]iunicu scrie:Nea Costica, ce tuica buna se face pe valea Buzaului!
Si mie imi place!!


]iunicu scrie:Nea Costica, ce tuica buna se face pe valea Buzaului!
iunicu scrie: Asadar trebuie sa faci vin intai si cand s-a oprit din fiert, hop cu el la cazan.
]mibu scrie:Domnilor ,vă rog să observați că nu numai consumul de alcool iscă discuții,dar și producerea lui !
Domnule Boștină să trăiești! Odată pentru că îți place țuica ,și încă o dată pentru că m-ai ajutat să îi dau dreptate lui Iunicu !
!
]iunicu scrie:Fiind struguri rosii te sfatuiesc sa tragi mustul si sa il bagi in damigene cu dop de fermentatie. Cand nu mai bolboroseste. E gata de bagat la cazan.
Mare atentie, sa nu lasi mustul sa fermenteze in beci findca se fac acumulari de co2 si acolo crapi cand intri in beci.
Cine stie cum trebuie sa intri in beci in cazul in care suspectezi acumulari de dioxid de carbon?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori