proapis13 scrie:Constructorul casei de mai jos scrie ca l-a costat sub 200 de euro
La adresa de mai jos aveti foto de la fundatie si pina la acoperis
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -MILK.html
salve
Closcutz scrie:La noi in Dobrogea majoritatea caselor sunt facute din chirpici ( lut amestecat cu apa si paie, turnat intr-o forma din lemn facuta din 4 scandurele; dupa ce forma se umple cu material, se trage de manere si prisma de lut si paie(material) ramane pe sol sa se usuc la soare). Chirpicii se fac usor si sunt ieftini. In zona noastra sunt foarte rare casutele din lemn. Viata are aceleasi incercari de ambele parti ale Prutului. Cat despre Base si fitilele lui, a spus colegul Bio esentialul.
Closcutz scrie:proapis13 scrie:Constructorul casei de mai jos scrie ca l-a costat sub 200 de euro
La adresa de mai jos aveti foto de la fundatie si pina la acoperis
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -MILK.html
salve
La costat 200 de euro pentru ca nu sta in Romania, ca altfel il ajungea lejer 2000 de euro. Am cautat sa cumpar un teren (cu sau fara casuta pe el) ca sa-mi fac o vatra de stupina dupa inima mea. Proprietarii declarau ca sunt dispusi sa vanda. Cand am ajuns la problema pretului minim ce i-ar multumi, evitau sa-mi dea raspunsul. Pina la urma o tanti mi-a zis ca doreste 7000 de euro ( pe o casa minuscula, din chirpici, fara gard in jurul terenului si fara apa curenta, pe care daduse sub 1000 de euro acum cativa ani). Am incercat in alta parte o casa la fel de amarata, fara apa curenta, mai izolata, cu teren mai mult, partial imprejmuit; Proprietarul mutat in alta localitate de ani buni, mi-a declarat imediat ca doreste sa vanda ca si asa nu a mai ajuns pe acolo de nu stiu cati ani. Il intreb care-i suma ce l-ar multumi? Pai nu stie, ca nu a cercetat pretul judetuluisi ca in privinta casei oricum mi-ar socoti-o separat ca are beci
![]()
Eu insist...totusi matale cat ai zice ca face? Il intreb: 5000 de euro cum ti s-ar parea? Batranelul raspunde : aaa la suma asta nici n-am ce discuta.Epilog cele doua casute sunt in stare jalnica, nu le foloseste nimeni, nici macar terenul, se degradeaza de pe o zi pe alta si mi-au facut imaginea de ansamblu asupra pietei imobiliare rurale din Romania.
Peter Janos scrie:Alexandru ! Trezirea : Casele puse de tine NU SINT IZOLATE TERMIC deci nu pot fii locuite iarna. 2) casa din pamint este de CHIRPICI deci daca prinde apa se "topeste". 3) terenurile intravilane construibile costa de la 10 euro /mp in sus Constructiile la cheie adica gata costa de la 350 euro in sus. Acum ai un punct de plecare . Am inteles ce doresti dar sanse mici sa ai "noroculchiorului" sa gasesti asa ceva . Eu stau in aceasta casuta . Iti doresc si tie un vis realizat http://batrinul.sunphoto.ro/visul_reali ... osult_alom
Closcutz scrie:Dle Alexandru poate n-o fi avantajos sa cumperi teren cu sau fara casa... dar unde cazezi fetitele? cand ai 10 -20 de stupi nu-i niciun bai dar cand stupina creste ca nr nu mai e floare la ureche asa ca lucrurile nu sunt chiar asa simple( daca dvs credeti ca se pot tine stupii neingraditi si departe de casa in Romania, atunci trebuie sa va informati cu privire la furturile de stupi. Degeaba cumpar o casoaie cu 3500 de euro daca nu are teren pt amplasarea stupilor. Cat despre pretul de 10000 sau 15000 euro ce sa mai spun, numai mic nu mi se pare a fi( mai ales ca suma pe care ati fi vrut initial s-o puneti in joc era parca de 2000 de dolari ); deci distanta mare de tot si din pacate cam asa stau treburile( multi oraseni prefera sa vanda casele de la tara de care nu se simt legati in niciun fel, dar solicita sume super umflate doar-doar s-o ivi vreun pinguin).
Otovirgil scrie:O alta modalitate de achizitie este prin executii .
Bancile si executorii judecatoresti scot la licitatie bunuri/proprietati .
Pretul de achizitie, de multe ori, este cel mai mare oferit in cadrul licitatiei .
http://www.registruexecutari.ro/
patrascu scrie:
Mircea_63 scrie:...E o solutie, merita sa o iei in calcul.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori