DoruAN2 scrie:Cred ca a primit de la cineva pretentia exprimata si acum s-a dat la fund!! Bineinteles ,glumesc.
cornelioandanciu scrie:Va rog sa ma ajutati si pe mine! Vreau un mic roisor, nu prea mare, asa ,cam pe patru rame, mai vreau si un hectar de teren pentru vatra de stupina, daca se poate as dori si un paznic sa-mi pazeasca roisorul, si pentru ca sa pot sa merg din cand in cand sa vad ce mai fac albinutele, poate aveti careva o masina care nu va mai trebuie, as vrea Ferrari.A! Era sa uit! Neaparat sa fie rosu. Altfel nu stam la discutii!
dorindafi scrie:cornelioandanciu scrie:Va rog sa ma ajutati si pe mine! Vreau un mic roisor, nu prea mare, asa ,cam pe patru rame, mai vreau si un hectar de teren pentru vatra de stupina, daca se poate as dori si un paznic sa-mi pazeasca roisorul, si pentru ca sa pot sa merg din cand in cand sa vad ce mai fac albinutele, poate aveti careva o masina care nu va mai trebuie, as vrea Ferrari.A! Era sa uit! Neaparat sa fie rosu. Altfel nu stam la discutii!
de la mine ai mijlocul de transport mult dorit
sunt aldoilea propietar
taxele sunt la zi
bonus=casca de protectzie![]()
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator