Sa speram ca si-a recuperat banii.
Incepem sa votam tamplarul XXX?
Sper sa nu fie cine banui eu. Nu dau nume sa nu se supere. Daca nu-mi trimiteti ceva (bun) va spun pe toti, vinerea viitoare.
Beekeeping scrie:Nu e vorba de nici un vot, e vorba de BUNKA. Daca e nevoie, vin cu orice info suplimentara e necesara. Sfatul meu de om patit, evitati sa cumparati marfa de la el. Am vrut sa incerc "delonii" lui si m-am lecuit.
cristian bh scrie:In momentul cand a spus tamplarul/apicultor,a ramas doar sa confirme,....asta ca sa nu ne facem pacate degeaba.
mausica scrie:cristian bh scrie:In momentul cand a spus tamplarul/apicultor,a ramas doar sa confirme,....asta ca sa nu ne facem pacate degeaba.
Si eu care ma gandeam la BH ...![]()
Beekeeping scrie:Nu e vorba de nici un vot, e vorba de ...... Daca e nevoie, vin cu orice info suplimentara e necesara. Sfatul meu de om patit, evitati sa cumparati marfa de la el. Am vrut sa incerc "stupii" lui si m-am lecuit.
Beekeeping scrie: E vorba de .......
Sfatul meu de om patit, evitati sa cumparati marfa de la el.
Nicolaie Astaifoaiei scrie:Beekeeping scrie: E vorba de .......
Sfatul meu de om patit, evitati sa cumparati marfa de la el.
De dansu ie vorba ?

Bee Happy scrie:Cine e BH?![]()
.
cristi_vidican scrie:Tot răul spre bine: poate că ai fi pierdut și mai mult dacă ai fi băgat albine în ei.
Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori