:29

Si daca este razboi civil te duci si distrugi tot? Ce treaba ai tu America acolo de rezolvat????
Bezna Zorilor

Mesajde Shrek » 03 Mar 2022, 22:47

78 de zile si nopti in care o tara demna s-a aparat SINGURA .......

Înainte de asta, a fost masacrul de la Srebrenita! O simplă căutare pe gogh si vei afla lucruri interesante. Sau, daca nu ai incredere in gogh încearcă pe wikipedia! Oamenii aceia au fost uciși de militari sârbi doar pentru că erau ...musulmani.
Nu, nu s-au apărat singuri! I-au ajutat rusii! Atunci, tehnica lor era incomparabil de uzata moral fata de ce avea nato. Si au pierdut. Dar sârbii, un popor demn de altfel, fiind conștienți că au crescut la san un monstru , si-au dus crucea in tăcere! Ceva in genul ucrainienilor de azi, dar cu foarte multa modestie.
Pentru cei din generatia tânără, este greu sa inteleaga istoria de acum 60-70-80 de ani. Rusia, sau urss, cum se numea atunci, în urma războiului, au rupt efectiv din Romania, Bucovina de nord, Maramureșul ,Basarabia si partea de sud a Basarabiei ( am un lapsus acum despre denumirea ei. Parte dintre ele au fost incorporate in ucraina de azi iar restul a format rss moldovenească. Dispariția românilor din teritoriile ucrainene, nu este întâmplătoare. Pur si simplu au plecat în bejanie( multi dintre ei au fost uciși înainte de a trece granița în Romania), altii au fost deportați, exterminati pur si simplu doar pentru că erau români. In constiinta lor, românii de acolo( ucraina) nu făceau diferenta intre ucrainieni sau ruși. Toti erau ruși. Iar despre viata de după război, pentru românii rămași dincolo, exista un singur cuvant: iadul pe pământ. Apoi, a venit comunismul, cu propaganda lor, generațiile sau schimbat, rănile sau mai cicatrizate.. ..
Ironia sorții face ca azi sa revedem/retraim filmul de acum 75-80 de ani, cu aceași actori, cu aceași distributie si, sa speram ca nu, cu acelaș final.
Stiu, corporatistii, # hastagisti, ong-istii si multi altii care au impresia ca au în cap iluminarea absolută, vin si spun, dom'le, granițele sunt bătute în cuie, este învechit sa discuți despre educația in limba maternă, dar faceti un exercițiu de imaginație: vecinul de pe palier, ti-a ucis feciorul si ti-a violat fiica, acum multi ani. A fost cercetat, condamnat dar cineva la gratiat ca nah, era ziua republicii si el avea merite in lupta ilegalista. Anii, au trecut, soarta s-a întors si vecinul tau vine in genunchi sa te roage să îl ajuți ca a pierdut casa la...pacanele. Tu esti bătrân te-ai împrietenit cu neamțul cela Alzheimer, fiul tau cel mic, nu stie de tragedie...Dar daca ai fi sănătos, l-ai primi in casa?
Poveștile despre viata romanilor de dincolo de Prut și Bucovina de nord le-am auzit acum multi ani, copil fiind de la bunicul meu, refugiat fiind. Si nu cred ca avea vreun motiv sa ma impresioneze! Manualele de istorie de atunci erau opera învingătorului! Restul este tăcere.....
Shrek

Mesajde jonny_it » 03 Mar 2022, 23:07

yuonyuon scrie:
jonny_it scrie:

jony hai sa o luam babeste....de ce era razboi civil? ce motiv ?..cine cu cine?

unde in istoria a existat razboi civil sau revolute!!???...adika deadevaratelea

Vezi ca a completat Shrek mai jos. Nu le caut scuze la americani, nu sunt fanul lor, dar cu Serbia este alta poveste fata de Irak de unde americanii au avut motive inventate pentru invazie.
jonny_it

Mesajde jr1 » 03 Mar 2022, 23:15

Bezna Zorilor scrie:argumente de c*cat, vad ca nu ai nicio pozitie logica sau morala la restul. cum va descoase cineva ca sunteti sugatorii unei culturi periculoase plina de homosexuali si atacuri pe toata planeta...cum raspundeti inapoi..haha sluga lu Putin. hai ma sictir!!!

Pofta mare la supt!
jr1

Mesajde jr1 » 03 Mar 2022, 23:23

Shrek scrie:
78 de zile si nopti in care o tara demna s-a aparat SINGURA .......

Înainte de asta, a fost masacrul de la Srebrenita! O simplă căutare pe gogh si vei afla lucruri interesante. Sau, daca nu ai incredere in gogh încearcă pe wikipedia! Oamenii aceia au fost uciși de militari sârbi doar pentru că erau ...musulmani.
Nu, nu s-au apărat singuri! I-au ajutat rusii! Atunci, tehnica lor era incomparabil de uzata moral fata de ce avea nato. Si au pierdut. Dar sârbii, un popor demn de altfel, fiind conștienți că au crescut la san un monstru , si-au dus crucea in tăcere! Ceva in genul ucrainienilor de azi, dar cu foarte multa modestie.
Pentru cei din generatia tânără, este greu sa inteleaga istoria de acum 60-70-80 de ani. Rusia, sau urss, cum se numea atunci, în urma războiului, au rupt efectiv din Romania, Bucovina de nord, Maramureșul ,Basarabia si partea de sud a Basarabiei ( am un lapsus acum despre denumirea ei. Parte dintre ele au fost incorporate in ucraina de azi iar restul a format rss moldovenească. Dispariția românilor din teritoriile ucrainene, nu este întâmplătoare. Pur si simplu au plecat în bejanie( multi dintre ei au fost uciși înainte de a trece granița în Romania), altii au fost deportați, exterminati pur si simplu doar pentru că erau români. In constiinta lor, românii de acolo( ucraina) nu făceau diferenta intre ucrainieni sau ruși. Toti erau ruși. Iar despre viata de după război, pentru românii rămași dincolo, exista un singur cuvant: iadul pe pământ. Apoi, a venit comunismul, cu propaganda lor, generațiile sau schimbat, rănile sau mai cicatrizate.. ..
Ironia sorții face ca azi sa revedem/retraim filmul de acum 75-80 de ani, cu aceași actori, cu aceași distributie si, sa speram ca nu, cu acelaș final.
Stiu, corporatistii, # hastagisti, ong-istii si multi altii care au impresia ca au în cap iluminarea absolută, vin si spun, dom'le, granițele sunt bătute în cuie, este învechit sa discuți despre educația in limba maternă, dar faceti un exercițiu de imaginație: vecinul de pe palier, ti-a ucis feciorul si ti-a violat fiica, acum multi ani. A fost cercetat, condamnat dar cineva la gratiat ca nah, era ziua republicii si el avea merite in lupta ilegalista. Anii, au trecut, soarta s-a întors si vecinul tau vine in genunchi sa te roage să îl ajuți ca a pierdut casa la...pacanele. Tu esti bătrân te-ai împrietenit cu neamțul cela Alzheimer, fiul tau cel mic, nu stie de tragedie...Dar daca ai fi sănătos, l-ai primi in casa?
Poveștile despre viata romanilor de dincolo de Prut și Bucovina de nord le-am auzit acum multi ani, copil fiind de la bunicul meu, refugiat fiind. Si nu cred ca avea vreun motiv sa ma impresioneze! Manualele de istorie de atunci erau opera învingătorului! Restul este tăcere.....

mda!
eu zic ca subiectul te depaseste!
esti unul dintre utili, care a umplut forumul de balarii.
ps: utilule, acum cativa ani, cand am postat un anunt de vanzare, te-ai bagat ca musca sub coada calului, fara sa te intrebe cineva ceva si ai facut niste comentarii tmbele. ca de obicei.
jr1

Mesajde RILEY » 03 Mar 2022, 23:27

jonny_it scrie:
Bezna Zorilor scrie:maaaars toti. dar vreau sa intreb pt un prieten... daca nu se face invatamant in limba materna, ce se intampla cu identitatea acelui individ?????

In acele teritorii care odata au apartinut Romaniei nu mai exista prea multi romani, cu cine vrei sa faci invatamant in limba materna cand trebuie sa cauti mult pentru a gasi un cetatean cu care sa te intelegi in limba romana pe acolo. Am fost suficient de multe zile pe acolo. Rusificarea a fost facuta in timpul URSS-ului si continuata de Ucraina dupa independenta. Nici ucrainienii nu sunt sfinti, dar asta nu justifica invadarea unei tari. ;)
Nu am nimic cu rusii, sunt si ei cu 2 picioare si 2 maini ca noi, ba din contra, am prieteni si colegi de munca rusi(numai 70 si ceva + 8 din Belarus). Culmea este ca toti nu sunt de acord cu Putin iar unii inca locuiesc in Rusia si nu au curaj sa spuna nimic pentru ca a 2-a zi sigur ajung la politie sau la parter fara sa foloseasca scarile.
Probabil rezultatele razboiului sunt cele care sunt tocmai pentru ca multi militari rusi nu vor sa-si ucida semenii dintr-o tara care are o cultura si o limba apropiata de a lor.
Putin este un arogant care a inceput un razboi in momentul cand tarile vestice l-au tratat cu aceeasi aroganta. Miza este gazul de langa Crimeea. Daca Ucraina exploateaza acel gaz Europa nu mai depinde de Rusia.

Ar trebui sa vina si Italienii sa ceara jumatate din Romania pentru ca acum 1 mie si ceva de ani au avut un imperiu pe aici nu? :lol:

Ba eu as propune altceva..... Sa cerem juma de Italie, ca doara am avut daci pe post de imparati ai imperiului :lol:
RILEY

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE