shrek vorbeste de inainte de al 2 lea razboi mondial.....treaba cu serbia este din 80jonny_it scrie:yuonyuon scrie:jony hai sa o luam babeste....de ce era razboi civil? ce motiv ?..cine cu cine?jonny_it scrie:Bezna Zorilor scrie:Maine se fac 14 Ani de cind Sirbilor le a fost juridic distrusa Tara.
In Serbia era razboi civil. Stii cati copii si civili au gasit inclusiv ai nostri aruncati prin fantani si gropi comune?
unde in istoria a existat razboi civil sau revolute!!???...adika deadevaratelea
Vezi ca a completat Shrek mai jos. Nu le caut scuze la americani, nu sunt fanul lor, dar cu Serbia este alta poveste fata de Irak de unde americanii au avut motive inventate pentru invazie.
Bezna Zorilor scrie:Ok deci... propaganda din vest e buna si din est nu?
RILEY scrie:Bezna Zorilor scrie:Ok deci... propaganda din vest e buna si din est nu?
Nu am nimic cu postura ta de JEANNE D'ARC, dar se vede de la o posta ca nu esti nascuta nici la timpul, nici in locul potrivit pt a sti cum vine treaba cu acest est sau rasarit, de unde venea pe vremuri lumina.
Bezna Zorilor scrie:RILEY scrie:Bezna Zorilor scrie:Ok deci... propaganda din vest e buna si din est nu?
Nu am nimic cu postura ta de JEANNE D'ARC, dar se vede de la o posta ca nu esti nascuta nici la timpul, nici in locul potrivit pt a sti cum vine treaba cu acest est sau rasarit, de unde venea pe vremuri lumina.
ce maaaa? vezi ca m'au mai numit unii pe aici "nascuta tarziu" ca sa indraznesc sa imi dau cu parerea despre comunism...pe care cica l'am si readus... hai pa
Shrek scrie:Da?! Mai pune-l odată! Sa vada lumea cat de negustor esti! Nu înțelegeam de ce esti constipat! O fi de la conserva? Sau iti place shaorma? Tu ala care nu înțelege de ce copiii au dreptul să învețe in limba maternă. Numa atâta poti?!
Bezna Zorilor scrie: Asa, semnez...agenta Rusiei!
ioanpuiu scrie:Bezna Zorilor scrie: Asa, semnez...agenta Rusiei!
![]()
Te dezmierzi şi te dai mare fară rost.
Nu e interzis să faci asta, e democraţie, trăim într-o ţară liberă unde fiecare, oricine, altfel spus, are dreptul să se exprime liber, sinceritatea nu e o condiţie, minciuna e şi ea vorbă.
Asta cu ... troll rus, conservă, etc... astea sunt nişte şabloane aplicate cu uşurinţă şi greşit de multe ori. Ca în cazul tău.
Mult teribilism acolo, in textele tale, amestecat cu ceva cinism, puţina agresivitate şi altele. O reţeta pe care am văzut-o deja la tine de multe ori.
Ceva care să şocheze şi să-ţi aducă puţină atenţie. Ei bine, ai obţinut-o. Un gest frumos din partea colegilor pentru cineva aflat într-o nevoie.
Cam atât si de la mine dar ... mai mult, nu cred. Nu te pot lua în serios.
Bezna Zorilor scrie:mars mai la scoala. un viitor adult care vrea sa intre in contact cu o noua lume trebuie sa stea bine la nivel de individ, am spus mai devreme, dar iti desenez eu tie, lasa'i pe altii. si ca sa stai bine individual trebuie sa inveti in limba materna. altfel esti doar un darapanat mental - tinta globalistilor...
jr1 scrie:....
cat despre anunt, nu il mai gasesc in arhiva ca sa arat comentariile tale de prostovan util
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori