Prima pagină OFF TOPIC ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Esti certat cu cineva de pe forum si doresti o reconciliere ? Aici este locul....in Zona Verde...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Cei care nu mai scriu

Mesajde liviu1965 » 10 Oct 2011, 13:15

ionut vlv scrie:eu incerc sa ma scuz,timpul liber bata-l vina.de" cetit"...zilnic,dar de scris...

niciodata nu e tarziu.....
liviu1965

Mesajde bogdannn » 10 Oct 2011, 19:08

Poate nu mai au loc pe aici din cauza unora cu 2-3 stupi care dau lectii.... :lol:

asta cred si eu ca e principalul motiv, nici eu nu postez des din aceeasi cauza
Telefon 0726278393
bogdannn

Mesajde gica » 10 Oct 2011, 20:20

bogdannn scrie:asta cred si eu ca e principalul motiv, nici eu nu postez des din aceeasi cauza

da matale cu cati te vei fali in primavra.Ca din cele 16 postri nu se intelege?
Omule,sunt de ani de zile pe forum,cunosc aprox.300 de stupari,avansti sau cu 3,14 stupi.Personal am acelasi respect pentru ambii.
Atitudinea matale nu este constructiva.Iar primul perdant se stie.Sa stii ca e neplacut sa-ti intoarca un incepator spatele.
gica

Mesajde Bambucha » 10 Oct 2011, 21:16

Multi si-au "deschis" desaga si au revarsat de buna voie toata experienta lor acumulata de o viata, de la generalitati pana la cel mic detaliu.
Au explicat si redat pana in cel mai mic amanunt ce, cum, unde si dece, de au priceput pana si copii mici.
Lucruri pentru care ar trebui sa primeasca toata recunoasterea si consideratia din partea celor care sunt la inceput de drum, din partea celor tineri si neexperimentati, si in fine a celor care doar se informeaza.
Nu intodeauna aceste stradanii de a pune pe tava informatia au fost si rasplatite cum se cuvine cu un simplu "multumesc", ba din contra au fost faultati cu orice ocazie.

Stau de o perioada si studiez multe forumuri de profil din afara, in special din Germania si Austria. Bunul-simt si politetea limbajului lor "ma coplesesc". Jos palaria, un gest care ar trebui sa-l facem cat de des putem.
Ultima oară modificat de Bambucha pe 10 Oct 2011, 21:25, modificat 1 dată în total.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde liviu1965 » 10 Oct 2011, 21:22

bogdannn scrie:
Poate nu mai au loc pe aici din cauza unora cu 2-3 stupi care dau lectii.... :lol:

asta cred si eu ca e principalul motiv, nici eu nu postez des din aceeasi cauza

Bogdane , tot respectul ptr. sinceritatea punctului de vedere.
Eu am 2,5 stupi din primavara. Cand am terminat scoala ...m-am jurat ca nu mai studiez in viata mea.... ( pe timpul ala era nevoie de bani.... , eu amarat de student.... ) Eiii, viata asta cum e... s-a lipit de mine o pasiune si uite ca mi-am incalcat juramantul... din primavara studiez.... , studiez.
Crede-ma ca i-am stresat la greu pe colegii dvs. apicultori si daca nu erau ei , astazi aveam 2 lazi frumoase vopsite interesant si puse in foisor. sa-mi aminteasca ca am avut si eu o placere si nu am putut-o gestiona.
Daca va uitati pe postarile mele o sa observati ca si eu am depasit masura .... , deci ma regasesc in cei mentionati de dvs.

Dar daca nu erau cei care va sunt colegi , cum le spun eu " seniori " astazi .... era greu ptr. cei ca mine.
Cu multumirile de riguoare ptr. cei care ne ajuta nu pot decat sa va rog sa treceti cu vederea " copilariile " noastre si sa ajutati si dvs.

Cu respect,
liviu1965

Mesajde liviu1965 » 10 Oct 2011, 21:30

Uite ca Bambucha mi-a lut-o inainte cu postarea...
Am citit si..... tot respectul ptr. ce ai scris.

Eu va multumesc , la toti seniorii ptr. rabdarea de care dati dovada cu novicii.
Si informatiile oferite.

Dumnezeu sa va tina in viata ca sa putem sa va chinuim mai bine.........

Hai la multi ani ca azi e in 10 octombrie.
liviu1965

Mesajde Ioan Guist » 10 Oct 2011, 22:07

Fiecare din mesajele de mai sus, atinge cate o parte din adevar.

Istoria locatiilor cu informatie apicola de pe net a fost expusa in parte de Cristi Vidican.
Eu cred ca ceea ce se intampla (dispar useri, nu mai scriu altii) este cumva o evolutie ,o trecere la o alta etapa a forumurilor.Deci, e de bine.
Sa ma iexplic.La inceputuri, folia, botcile-reginele artificiale,ramele fara umeri hoffmann, centrifugile radiale, incarcarea si transportul ,viziunea asupra bolilor, sau iernarea in fundul gol ori 100 kg / seson, erau deliciul serilor de discutie.
Astazi, forumul cuprinde informatie asezata.Este constituit din apicultori ce au o baza solida.Parte din ei au facut pasi ce in anii 70 sau 80 se faceau intr-o viata.Pe forum au intrat intre timp si adevaratii teoreticieni si adevaratii experti sau practicanti.Nu o spun in sens peiorativ! Si cel mai bine, elevii depasesc "mentorii"
Parte din cei vechi sunt depasiti.Asta e.Nimeni nu e a toate cunoascator .
Parte din cei vechi se apuca de tricotat si cusut goblene ori scriu memorii,mai repede decat de tastat.Asta e.Toata lumea imbatraneste.Janese este cel mai bun exemplu.
Parte din cei noi vor toata informatia astazi si aici.Si e bine.Cred.

Una peste alta, forumul e pe drumul bun atata timp cat cei ce au invatat ceva de pe el (forum) vor da mai departe si celor ce vor cere.

Mergem inainte.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde adycnst » 11 Oct 2011, 17:36

foarte tare!!! :lol:
adycnst

Mesajde ves.lucian.zabrani » 22 Oct 2011, 00:11

cu Dani Popovici m-am intalnit alaltaieri la Arad la Casa de cultura a sindicatelor !!!
a fost o intrunire in care o firma de prin Baia Mare ce aduna polen pentru francezi ne-au povestit despre activitatea lor !!!
l-am cunoscut intamplator !!! am simtit nevoia sa dau mana cu el !!!
dupa ce ne-am brancalit si mi-a spus cine este , mi-am dat seama ca noi am mai vorbit la telefon !!!
ne stiam din auzite !!!
nu de mult mi-a spus ca si-a luat doctoratul in apicultura , lucru care m0-a pus pe ganduri !!!
jos palaria si pentru el si nu numai pentru el !!!
mi-a spus ca a murit tatal lui nu de mult , asteapta sa-i nasca nevasta , asa ca este foarte ocupat !!!
bineinteles ca l-am intrebat de ca nu il mai vad pe forum !!! am citit multe lucruri interesante scrise de el pe vechiul forum !!!
mi-a spus ca va veni pe noul forum cand va fi mai liber !!!
fiti sanatosi !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde jimm » 25 Oct 2011, 18:30

Acum cateva seri ma gandeam la nea' valer70. Stie cineva ceva de el?
jimm

Mesajde ioanpuiu » 28 Oct 2011, 23:07

Sîmbătă, în urmă cu două săptămîni, m-a sunat domnul Valer. El era la Muzeul Grigore Antipa iar eu ...la vînătoare.
Venise în Bucureşti în acea dimineaţă cu trenul împreună cu două nepoţele.
După-amiază cînd am ajuns acasă şi l-am sunat la rîndul meu, tocmai intrau la Muzeul de istorie si artă a municipiului Bucureşti, am aflat că urmau să plece în jurul orei 20 tot cu trenul spre casă şi n-a mai fost timp să ne vedem deşi ne-ar fi plăcut.
Mai în urmă cu încă două săptămîni făcuse acelaşi lucru pentru un nepoţel.

Fără să vreau m-am gîndit, oare eu, dacă aş fi avut nepoţi, aş fi făcut acelaşi gest de cultură pe traseul Satu Mare - Bucureşti - Satu Mare ...cu trenul ?
În timp ce încercam să-mi dau un răspuns am realizat că valer70 facuse deja asta şi că s-a dovedit încă o dată "mai bun" decît mine.
să fii sănătos V70 !
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde proapis13 » 28 Oct 2011, 23:41

Sa stiti ca mi-e dor de postarile de cate o jumatate de pagina si cu foto atasata facute de Nea Valer70
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde antal_bee » 29 Oct 2011, 00:27

Asa cum e in postari asa e si la telefon, am discutat cu el de niste roi sa cumpar de la el i-am zis ca nu am mai avut albine de la asta a inceput o adevarata lectie de apicultura. 8-)
Nu te osteni sa ajungi bogat; nu-ti pune iscusinta ta in aceasta. Pilde cap. 23 vrs.4
antal_bee

Mesajde iuli81 » 11 Dec 2011, 21:46

Salutare tuturor
Ma numesc Iulian, mia placut noul forum si m-am gandit sa imi fac cont ca sa pot comunica cu colegi apicultori .
De fapt eu sunt un membru mai vechi de pe celalalt forum dar nu prea am scris nimic, ma multumeam doar sa citesc .
iuli81

Mesajde alt stupar » 11 Dec 2011, 22:35

sa nu ajungem ziua in care din ce in ce mai multi se multumesc doar sa citeasca...
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde iosca » 12 Dec 2011, 22:09

alt stupar scrie:sa nu ajungem ziua in care din ce in ce mai multi se multumesc doar sa citeasca...

N-o sa apucam ziua aia pt ca, ai vazut, mai ales in perioada asta de iarna, majoritatea devenim dependenti de net si-n special de forum. Sa nu-mi zici ca ceva sau cineva il va face pe nea Gica sa nu mai posteze c-o-ntepatura lui Janess si invers sau pe proapis13, sau pe tine Adi si pe foarte multi care nu-mi vin acum in minte.
Cei care nu mai posteaza pt ca s-au sitirit, sunt foarte putini, daca sunt, dar in mare parte cred ca-i vorba de lipsa de timp, de teama de-a intra in discutie sau de-a nu gresi, de lipsa de interes pt un subiect sau altul, de atmosfera din suflet si din familie, din mai multe motive personale. Nu tre' sa facem un caz din asta.
Oricum,si cei care nu posteaza, in majoritate, citesc cu foarte mare interes forumul. Am cativa prieteni care nu-s forumisti dar stiu de-a fir a par tot ce se-ntampla pe aici, mai bine decat multi dintre noi si dac-i asculti cu cata infocare discuta la o bere subiectele de pe forum, zici ca sunt cei mai infocati membrii.
http://iosca.sunphoto.ro

Când te-aştepţi mai puţin, atunci îţi dă Dumnezeu mai mult !
iosca

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI