Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 22 Sep 2022, 10:06

22 sept 2022.
Luni 19 sept 2022 s-au desfasurat funeraliile unei femei decedate la o varsta foarte inaintata; 96 de ani . Milioane de oameni au participat sau au urmarit cu respect ceremonia de conducere a raposatei pe ultimul ei drum. BBC a urmarit permanent evenimentul, cu relatari si comentarii decente. Referindu-se la multimile de oameni care asteptau cortegiul funerar , comentatorul spunea la un moment dat:... ”much people young and not so young” . O exprimare care in lumea civilizata este o banalitate uzuala care trece neobservata. In scumpa noastra patrie asemenea situatii ar fi exprimate cu multa creativitate, delicatete si plasticitate cu ajutorul uneia dintre formulele insusite din frageda pruncie si consolidate prin practicare consecventa , dupa imprejurari: baba , mosu, schiopu , chioru, urechiatu, strambu, iar dupa un stagiu de pregatire intelectuala si morala a vajnicilor urmasi ai lui Burebista si Sergiu Nicolaescu cu un potpuriu de adjective pline de gingasii . Fiindca fiecare natiune are tezaurul sau cultural specific, ar fi un gest exagerat de modestie, sa nu oferim omenirii comorile perene ale eternei si fascinanrtei Romanii in cadrul uni amplu schimb comparativ de valori.
In lipsa unui tabel, cu putin efort putem intui identitatea semnificatiilor desi am fi tentati sa gasim deosebiri. Sa comparam: Asemanare determinata de urmatoarele subtile asemanari:

”much people young and not so young”>>>>>>>>>>>>>>>>[quote] hodorog bolsevic.... Acum o săptămână, erai un bătrânel simpatic!
Mai deunăzi, erai doar un batranel!
Alaltăieri, erai un bătrânel umpic rasist!
De ieri, ai devenit un hodorog bolsevic!
Astăzi, ești un bătrânel senil!
Maine, habar n-am cei vei deveni! Poate un cosmar?![/quote]

Hide parc...>>>> Parcul national Căcâna...
Castelul Windsor>>>> Scornicesti
Meridianul Grenwich>>>> paralela … stim noi care
Floarea de mirt>>>>foaie lata si-un praz verde
Big Ben >>>> tunelurile de sub Bucegi
Thank you>>>> du-te bă d’aici… cu varianta ba pe a mă-tii sau hai sictir.
Oxford>>>> universitatea din Alexandria,….
Liz Truss>>>> Viorica Dancila
Boby –policeman>>>> Garcea urmasul lui mos Teaca.
Pamphlet >>>>pancflete
Nu are nici o relevanta faptul ca Stonehenge are originea in negura timpului, iar palmierii de Căcâna produc inca pitecantropi fericiti cand primesc o cascheta si si-o aseaza pe cap.
La fel ca si faptul ca “...not so young “ provine dintr-o lume civilizata, iar fericirea paroxistica determinata de descoperirea apelativului hodorog… provine de la un individ primitiv care alterneaza intre palmier si grota.
PS1 Lumea a fost si este plina de hodorogi : Mandela, Regele Mihai, Gorbaciov, HM The Queen, Biden . Omenirea este fericita ca i-a avut.
PS2 Din coada de câne nu faci sita de matase, nici din militian politist.
PS 3 Repetitia ; mama invatarii: Verdeee-n sus!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Cristian IONITA » 24 Sep 2022, 09:08

https://twitter.com/tpyxanews/status/15 ... 8944004097

Sa mai spuna cineva ca rusii nu si folosesc capul :)
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Bambucha » 25 Sep 2022, 13:22

"Bravo, Marcele! Ai luat și banii de pe pieptul mortului”
Bambucha

Mesajde feederman » 26 Sep 2022, 18:06

DEDICAT MIZERIEI care-si spune SHREK si admiratorilor sai.
Din partea unui:
[quote]Acum o săptămână, erai un bătrânel simpatic!
Maine, habar n-am cei vei deveni! Poate un cosmar?![/quote]
Odata cu publicarea acestei postari incetez sa iti analizez si sa iti expun mizeria in care colcăi. Lumea arde si oamenii cinstiti care urmaresc acest forum – si sunt enorm de multi - sunt nevoiti sa-ti suporte mitocaniile, mizeriile anti romanesti , anti democratice si anti europene, cu precizarea repetata de atatea ori, ca atributul de român se refera la orice cetatean care traieste si mananca o pâine intre aceste hotare, fie ei etnici romani, unguri, tigani , sarbi, rusi, ucrainieni , africani, indieni, germani, arabi s a m d.
Voi demonstra pe scurt ca esti un tradator al acestei tari cu precizarea initiala ca un civil are dreptul la exprimare libera, dar un politist trebuie sa respecte la litera constitutia si legile tarii.
A. In repetate randuri ai incalcat juramantul depus la investirea in functia de „politist”??? prin [b]ponegrirea si insultarea repetata a presedintelui tarii[/b], reprezentant al statului roman.
http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=3

CAPITOLUL II
Preşedintele României
Rolul Preşedintelui ARTICOLUL 80
(1) Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării.

Juramantul la investirea politistului:
https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/36819
art 23/ paragraph 2
(2) [quote][b]Jurământul de credinţă[/b] are următorul conţinut:
"Jur să respect Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect şi fără părtinire legile ţării, să-mi îndeplinesc cu răspundere şi bună credinţă îndatoririle ce-mi revin potrivit funcţiei şi să păstrez secretul profesional. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!"
[/quote]

B. In repetate randuri ai incalcat prevederile din Sectiunea a 2-a\ art 43\f, prin postari pline de venin si ura la adresa martirilor cazuti pentru libertate, a manifetantilor pentru democratie, a politicii proeuropene a Romaniei , a apartenentei la NATO, a politicii de aparare a Romaniei, a unor partide politice, a etniei germane, iar mai recent ti-ai afirmat sprijinul pentru agresiunea impotriva Ucrainei .
+ Capitolul III Drepturile, îndatoririle și restrângerea exercițiului unor drepturi sau libertăți ale polițistului
Sectiunea a 2-a\ art 43\f
[quote]f) [b]să redacteze, să imprime sau să difuzeze materiale ori publicaţii cu caracter politic, imoral sau care instigă la indisciplină[/b]; [/quote]

PS1 Cei contrariati sunt indemnati sa-i citeasca postarile din toata perioada prezentei pe forum.
PS2 Se impune o intrebare: exista o raspundere post factum pentru aceste gunoaie?
PS 3 In cazul in care vei recidiva ma voi ocupa de nemernicia ta punct cu punct, litera cu litera, pentru a-ti aduce aminte ca esti ”decat” un analfabet functional si un rebut moral.
PUNCT!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Shrek » 28 Sep 2022, 22:48

Pentru cei ce nu au timp ori nu au apucat sa citească, acesta este textul "original" pe care deda bolsevic îl masacreaza și repeta la infinit ca un patefon defect:
Am cautat o carte veche de gramatica și am început sa o studiez. Primul capitol : conjugarea verbului a fi!
Iată ce am aflat:
Acum o săptămână, erai un bătrânel simpatic!
Maine, habar n-am cei vei deveni! Poate un cosmar?!
Orice asemănare cu persoane reale este pur intamplatoare!
Sa fiți sanatos![/quote]
[quote="feederman"......

PS1 Cei contrariati sunt indemnati sa-i citeasca postarile din toata perioada prezentei pe forum.
PS2 Se impune o intrebare: exista o raspundere post factum pentru aceste gunoaie?
PS 3 In cazul in care vei recidiva ma voi ocupa de nemernicia ta punct cu punct, litera cu litera, pentru a-ti aduce aminte ca esti ”decat” un analfabet functional si un rebut moral.
PUNCT![/quote]
PS 1. Nu uitați, dacă citiți ce sunteți îndemnați, sa dați like și sa va abonați la canalul meu de YouTube!
PS 2. Cine pune întrebarea și cine raspunde?
PS 3. Sa caut alta carte de gramatica?.....SI VIRGULA!
Despre președintele dumitale iată ceva interesant ( nu o spun eu, este un articol) :
https://www.catavencii.ro/bmw-ul-si-asf ... a-teldrum/
Shrek

Mesajde jr1 » 29 Sep 2022, 15:26

"Am cautat o carte veche de gramatica și am început sa o studiez"....
Aoleu! jale mare!
Ia-o incet!
Deja a inceput sa te doara!
jr1

Mesajde Cristian IONITA » 01 Oct 2022, 21:30

Cristian IONITA scrie:Multi curajosi "a la Stanculescu"

https://twitter.com/tpyxanews/status/15 ... 4994201602

Si ... urmeaza superproductia cinematografica
Fişiere ataşate
310358281_10229625507003989_4201215860768541319_n.jpg
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 01 Oct 2022, 21:48

Ce se intampla in Ucraina este opera americanilor, nu mai e nimic de adaugat. Cu hoasca raposata cand terminati? Fara sa mai mentionez cat a costat ingropaciunea, mormane de bani aruncati efectiv, britanicii impreuna cu alti cumetrii, puneti mana pe carteee, au f... africanii...asa, pur si simplu! Senililor!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 02 Oct 2022, 02:19

Ma intrebam daca gigi24 a dat discursul integral al lui Putin de la anexare sau oamenii trebuie sa mai caute...siii... stiu ca unii burtosi de pe aci, pentru ca nu au copii, considera ca nu trebuie sa ii mai intereseze ce valori sunt ponegrite prin scoli si de ce, dar, lipind niste carti de Eminescu zilele trecute, mi'au cazut ochii pe niste versuri... dar sigur era Putinist ca ii belea pe aia culti si organizati de prin vest, mai putin inapoiati, ce sa mai. A zis o chestie vecinul de la Est, cu Dumnezeu inainte, siii...as adauga eu, Doamne ajuta!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Shrek » 03 Oct 2022, 22:29

https://m.facebook.com/groups/114384154 ... 135368804/
Asa cum am mai spus, sunt pentru păstrarea mediului cât mai aproape de natural. Asta doar pentru a lasă generațiilor următoare un loc unde sa trăiască și nu sa supraviețuiască. Dar aici pare mai degrabă o provocare. Sunt multe locuri în tara locuite de romani neaosi, unde pădurile " virgine" au fost barberite și nimeni nu merge cu caravana rușinii acolo.
Dacă o sa am timp, am sa va povestesc primele impresii pe care le-am trăit prin Covasna. O săptămână cât mai linistita!
Shrek

Mesajde ioanpuiu » 04 Oct 2022, 11:21

Bezna Zorilor scrie:Ce se intampla in Ucraina este opera americanilor, nu mai e nimic de adaugat.

La fel spune şi Serghei Lavrov, zice că: Statele Unite împreună cu "Occidentul colectiv" ,dirijat tot de SUA, au transformat Ucraina într-un instrument de răboi împotriva Rusiei
Posibil să fie aşa dar dacă Federaţia Rusă nu invada Ucraina, nu mai era posibil.

Nici acum după atâtea luni de război nu este clar de ce au intrat în Ucraina.
Nevoie nu aveau dar i-a mâncat între degetele mari de la picioare, probabil, şi îi scarpină ăia cu obuze. Temeinic.
Mare belea pentru ei, sper să le treacă.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 04 Oct 2022, 11:28

Federaţia Rusă are o suprafaţă de aprox. 17 000 000 km. pătraţi
Europa, toată, cu tot cu zona europeană a Rusiei are zece milioane iar fară ea are 6 000 000 km. pătraţi.
ioanpuiu

Mesajde Cristian IONITA » 05 Oct 2022, 14:01

https://twitter.com/ranarahimpour/statu ... or-2105737

Acum cca 10 ani am avut parte de "primavara araba" in urna careia Gadafii a ajuns la cel3 multe zeci de fecioare, Siria a ajuns poligon de testare arme a oricui a avut ceva de testat, Egiptul a tot pendulat intre diverse parti, Irak a devenit si mai Irak, Iranul a accelerat in cursa nucleara, europa si a sporit numarul de musulmani, etc ... pentru toate americanii avand partea lor de responsabilitate.

Se pare ca acum in toamna aceasta ... pe langa paradia ucrainienana vom avea parte de un nou anotimp muslim.
Cristian IONITA

Mesajde ioanpuiu » 08 Oct 2022, 00:32

Încă de la începutul războiului ucrainenii s-au făcut remarcaţi prin abilitatea comunicării, directă, concisă, expresivă.
Aşa i s-a spus, abilitate, dar ea vine din puterea de creaţie a acelui popor.
Spontaneitatea şi fantezia lor este neaşteptată şi uimitoare iar asta îi diferenţiază clar de ruşi, cei de la care nu am văzut altceva decât abrutizare.

Creativitate.png

Creativitatea îl diferenţiaza pe om de animal.
ioanpuiu

Mesajde Cristian IONITA » 08 Oct 2022, 10:03

Ce frumos arata rasaritul din aceasta perspectiva.

Si o dedicatie ptr Putin

https://youtu.be/fZJXkNw2hg0
Fişiere ataşate
Kerchi.jpeg
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE