sory scrie:de astazi vreau sa devin apicultor . dar este o meare prapastie si multe piedici pina acolo . prapastia e lipsa banilor si piedicile consta in lipsa de esperienta . dar cu ambitia mea si cu ajutorul vostru sper sa imi vad visul indeplinit . as dori sa fac un apel umanitar sa ma ajutati sa intru in bransa . nu cer bani , ci sfaturi ,carti, scule , echipament ce voua va prisosesc , dar mie imi face mare trebuinta . va multumesc anticipat . vreau sa indulcim rominia .
Dila Daniel scrie:sory scrie:de astazi vreau sa devin apicultor . dar este o meare prapastie si multe piedici pina acolo . prapastia e lipsa banilor si piedicile consta in lipsa de esperienta . dar cu ambitia mea si cu ajutorul vostru sper sa imi vad visul indeplinit . as dori sa fac un apel umanitar sa ma ajutati sa intru in bransa . nu cer bani , ci sfaturi ,carti, scule , echipament ce voua va prisosesc , dar mie imi face mare trebuinta . va multumesc anticipat . vreau sa indulcim rominia .
Bravo frate.
Nu tu salutare de bun gasit,sau o injuratura ceva...
Nu tu de-al cui esti sau de unde...
Dar in schimbi ceri....
Bravo!!! o sa curga donatiile pe tine!!!
Personal zic pas...I'm SORY
sory scrie:de astazi vreau sa devin apicultor ....
dorindafi scrie:EU DEJA I-AM TRIMIS tot ceace trebuie pt . a se realiza omul
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori