Istoria nu se repeat. Ea se scrie dupa epuizarea evenimentului. Doar comportamentele din prezent pot fi asemanatoare pana la identificare cu cele din trecutul omenirii. Ciclic au aparut din intunecimea blestemului purtat de Cain
Intr-o lume in care agresivitatea se manifesta pe diverse planuri, in functie de abilitatile celui agresat intr-un fel sau altul apare si dorinta – recunosc - necrestineasaca de a-l lua de urechi pe mitocan. Coform dex mitocanul este un individ cu o stare consolidata de primitivism si o masiva precaritate morala determinat de instinctele capitale ale lui homo pitecantropus. Cand mintea lui inghesuita sub caciula stramoseasca , nu mai este in stare sa proceseze componentele unui dialog in vederea elaborarii unui argument , mitocanul recurge la ghioaga pe care a mostenit-o la nasterea in grota trbului sau. Ghioaga ‘ nec plus ultra’ denumita generic ” ba pe-a ma-tii’ prevazuta cu elemente interschimbabile, intre care se evidentiaza la loc de cinste apelul la carentele fizice, pocirea intentionata a numelui, insulta triviala. Cum nu-l poti servi direct , fiindca mitocanu-i mare, la fel ca si lehamitea si scarba unui contact cu specimenul si daca ai si experienta unei pozitionari in curul calului, te apri cu ce ai la indemana , in cazul celor mai multi oameni de bun simt, cu arma suprema a malitiozitatii umane: indiferenta.
Indiferenta , care nu este un tratament ci este o tortura parsiva care provoaca dureri si doare, doare pentru ca este o forma de a-i arata homunculului cu aparenta umana ca locul lui este undeva de unde nu poate fi zarit, ca existenta lui este nesemnificativa intr-o lume paralela cu a lui. Indiferenta il duce la dezechilibru total, cu afectarea capacitatii de perceptie a realitaii , cu accentuarea tendintelor disperate de afirmare. In secundar de cele mai multe ori starea psihica a individului este marcata si de dislexie , respective de imposibilitatea alcatuirii cuvintelor prin ordonare logica a literelor si sunetelor. Se explica atfel nominalizarea obsesiva a unui coleg fantoma numit “ferman”. In tulburarea sa individul afectat de afectiunea respectiva se crede unic reprezentant al unor attribute, un fel de nucleu al intereseului general .
[quote="Shrek"]A, sa nu uit! Neica, federname, scuze ca nu v-am nominalizat intr-un rol la organizarea post belica! Poate responsabil cu propaganda?!![/quote]
Dat fiind faptul ca nu am gasit nici in “ferman”, Presupun ca individul sufera de toate afectiunile mentionate mai sus dublate de o stare halucinoid paranoida. Intrucat nu am gasit nici o mentiune in postarile virtule ale incriminatului ferman nici o mentionare a petentului sunt obligat sa cred ce individul face o declaratie fara echivoc referitoare la convingerile, indeletnicirile si simpatiile sale si pe cale de consecinta, drept de autor si unic practicant pentru :[b]Trompeta ruginita, Conserva, Mocirla ...hat cu moţ Pag 542[/b]
[quote][quote="marco68"]. Nici [b]trompetele ruginite ale Sputnikului si ale Russia .......hat cu moţ[/b] Si da: Fii ca apa curata , nu fii [b]mocirla[/b]![/quote]
[quote]….. S-a primit ordinul de iesire din [b]conseva[/b]? +r [/quote]
Ti-a iesit inteligenta pe sub caciula.
Concluzie: Afirmatia oţărâta : Ca vad ca iar nu ai loc de mine, este un test de inteligenta data de buna voie si nesilit de nimeni .
Faptul ca revedici pentru tine toate aceste merite este o aroganta suprema. Stai la rand, mai sunt si altii care revendica domeniul. As folosi intrebarea: jena ? , dar cred ca nu-I poti percepe sensul. Cred ca nici popa nici samanii nu va pot vindeca.