Ioan Guist scrie:Dupa un an ca acesta nicunul nu stam cu banii ...cum am sperat.
La fel ca si Cristi V. si eu zic asa:
Uite, dau eu in locul acelui om ce e de dat.Poate omul are un necaz, poate are o sincopa in incasari.Poate are buba pe creer.Nu e treaba mea si nici nu vreu sa stiu.Am eu destule buba pe unicul neuron in vigoare
Dar ..."hai sa facem sa fie bine sa nu fie rau."
Cat despre incurajarea smecheriei, cel obisnuit sau chitit sa traiasca din smecherie si tzeputze, se alege pana la urma tot cu o tzeputza.Sau ce putza !
Ce mi-ar place sa fiu si eu asa "intelegator"...dar spre nesansa mea...
M-A FACUT MAMA OLTEAN!!!! deci:
-zici ca poate are un necaz,o sincopa...sa spuna,sa explice,sa caute intelegere(pagubitului)
-buba pe creer sau pe unicul neuron...sa aiba cand cere banii,nu cand trebuie sa-i dea
eu zic ca trebuie "dat in gat" aici pe forum,dupa expirarea timpului stabilit de pagubit
suntem un forum,o comunitate,o familie.Nu imi permite caracterul sa accept pasiv astfel de comportamente!
Acum,exista si varianta "tamplarului",pe care nu o cunoastem,dar,sunt convins ca un motiv rational sau de inteles omeneste,putea sa accepte si colegul Beekeeping,si nu mai refula public.