Alexandru.Chisinau scrie:Vă scriu acum din căsuța mea unde focul arde duios în sobă, unde e cald și acceptabil de locuit.
Florin Dobre scrie:Alexandru.Chisinau scrie:Vă scriu acum din căsuța mea unde focul arde duios în sobă, unde e cald și acceptabil de locuit.
Imi aduc aminte cu mare drag de momentul cand impreuna cu sotia ne-am luat casuta noastra si-o mica gradina. O casuta modesta din paianta, acoperita cu sita, 2 camarute cu pridvor si un mic beci. Piesa principala era o soba din teracota intre camere. In ciuda conditiilor modeste, a fost cel mai calduros cuib si cei mai frumosi ani. Cat de fain trosneau lemnele in soba si ce bine mirosea...era ca o casuta din povesti.
S-o stapanesti sanatos!
Closcutz scrie:Felicitari pentru casuta! Sper ca linga ea sa randuiesti o stupina ca-n povesti!
mellis scrie:Felicitari,
O casa frumoasa, sa aveti noroc de ea .. sufletul din ea este mai important decat orice ..
Omul sfinteste locul..
Mult noroc si sanatate in tot ceea ce faceti!
Alexandru.Chisinau scrie:Salutare. Privitor la casă ieftină, mică, rentabilă plus actele în regulă: mie mi s-a părut potrivită varianta cu procurarea unei căsuțe țărănești la ocazie și așa am și făcut. Multă sănătate
jonny_it scrie:Care este pretul la teren in Republica Moldova? Vorbesc de teren agricol, bun pentru rapita, lucrena.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori