Îți dau o freză de mână.
Repede le recondiționezi.
cristi_vidican scrie:Acolo este o problemă cu corpul. Pentru că lateralele (față/spate) sunt dintr-o bucată, s-au curbat în exterior. Și așa se face că stupul meu e mai lung
mausica scrie:Eu nu am zis ca nu is bune gratiile astea ce le ai(doar si eu folosesc la fel). Nici e nu mai pot fara ele.
Doar ca nu intelegeam de ce e diferenta aia,stiind ca gratiile au fost facute la comanda ca dimensiuni. Acum e clar....Bh-asuleeeeee ce facusi iara
Balian scrie:Îți dau o freză de mână.
Repede le recondiționezi.
cristian bh scrie:Ca problema e la cel ce a asamblat,....e destul de limpede,...
cristi_vidican scrie:cristian bh scrie:Ca problema e la cel ce a asamblat,....e destul de limpede,...
Voicule, tre să recunosc că din când îmi când mi-e dor de tine, să te mai aud. O să te sun într-o zi să mai povestim.
Mai ai stupi?
cristian bh scrie:In 25 de sicrie din 26,mai ca zboara cu ele cu tot....in ultimele sezoane doua pierderi,din neglijenta la cap rezerve pt iarna.
kiloz scrie:Din kg respective 30% polen, 30% puiet nou, si restul pungile cu sirop.
kiloz scrie:Din kg respective 30% polen, 30% puiet nou, si restul pungile cu sirop.
Balian scrie:este cules. E clar.
cristi_vidican scrie:Q.E.D.
mausica scrie:Asta-i poza de la Tulca
cristi_vidican scrie:
P.S. Am mai avut o tentativă cu unul, dar care s-a înecat la mal. La primul mal.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori