Pentru ca apicultorii sunt fiinte idealiste, libere si iubitoare de oameni (asa se zice), ma gandesc ca a venit momentul sa fie alaturi de semenii lor.
Fara sa aduc in discutie discriminarea pe criterii medicale (daca esti v sau ne v), ma gandesc ca suntem toti in asta si pentru ca fiind si romani, adica supusi mereu abuzurilor, deci de aceea si foarte combinatori (adica sa ocolim sistemul, ceea ce mi se pare justificat), trebuie sa facem orice sa nu se instaureze nenorocirea si aici. Stiu ca multi dintre voi sunteti pesimisti, pentru ca intelegeti ca se doreste de mai sus instaurarea unui sistem de control - asta este, bogatii isi impart planeta, dar saracii nu sunt in carti. Dar va rog, haideti sa ajutam oamenii de rand, sa ii ajutam macar pe cei ce merg la proteste, si vor fi multi, putin mai dureaza, ca inca nu fierbe mamaliga la maxim. Suntem intr'o situatie ca dupa razboi, oamenii au fost si sunt in continuare umiliti continuu, tratati ca niste gunoaie, dati afara de prin incinte. Multi din cei ce s'au v au inteles acum ca nu se va termina, ca e despre altceva toata paranghelia asta, o parte din ei, de ciuda ca au luat momeala ii urasc pe ceilalti, ceilalti, ii urasc si ei la randul lor pe cei v pentru ca i'au tras in mizeria asta care nu se mai termina. Ura este ceva josnic, dar este umana. Nu mai conteaza, suntem toti in asta...
Ceea ce solicit eu este ca stuparii, atat cat pot ei, sa dea din ce au...fiecare 1-2 borcane cu miere, putin propolis, putin alcool, si ma ocup personal sa le primesc, sa le amestec si sa le dau oamenilor. Este vorba in primul rand de cei ce se deranjeaza sa iasa pentru ceilalti care stau in casa. Nu doar ca nu ii putem acuza ca isi doresc sa trecem peste asta, dar corect este sa ii si ajutam.
Va asigur ca langa donatia din partea voastra va fi o lista cu numele vostru, numar de telefon, daca doriti sa le furnizati, iar pe viitor nu veti iesi in pierdere, pentru ca cel ce ajuta la greu nu este uitat niciodata.
Eu ajut cat pot, si imi scrie lumea mesaje fara numar, oamenii vor miere si propolis, si i'am indemnat pe fiecare sa se lipeasca de stuparii romani din zona lor.
Haideti, fratilor, sa ajutam putin, ca e nenorocire. Sunt o idealista care crede in puterea umana, o proasta ar zice unii, de asta am scris aici...
Cine doreste sa ajute in asta sa imi scrie mesaj privat sa vedem cum facem. Multumesc!