Prima pagină OFF TOPIC ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Esti certat cu cineva de pe forum si doresti o reconciliere ? Aici este locul....in Zona Verde...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Mesajde ioanpuiu » 28 Sep 2017, 14:26

CONJUNCTURI

Plecínd de la o situatie realá, a noastrá de pe VRS, si fárá sá discut oameni, persoane, ci numai tipologii (un studiu de caz dacá vrei) íti voi spune párerea mea referitoare la context si urmári. Ea poate fi eronatá ín totalitate sau partial la fel de bine cum poate fi apropiatá de realitate.
Un ardelean la locul lui, linistit si usor inocent, simte mai mult decít vede, vínzolealá pe forum.
Páráseste zona lui de preocupári si confort, atras ca de un magnet. Din tot ce se petrece acolo, vede numai steagul nu si restul.
Un fel de capá fluturatá-n vínt, pe care scrie vizibil si strident, arogantzá. Ar vrea sá o apuce de undeva, sá o opreascá sau mácar sá o linisteascá cá prea se miscá ametitor.
Si-i picá ochii pe niste prájiturele, lásate mai peste tot (insidios, dar el nu íntelege) colorate, atrágátoare ... incitante chiar.
Si gusterul nostru muscá ...
Tare!
Acum íl dor dintii.

Pe noi ne doare capul.

Iar íntrebarea "esti sigur cá íntelegi?" ... despre asta era, despre conjucturi. Acel repetitiv, obsedant: Something is happening here but you dont know what it is ... Do you, mister Jones?

Nu íi condamn. Pe niciunul.
Ín viatá, se íntímplá de toate, cá asa e viata ... vorba ta ... "That's why, honey is so expensive"

Ca sa nu má íntelegi gresit, trebuie sá mai scriu ceva.
Cítiva, (iarási cítiva) nu toti, manifestá sau sunt rosi de-a dreptul de o curiozitate morbidá: cine este personajul? de ce se ascunde sub capá, e bárbat sau e femeie, a cui cloná e ?
De ce sunt curiosi? ... ca sá-i afle punctele slabe, ca sá-l atace binenteles... e evident. Cá asta fac oamenii (nu toti), sá arate lumii cá sunt mai buni decít el, dupá aceeasi retetá binecunoscutá si ineficientá.

Nu má intereseazá cine este personajul care se ascunde. Dacá a ales sá emigreze din viata realá, are cu sigurantá motivele lui. E om cá doar n-o fi robot.
Poate a alunecat pe bananá, si-a spart fata si acum si-a ales alta nouá. Cu ea poate íncepe o nouá viatá.
Indiferent ce pácate are ín trecut, are dreptul si chiar obligatia fatá de el ínsusi sá caute o bucurie, o alinare dacá simte nevoia, o ímplinire.
El sau oricine altcineva.
Ce va face cu aceastá nouá sansá? ... dacá va cáuta binele sau va cáuta rázbunare (pentru cá asa pare, lovit de catre semeni íntr-un trecut)
E treaba lui.

Si dacá eu eram lasul la care te referi si dacá pe mine vrei sá má "halesti" ín direct, voi fi acolo :)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Bezna Zorilor » 28 Sep 2017, 15:20

Puiu Jones, misto mesaje, mai ales primul. Iti multumesc ca mi'ai facut intrarea, ca sa am ce continua. De ceva timp tot astept prilejul...care nu mai venea. In ceea ce ma priveste, nu stiu cat de mascata sunt, eu zic ca nu. Am si poze, am si gentuta mult discutata. Am vazut si eu ca pe VRS s'au adunat unii care sa'l sustina pe suparaciosu'...sunt exact oamenii aia cu mari idei in apicultura care, intr'un viitor nestiut de plebe, vor da lovitura. Si nu doar asta, cat faptul ca actioneaza asemenea celor de pe feisbuc, care nu au curajul la o confruntare directa, pentru ca sunt niste slabi, niste lesinati, dar dau like comentariilor de deasupra ta si care sunt impotriva ta, adica sunt sustinatorii dusmanilor tai, sau eventual vin si cu un citat motivational...sau cu o melodie, prin care sa isi exprime dezaprobarea fata de tine. Dar o confruntare directa nu, pentru ca stiu ca vor pierde, si nu vor asta. Cand stai de vorba cu ei vor poza intotdeauna in niste persoane dulci, siropoase, stilul "corbul si vulpea", chestie care nu vine de fapt de la sirop, ci de la slina -> slinos. Atitudine alunecoasa si imbacsita. N'as vrea sa vin cu dovezi, nu se face (dar amintitii in cauza ar trebui sa isi dea seama ca dupa ce incearca sa interactioneze cu mine...ma duc si eu pe "mesaje utilizator" si citesc in diagonala cam cum o ard astia pe forum, ce au de demonstrat impotriva comunitatii, a apiculturii si chiar impotriva traiectoriei albinei - prin astfel de procese am mai citit eu ce'au scris de'a lungu' timpului persoanele, intru totul umane, pe care le agreez p'aci), imi place s'o ard cu condei incins. Face fiecare ce poate, cat poate. Dar pe toate forumurile si pe feisbuc sunt astia...sustinatorii pasiv-agresivi care dau like impotriva ta. Eu o numesc smegma sociala. Pentru ca si'n realitate sunt la fel. Niste flausati pretiosi. Sa ma scuze adminul, dar trebuia sa o zic.
Ultima oară modificat de Bezna Zorilor pe 28 Sep 2017, 15:47, modificat 1 dată în total.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde State » 28 Sep 2017, 15:33

LUPU' ALBINELOR scrie:- State, bruta mica si inculta ce esti!
Te-ai spalat pe maini ma ? Dupa ce te-ai sters la gura, zic ?

Eeeee ... ARTISTU in persoana la botoane ! Adica Moa !

Baga-i ! E randul tau la serva... Urineaza! Nu-ti fie rusine. Suntem adulti, ce dreak !?!

Fi antena, tu fixeaza jetu, ca eu promit ca nu ma misc ! Ok ?

Trebuia să-ți dai tu arama pe față, nu suportai sa mai înghiți mult, ce dracu'...Acum îți rămâne doar să scuipi. Tot. Cufureste-te in continuare.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 28 Sep 2017, 15:53

- State,
cu neandertalii nici nu ai cum sa procedezi altfel. Iar tu in mod clar esti unul dintre ei, pe forumul asta. Te-ai aplecat dupa sapun in fata mea fara sa ma cunosti destul.
Si…’vlup!’ Acu ustura putin. Stiu. Aseara te-ai dat venit din schimbu trei si cu butelia descarcata…Ca si camaradul tau de violuri intelectuale, Shrek.

Am inceput sa prind drag de tine (si inca ma mai tine), de cand ai sarit cu curu-n teapa mea (fara ca eu sa ma adresez tie direct), cu afirmatia (de acum consacrata), ‘ma p*s pe artisti!’. Asa…brusc si dintr-o data, nu te-a mai tinut pe tine besica udului…Se intampla, odata cu varsta. Dar nu incerca sa ne convingi ca ar trebui sa ne frie frica de buha ta, cand ea e de fapt o gingasa si zglobie pasare colibri…

PS: ti-a luat cam mult! Ai avut inundatie sau ti s-au blocat spilhozenii in bariera ?
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 28 Sep 2017, 16:15

teinegru64 scrie:Ce face dupa usa ?Joaca table? Ori doar aseaza pulurile.

Bai bustean carbonizat ce esti, muta-ti rumegusu pe topicu unde se deruleaza…strangerile de mana, cu menghina. Si nu mai improsca cu ceai de tei peste tot pe forum. Nu de alta, dar al tau nu are un efect usor sedativ ci unul pronuntat purgativ!
S-a inteles ?
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Cristian IONITA » 28 Sep 2017, 16:24

Lupane ... de fapt ti-e ciuda ca nu incapi dupa usa ... si uite si tu cum faci la enerveala ... te iei de fariseii forumului.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde State » 28 Sep 2017, 16:31

Lupule, mă așteptam să și înțelegi ce am scris,ti-am mai spus și atunci. Eu zic că am scris destul de clar și la obiect. Că vrei sa intelegi ce-ți convine, problema ta.

Aseară chiar venisem de la munca. Și chiar daca nu veneam, tot scurt ți-o plasam. Ce rost are sa stau la discuții cu tine? Tu ești pe un norișor sus sus, noi ne împiedicăm de furnici pe aici cum putem. Astăzi tot la munca sunt. Știi? Trebuie sa-mi întrețin familia. Ai pretenția să pierd timpul aici la fel că tine sau că alții? Am și treburi, nu mă pasionează segmentul vostru. Când pot, când am chef, promit că-ți mai arunc câte o pastila, sa ai motive și mai multe sa prinzi drag de mine.
Văd că ușor ușor cobori nivelul. De fapt incepi sa te reglezi pe poziție normală. Omul când nu mai gândește, refulează. Totuși, ai luat un Furazolidon?
State

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 28 Sep 2017, 16:34

Cristian IONITA scrie:Lupane ... de fapt ti-e ciuda ca nu incapi dupa usa ... si uite si tu cum faci la enerveala ... te iei de fariseii forumului.

- saLU Cristi!

Pai, cineva 'neafiliat' cu trocuri apicole, trebuia sa o faca...
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 28 Sep 2017, 16:41

- State,
faptul ca muncesti sa-ti intreti familia e un lucru laudabil.
Refularile tale mitocanesti de pe forum, de macio cu sculament ramas fara penincilina V, sunt cele care fac obiectul academicei mele analize asupra profilului tau…

Stai linistit, nu e nevoie sa-mi raspunzi daca nu mai ai pasta-n pix. Oricum, oferta de ‘raspundem ascultatorilor (nu ca ai fi tu un ascultator), cu dedicatii la cerere’
e limitata si cu character didactic!...
Spor in ramura!
LUPU' ALBINELOR

Mesajde State » 28 Sep 2017, 17:49

LUPU' ALBINELOR scrie:- State,

Refularile tale mitocanesti de pe forum, de macio cu sculament ramas fara penincilina V, sunt cele care fac obiectul academicei mele analize asupra profilului tau…

Spor in ramura!

Multumesc mult pentru interes și totodată mă bucur că te țin ocupat.
Partea proastă este că tu privești în altă direcție. Sau e vreo problema medicală?
"Refulări mitocănești de macio" - poți detalia in 2-3 cuvinte? Scurt.
State

Mesajde State » 28 Sep 2017, 17:54

LUPU' ALBINELOR scrie:
Stai linistit, nu e nevoie sa-mi raspunzi daca nu mai ai pasta-n pix.

Nu e niciun deranj, te asigur. Cum am mai spus, când pot mai dau o boabă. Pentru mine ești la fel de interesant ca internetul pentru babe. Daca vrei, îți pot lasa ție ultimul cuvânt, doar să zici. Tu pe norișor, eu cu mușuroiul.
State

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 28 Sep 2017, 18:13

State scrie:
LUPU' ALBINELOR scrie:
Stai linistit, nu e nevoie sa-mi raspunzi daca nu mai ai pasta-n pix.

Nu e niciun deranj, te asigur. Cum am mai spus, când pot mai dau o boabă. Pentru mine ești la fel de interesant ca internetul pentru babe. Daca vrei, îți pot lasa ție ultimul cuvânt, doar să zici. Tu pe norișor, eu cu mușuroiul.

State scrie:
LUPU' ALBINELOR scrie:Zoreao, nu stiu daca ai fost constienta in ce te bagi.

Adica, o feminina dezinhibata si dezinvolta cu abordari progresiste, care intra in pestera unui clan ancestral dezvoltat in jurul ‘valorior macio’ de tip ‘Cucuteni’, nu avea cum sa nu starneasca o vibranta ‘sculare’ la arme. Mai exact…la maciuci.

Dar lupta asta de clasa, amazoane versus neandertali, face toti banii !

;)

Lupule, nu știu daca ai fost conștient că prin postarea ta ai descris locul in care te afli in momentul de față, adică pe STUPARITUL.

Într-un fel sau altul, ți-ai "vândut plaiurile" pe o "muiere".

Referitor la scularea de "măciuci", pot spune doar atât și în același timp te întreb: Chiar n-ai citit primul post? :shock:

În altă ordine de idei, făcând parte din "clanul ancestral" STUPARITUL, dă-mi voie(chiar te rog) să mă p*s pe valorile filosofice ale artiștilor. Te rog.

As mai putea continua cu citari ale postarilor tale, dar nu vreau sa imi irosesc timpul cu asa ceva. Recomand celor care urmaresc firul dezbaterii de acum, de aici, sa investigheze evolutia ta, cel putin pe topicul cu Tinderul, deschis de Bee Zee, pe Cafenea !
LUPU' ALBINELOR

Mesajde State » 28 Sep 2017, 18:30

Eu ți-am zis că privești în altă direcție.
In febra "tinderului", eram convins(si nu numai eu) că Bezna este de fapt altcineva, care postează cu o clonă. Într-adevăr acolo am avut un vocabular de șanț, fiind ferm convins că vorbesc cu altă persoana(din cauza altor evenimente de genul, așa cum ne-am obișnuit).
Cand m-am convins că am greșit, mi-am cerut scuze. Bezna poate sa confirme.

Care a fost conjunctura prin care am scris că " mă p*s pe valorile filosofice ale artistilor" ? Scrie drept.
State

Mesajde Bezna Zorilor » 28 Sep 2017, 18:34

Eu confirm ca ti'ai cerut scuze, insa declaratia ca te pishi pe valorile filosofice ale artistilor e o declaratie care depaseste un context anume, orice context. Pentru ca te'ai referit la tine insuti, ne'ai descris si noua, neavizatilor, atitudinea ta in fata spiritualitatii...omenesti.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 28 Sep 2017, 18:36

State scrie:Care a fost conjunctura prin care am scris că " mă p*s pe valorile filosofice ale artistilor" ? Scrie drept.

- Pentru mine a fost suficient ca sa iti vad potentialul de tanar talent in ascensiune si sa te promovez la statutul de vedeta !
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 28 Sep 2017, 18:48

Conform cu ce ai declarat, pare ca esti genul de sofer care ii injura in trafic pe aia cu numere de valcea, arges, galati, doar la vederea numerelor de inmatriculare, nu conteaza ca indivizii conduc regulamentar.
Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI