Salut!
Domnul Mircea, Nu acuz pe nimeni și toți oamenii sunt egali, doar că!....Unii sunt Oameni, cu nume, prenume și adresă, cu poze și postări verificabile, cu aceia oricând dau mâna....
Am dat mâna - la Craiova cu Ioniță, care multă vreme m-a făcut în tot felul....Acel om există....Am cu cine da mâna....
Cu fantomele ascunse după un nume conspirativ, nu pot să dau mâna. Mă feresc și-mi fac cruce. Nu am fost de acord cu toleranța față de aceia care sub anonimat au putut împrăștia venin și nu ai luat nici o măsură.
Dar nu te acuz. Ești stăpânul forumului și faci ce vrei, stabilești cine merită și cine nu merită să fie pe forum...Eu sunt convins că știi ce faci și n-ai nevoie de consilierea mea...
Poate eu greșesc dar mi-o asum, pentru că înainte de a fi stupar, vanator, pescar, polițist, milițian, tâmplar, etc, mama a făcut un om....Cu bune - cu rele, dar ăsta sunt și-așa mă termin... Văd io la Judecată!.....
Cât despre stupari, există stupari începători, avansați, calificați și veterani - și nu accept egalitate în acest domeniu....Egalitate a fost la comuniști ( și nici acolo chiar totdeauna)
Sănătate!
Vă doresc tuturor Crăciun fericit și să petreceți sărbătorile cu bine!.