nae scrie:Eu imi doresc sa participe toti BATRANII/vechii forumului ; poate cei tineri se "misca "pe net' mai intens/ repede dar urmele lasate de ''lamaie'' pe parbriz se vad .Incontestabil sunt printre noi tineri ''toba''de carte si este bine ,dar n-au avut timp sa experimenteze /confirme ...Test :-Ai (banuiesti) loca ,pe cine suni ?, pe Nae =30 postari ?, niciodata ; pe Gica/Pab/DD...SIGUR .
teinegru64 scrie:Buna gulma .Vorbind serios ........a indepartat multi stupari.Cred ca aici era ultimul loc in care sa il cauti.
paul scrie:Pe bune acum ...UNDE-I MODI ???
teinegru64 scrie:Multi rateaza sa isi descreceteaca fata la vreo postare dea lui ...crezand ca iar sa luat de vreun apicultor....si vor cati o veche ....placa.
modigliani scrie:
Uite , sincer spun , "fo" trei zile am cam dat iama-n bere . Asa a fost sa fie ..... Ca omu' , deh . Probleme .....
Ori eu nu fac ca altii , sa scriu matol . V-am citit cu placere dar fara sa ma loghez . Nu mi-as fi riscat imaginea contului logandu-ma matol . Cine stie ce dracu' de tampenii as fi debitat p-aici .
But ...... back in bussines !![]()
Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori