Multumesc pt oferta. Te rog trimite-mi info. Dar una electrica la 220 ce cusur ar avea? Eventual tot S.jexy scrie:va dau pe privat.
feederman scrie:Multumesc pt oferta. Te rog trimite-mi info. Dar una electrica la 220 ce cusur ar avea? Eventual tot S.jexy scrie:va dau pe privat.
feederman scrie:Multumesc pt oferta. Te rog trimite-mi info. Dar una electrica la 220 ce cusur ar avea? Eventual tot S.jexy scrie:va dau pe privat.
cristian bh scrie:Intretinem 140 ha pasune,,,,,,jumate din suprafata este acoperita cu feriga, Am ales pachetul practici agricole traditionale,......asta inseamna doar cu ,,coasa manuala,de preferinta alea rusesti si mai inseamna inca 140 euro in plus la ha, cine a pus coasa-n cui, a luat-o inapoi!
cristian bh scrie:Doi cosasi buni aici fac lejer un ha intr-o zi ,in feriga,,,,,,,,cam cat fac zece ,cu de astea pe benzina
lucky5strike scrie:cristian bh scrie:Doi cosasi buni aici fac lejer un ha intr-o zi ,in feriga,,,,,,,,cam cat fac zece ,cu de astea pe benzina
Aud bine? Cum asa, cu septica mai repede decat cu motocoasa? Mai dar viteji mai sunt oamenii pe la voi... tare as vrea , zau , sa vad o asa competitie.
Pai ai mei olteni le-ar fi greu si sa se aplece... darmite sa ia septica la umar sa puna ceva otava jos...
Da... daca Voda Mihai incingea o coasa pe turci... altcumva sedea treaba si pe la olteni...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori